Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
kaczule tak budu skoset ivi ataky trikrat treba to vyjde si rikam.
Ahoj, znám jen léčitelku paní Staňkovou - Velký Týnec, Olomoucko
Ahoj, já jich po dlouhém protokolu měla 31 folikulů, do 15 jsme napíchali ICSI, 2 jsme po ICSI zavedli - máme dvojčátka 8 let a 8 zmrazily, z těch ale nic nebylo po rozmražení. Zbylých 16 se nechalo volně v misce pro oplodnění bez ICSI, neoplodnilo se ani 1. Vloni jsem jich měla 8 a jen 2 kvalitní pro ICSI a přenos, mám chlapečka. Nejlepší načasování IVF je jaro z pohledu času - duben, květen. Tělo i duše musí být v pohodě, takže určitě Gynex doporučuju pro upravení energetických drah plus ostatní support (Koenzym Q 10, aj.)pro kvalitu gamet před stimulací. No a prachy, poprvé jsem doplácela 29 tis. a po druhé cca 10 tis. za IVF dlouhý protokol, ICSI, as. hatching, mražení.
Gynex jsem si objednala a mám ho už doma, ale čekám až dorazí mrcha a začnu ho užívat. K tomu clostik a pak snad IUI. Četla jsem na ten gynex celkem dobré názory, tak snad se nějak projeví i u mně ![]()
holky poznate na sobe ovulku? nebo ju nak testujete ci merite?
Caryno,chtěla bych se tě zeptat na ten Gynex. Myslíš,že bych ho mohla užívat když užívám Prednison na pozitivni buněčnou imunitu/tzn,že mi jí snižují/pak clostik a utrogestan a vitaminy s listovkou /femibion/ bojím se abych toho neměla moooc? Nemás s tím zkušenosti?
Hani1120 ja ovulku nemám bez léku,takže neporadím,ale nejspolehlivější je určitě folikulometrie u DR.
Já taky ovulku nemám a vzhledem k tomu, že léky na navození ovulace zvyšují uměle LH hormon, tak se nevyplatí ani měřit BT ani ovulační testy, protože to může vycházet falešně pozitivní.
holky dekuji.ja merim b.teplotu ale mam v tom trosku zmatek.
Jak to bereš dlouho, prosím? To je píšerné…pokud máš 2 cykly po 3 měsících Clostilbegytu za sebou bez výsledku, nechej se napsat do CAR s tou anovulací rovnou a IVF, vždyť budeš totálně hormonálně rozhozená…A propos, tělo se vzpamatovává po hormonální stimulaci pro IVF minimálně 1 rok spíše více, takže…mysleme na vedlejší účinky, prosím. Já bych ukončila léčebné cykly Clostibegytu, dala si minimálně půlroční až roční pauzu, kde můžeš brát Gynex a jít pak na stimulaci pro IVF, či IUI.
Ahojky holky našla jsem docela fajn stránky
Možná už je některá taky znáte, ale tak přidám je sem pokud mohu
http://www.otehotnet.cz/ ![]()
Haničko 91, my se s manzelem snazi tez 3 roky-unor. Zkouseli jsem ruzne bylinky a prirodni veci a nic nam nezabralo. Mel horsi spermio a ja podle gynekolžky jsem v pořádku. Maca nam nezabral. Snad se vaám to podaří
. My jdem ted 19.1. na prvni navstevu do CARU. Tak jsem zvedava co nas ceka
Ahoj holky, tak já dneska dostala ms
ještě nikdy jsem se z ní tak asi neradovala
Nebudu to alespoň mít na horách a hned jak se vrátíme tak v pondělí 23.1. (to budu 13DC) jdu na kontrolu a pokud moje tělo dobře zareaguje na clostík, tak by se v tom týdnu udělalo IUI podle toho kdy budou dobré folíky ![]()
Caryno, tak ja beru Prednison pul roku a clostik jsem měla v listopadu 2010, březnu 2011 a říjnu 2011. Z toho jsem 2× otěhu,ale potatila. Takže clostik mužu jeste brát 3×. Radsi to asi nebudu míchat. Ale dekuji za odpověd ![]()
Měla bys si nechat doporučení do CARu nebo do poradny pro riziková těhotenství, když už se to 2× povedlo…skoro.