Snažení 3 roky

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2797
6.1.12 21:17

jj presne tak, rada nemysli na to je uplne nejdebilnejsi, ale uz sem slysela i tu jak spolu mame spat obden, pak zas kazdej den, pak se tyden nemejt, jet na dovolenou…no jeste mi tahle blbe neradila snazilka, jen ty co sejm to povedlo hned, ja uz se tomu jen smeju a kdyz mi tohle nekdo rekne, tak vim ze o tom vi houbeles

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
6.1.12 21:21

jj taky mi říkavali takové info… teď taky tvrdím, že děti jedno budou, že to nechávám na přírodě… ale je to dost psych. náročné :( zvlášť, když teď v naši rodince přibyly 3 těhulky . . .moc jim to přeju, ale na druhou stranu to dost bolí .:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
6.1.12 21:40

jj u nas v rodine ted take pribudou 3 nova mimca, kazdy by se chtel chlubit fotkama z utz ale my tam nejezdime, vzdycky se na neco vymluvime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
6.1.12 22:58

A

Příspěvek upraven 16.03.14 v 23:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.1.12 07:45

holky taky miluji ty blby keci tak co kdy uz ? a nebo hodne slisivam nesmis na to myslet to pride samo a to kdyz to nekdo rekne tak bych ho nejraddci uskrtila kazdymu se to mluvi kdyz ma doma deti.priroda je proste vsemocne.a s tou ovulkou to mas pravdu ze muzes na dovcu jezdit treba cely rok a nic.me zase bez leku nemam folikuli nevim cim to je.ale posledni pul rok jsem brala clostik a folikuli byli nadherni ale bohuzel nic kazda ma naky problem z nas.holky proste ten kdo tohle nezazil nepochopi.trebe moje sestre staci jedno tuleni a je tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.1.12 09:38

mal ma teda v caru delali hormonalni profil znova pry se muze zmenit hodnoty.ja byla 3den ale dela se 3-5den.a pak jsem byla den 10.ale doktorka mi rekla ze mam dojit 10-14den jenze pak se rozhodla ze mi udela pruchodnost vejcovodu tak mi sestra rekla ze mam dojit 10 den menstruace.protoze pruchodnost se pry dela do 12dne od menstruace. tak krev a pruchodnost jsem zvladla na jednou byla jsem na tom vcera a mam oba pruchodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
7.1.12 09:52

hani, tak to je super, že to máš vše ok … mi taky v těchto oblastech nic nenašli… a co tě čeká teď? Chtěla bych se poptat těch, co mají za sebou IUI - jak to probíhá? a je to nepříjemné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
7.1.12 10:07

A

Příspěvek upraven 16.03.14 v 23:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.1.12 10:12

berusko me ivi ceka v unoru chtela bych to proste zkusit.pry je to bez bolestne neboli to ale je tam malo uspesnosti ze se to povede jen 15 ROCENT USPESNOSTI ale znam par holek kterym to vyslo.nekomu to vyjde a nekomu zase ne.a mas narok 6krat v roce na ivi hradi to pojistovna doktorka me rekla pokud vyjde dobre vysledky pruchodnosti tak ivi.ale jeste cekam na vysledky imuna tak doufam ze budou v poradku.a ty jdes tedka nekdy na ivi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
7.1.12 10:17

Ta úspěšnost je 10 - 15% na cyklus, ale taky hodně záleží na přesném výsledku spermia, pokud je tam něco na hranici norem nebo těsně před normou (takže celkově stále dobréú, tak se úspěšnost snižuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.1.12 10:18

verulin01 chci se te zeptat kdyz se provadi ivi to se vsune ta hadicka stejne jako kdyz ti delaji hsg pruchodnost ? dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
7.1.12 10:35

no mi mudr navrhla IUI už v prosinci, že jej uděláme v lednu, jenže když sem tam byla teď v lednu na kontrole, tak mi řekla, že to tento měsíc zkusíme normálně a příští měsíc bychom zkusili to IUI … při tom HSG bylo pro mne nejhorší vstřikování toho kontrastu, tak proto se ptám, zda to IUI taky tak nějak bolí . . . ale snad ne. . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.1.12 10:49

berusko taky doufam ze to neboli.co clovek musi vytrpet ze?ja kdyz jsem byla na tom hsg tak pro me bylo nejhorsi kdyz me tu hadicku strkala dovnitr k vejcovodum to me bolelo a pichalo az dovi kde.a tu tekutinu uz jsem pak ani necitila ale byla to opravdu chvilka.ja jdu do caru 20ledna a tam je budeme domlouvat na postupu ivi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
7.1.12 11:19

A

Příspěvek upraven 16.03.14 v 23:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.1.12 11:35

VERULINO1 TAK TI DEKUJI.ALE DIVIM SE ZE TAM NEPOSLALI,ME DOKTORKA ZEKLA ZE NAPRED PRUCHODNOST VEJCOVODU A PAK KDYBYCH PRY MELA NEPRUCHODNI VEJCOVODY TAK IVI NEMA CENU.ZAPLAT BAMBUCH ZE JE MAM PRUCODNI.ZA TU TROSKY BOLESTI TO STALO VEDET NA CEM JSEM. NEBYLO TO TAK HROZNY.URCITE BYCH TI TO DOPORUCOVALA.TY BUDES TEDKA TESTOVAT ZA CHVILI ZE? PREJI HODNE STESTI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí