Snažení 3 roky

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
10.1.12 10:05

kaczule tak budu skoset ivi ataky trikrat treba to vyjde si rikam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.1.12 12:36

Ahoj, znám jen léčitelku paní Staňkovou - Velký Týnec, Olomoucko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.1.12 12:51

Ahoj, já jich po dlouhém protokolu měla 31 folikulů, do 15 jsme napíchali ICSI, 2 jsme po ICSI zavedli - máme dvojčátka 8 let a 8 zmrazily, z těch ale nic nebylo po rozmražení. Zbylých 16 se nechalo volně v misce pro oplodnění bez ICSI, neoplodnilo se ani 1. Vloni jsem jich měla 8 a jen 2 kvalitní pro ICSI a přenos, mám chlapečka. Nejlepší načasování IVF je jaro z pohledu času - duben, květen. Tělo i duše musí být v pohodě, takže určitě Gynex doporučuju pro upravení energetických drah plus ostatní support (Koenzym Q 10, aj.)pro kvalitu gamet před stimulací. No a prachy, poprvé jsem doplácela 29 tis. a po druhé cca 10 tis. za IVF dlouhý protokol, ICSI, as. hatching, mražení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
10.1.12 16:55

Gynex jsem si objednala a mám ho už doma, ale čekám až dorazí mrcha a začnu ho užívat. K tomu clostik a pak snad IUI. Četla jsem na ten gynex celkem dobré názory, tak snad se nějak projeví i u mně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
10.1.12 19:09

holky poznate na sobe ovulku? nebo ju nak testujete ci merite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
10.1.12 21:03

Caryno,chtěla bych se tě zeptat na ten Gynex. Myslíš,že bych ho mohla užívat když užívám Prednison na pozitivni buněčnou imunitu/tzn,že mi jí snižují/pak clostik a utrogestan a vitaminy s listovkou /femibion/ bojím se abych toho neměla moooc? Nemás s tím zkušenosti?
Hani1120 ja ovulku nemám bez léku,takže neporadím,ale nejspolehlivější je určitě folikulometrie u DR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
10.1.12 21:53

Já taky ovulku nemám a vzhledem k tomu, že léky na navození ovulace zvyšují uměle LH hormon, tak se nevyplatí ani měřit BT ani ovulační testy, protože to může vycházet falešně pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
11.1.12 08:02

holky dekuji.ja merim b.teplotu ale mam v tom trosku zmatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.1.12 10:53

Jak to bereš dlouho, prosím? To je píšerné…pokud máš 2 cykly po 3 měsících Clostilbegytu za sebou bez výsledku, nechej se napsat do CAR s tou anovulací rovnou a IVF, vždyť budeš totálně hormonálně rozhozená…A propos, tělo se vzpamatovává po hormonální stimulaci pro IVF minimálně 1 rok spíše více, takže…mysleme na vedlejší účinky, prosím. Já bych ukončila léčebné cykly Clostibegytu, dala si minimálně půlroční až roční pauzu, kde můžeš brát Gynex a jít pak na stimulaci pro IVF, či IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivcik83
11.1.12 12:55

Ahojky holky našla jsem docela fajn stránky :-) Možná už je některá taky znáte, ale tak přidám je sem pokud mohu :-) http://www.otehotnet.cz/ :andel:

• Citovat
  • Upravit
763
11.1.12 13:25

A

Příspěvek upraven 16.03.14 v 23:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4252
11.1.12 14:02

Haničko 91, my se s manzelem snazi tez 3 roky-unor. Zkouseli jsem ruzne bylinky a prirodni veci a nic nam nezabralo. Mel horsi spermio a ja podle gynekolžky jsem v pořádku. Maca nam nezabral. Snad se vaám to podaří :). My jdem ted 19.1. na prvni navstevu do CARU. Tak jsem zvedava co nas ceka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.1.12 16:31

Ahoj holky, tak já dneska dostala ms :dance: ještě nikdy jsem se z ní tak asi neradovala :mrgreen: Nebudu to alespoň mít na horách a hned jak se vrátíme tak v pondělí 23.1. (to budu 13DC) jdu na kontrolu a pokud moje tělo dobře zareaguje na clostík, tak by se v tom týdnu udělalo IUI podle toho kdy budou dobré folíky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
11.1.12 18:30

Caryno, tak ja beru Prednison pul roku a clostik jsem měla v listopadu 2010, březnu 2011 a říjnu 2011. Z toho jsem 2× otěhu,ale potatila. Takže clostik mužu jeste brát 3×. Radsi to asi nebudu míchat. Ale dekuji za odpověd :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.1.12 20:51

Měla bys si nechat doporučení do CARu nebo do poradny pro riziková těhotenství, když už se to 2× povedlo…skoro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí