Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky najde se nekdo kdo se snazi 3.5roku a presto nic a pritom je vse skoro v poradku?
ahoj, my se snažíme s manželem sice „jen“ necely dva roky, ale taky je dost dlouha doba. Doktory sem zacala honit po pul roce snažení, zprvu to vypadalo ze je vse ok, ale nakonec mi nasli anovulaci.Beru leky uz od června minulyho roku, ovulace probehne, ale stejne z toho nic neni.Chodime do Caru Apolinář v Praze. Bude nám třicet. Na jaře nás čeká iui a na podzim ivf. A jaky problem mas ty?
Ahoj,no my 2,5 roku a taky nic moc.Akorát jsem měla zvýšené Nk buňky,endošku mám 1stupeň a jinak nic nenašli.Jo a teď jsem tedy po úplném odstranění štítné žlázy,tak třeba byl problém v tom.Ještě jsme to pořádně nezkoušeli ![]()
Ahoj holky, tak my se snažíme momentálně 2 roky a taky je dá se říct vše ok.. sice nejprve si dr myslela, že nemám ovulaci, tak mě loni na to léčila (Clistilbegyt, Pregnyl) a na podzim jsem to už psych. nevydržela a objednala nás do CAR, kde mi řekli, že ovulaci normálně mám, ale že bude nejspíš potíž v děložní sliznici, takže nasazan Duphaston a kys. listová… tak si říkám kéž by to k něčemu bylo .. . .
čím déle to trvá, tím víc si člověk připadá k ničemu ![]()
u nas zatim problem nenasli.manzel spermiogram v poradku ja hormonalni profil taky ok stitna zlaze v poradku genetika taky v poradku a vejcovody mam prucodne na to jsem byla dneska.do caru zatim chodime kratce. me je 28let a mymu 38let a imuno zacim cekam na vasledek jeste se neco vysetreje? fakt nevim cim ze se nedari.
berusko,jdeš na IUI v lednu? Já také,pravděpodobně tedy.Bude to už 3 v řadě ![]()
jinak taky nas ceka na jare ivi. uz jsem s toho vseho celkem unavena a nic se nedeje.porad jen doufam ze uz to vyjde,holky treba nam vyjde ivi,i kdyz je tam malo procent ze to vyjde drzim vam vsem palecky.
Jo,jo,třeba to vyjde,ale to já už si říkala tolikrát,no znáte to
Ale nic to nestojí,tak to prostě budeme zkoušet.Manžel už se těší,už si dlouho neužil v pokojíku s videem ![]()
ahoj holky takze my jsme asi jeste dele my se snazime jiz od unora2007 a tez nic loni priteli zjistili spatny spermiogram je mu 24let me je 25 skoro 26.ve specializovanem centru jsme nebyli,ale podle gynekologie jsem ja v poradku.ted chceme vyzkouset prostredek maca,tak se uvidi ![]()
mal tohle bude nase prvni ivi asi unor vidim ze ty uz toho mas vic.a ze to vyjde to jsem si rikala snad tisickrat a pak jsem byla zklamana
verulin01 treba ti to vyjde drzim palecky. ja bych ctela zkusit 3 ivi a pak ivf rika se ze 3ivi je neuspesnejsi.na mozek to leze asi kazde kdyz to trva tak dlouho a clovek mesic co mesic ceka zda ta cervena potvora dojde nebo zda bude tehotna.parkrat se mi opozdila ja mela radost ale pak bohuzel prisla.