Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
22.10.13 22:03

@Motýlice já pořád dávám Marušce 1. Když ji dám savičku dvojku, tak to na ni teče rychle. Když ji dám učící hrníček, tak jak to teče rychle, tak už se s tím naučila pracovat, nasaje a vypouští koutkem pusy. 8o Darebačka jedna. Po každém jídle ji převlékám, když není špinavá, tak je mokrá. :lol:

Snažilka: no jo, málo mléka. Tušila jsem to, tak jsem nasadila v 5. ukončeném měsíci příkrm. Zeleninu. Po 2 týdnech jsem byla u doktorky, tam nastala ta děsná pravda, dostala jsem sprdunk za zeleninu a doporučení nasadit kaši a vypustit zeleninu. Tak jsem nasadila kaši a zachovala zeleninu. Kde nic není, ani čert nebere. Docela mě to mrzelo, pak jsem to i oplakala. Maruška byla pořád nespokojená a Ivik mi půjčila váhu. Když jsem zjistila, jak málo toho Maruška vypije, tak jsem se přestala bránit sunaru. K tomu všemu jsem to včera dostala, takže dnes sice pije, ale přijde mi, že s menší chutí. Ale znáš to, hlad nejlepší kuchař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
22.10.13 22:24

Holky moc děkuji, zkusím jinou tu savičku, já mám s jednou dírkou a ted jsem koupila s 3, přišlo mi to hodně, ale na tom obale bylo napsané 3+…ale i tak se na to netváří.
Musím za Vámi na rady častěji, je to super, když máte stejně staré děti…ale tady v této diskuzi moc nikdo nebývá…tak hledám ne netu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
22.10.13 23:32

@snažilka1210 my chodíme do diskuze Motýlka. Můžeš tam za námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
23.10.13 09:10

@Capelucita co to je za diskuze, jak se jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
23.10.13 10:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
23.10.13 13:26

@snažilka1210 : To označenní saviček od výrobce je potřeba opravdu brát s rezervou. Každé dítě je jiné. Náš malý měl a má docela splávek, tak to jakžtakž pasovalo, ale vzpomínám si, že bylo i období, kdy trojka byla moc (zalykal se) a dvojka málo - trápil se s tím dlouho a ani nedopil svou běžnou dávku, poněvadž ho to pak přestalo bavit. Je potřeba se těm dětem přizpůsobovat. Jednou jsem zkusila savičku s variabilním průtokem, která byla taky 3M+ a na tu nejmenší díru to teklo úplně úděsně rychle, hned se zakuckal a já savičku zase pietně uložila do skříně, kde sedí doposud. Kaši dávám lžičkou, takže je mi k ničemu. V současnosti používám trojky (čaj) i čtyřky (mlíko - měli jsme donedávna mírně zahuštěnou protiblinkací variantu), obojí v pohodě.

Do vedlejší diskuse se klidně zapoj, rádi Tě tam uvidíme. Na druhou stranu, sem se sice moc nepřispívá, ale když sem někdo napíše problém, tak se vždycky ozveme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
23.10.13 21:28

@Motýlice jj, děkuji za reakci. Ano, máš pravdu, že ty 3 dírky nám přišly moc, malému to vytíkalo z pusy, ani nezačal tahat…takže to zítra asi zkusím zase s jednou dírkou. Jinak zkusím koupit tu savičku od NUK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí