Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
26.8.13 12:27

Maruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
26.8.13 12:39

Ahoj holky,
Capelu, Maruška je velka šikulka a je mooc krásná…moje Jula se jeste netočí sama akorát kdyz ji trochu pomuzu, ale snahu ma velikou…
Jinak me mala říhla asi tak 2× od narozeni, na nas nic nefunguje, ale my ihned po kojeni kadime a pry to nejake deti maji misto říhani…prdíky nas netrapí
Spís nas trapi to ze je mala náročna a musi mit neustale společnost, sama si nevyhraje… :mrgreen: Ale jinak je zlatá a krásně se nahlas smeje a povidá skoro cely den…az mi ztoho drncí v hlavě…
Motýtlu Davídek byl taky narocny na spolecnost, vid…kdy se vam to prosim te zlomilo a zacal si trosku hrát sám? Chci vedet co me jestě čeká :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
26.8.13 12:48

Holky, doporučíte mi nějakou knížku? Zajímámě hlavně jak dítě brát, přetáček, jak ho dávat na bříško, abych mu neublížila a tak vše kolem miminka. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
26.8.13 12:59

@snažilka1210 já čerpala z něžné náruče rodičů. Ale nesmí se to brát jako dogma.

Eedi, my se zatím neřechtáme. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
26.8.13 13:04

@Capelucita děkuji moc, už jsem o ní slyšela…a máš pravdu, některé věci jsou tam prej ujeté, takže si jí asi objednám.

My se smějeme už od 3tt…je to nádhera…už i reaguje, takže když na něho mluvím tak se otočí a hned se začne smát, je to nádherné..to tak strašně zahřeje na srdíčku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
26.8.13 14:47

@snažilka1210 ber to fakt orientačně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
26.8.13 14:53

Nevíte o někom, kdo ji má a chce ji prodat?? Koupila bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
26.8.13 20:35

@eedi : Eedi, na otáčení má ještě čas, Maruška je tryskomyška. :D Náš se začal otáčet kolem 5,5 měsíce. Hlasitý chechtot taky přišel až později, myslím. Úsměvy jdou brzy, ale takové to výskání, jásot atd., to přijde, neboj. :kytka: Co se samostatného hraní týče, tak Tě asi moc nepotěším. Pozornost vyžaduje pořád. Sice už se dokáže zaujmout a samostatně si chvíli s hračkou pohrát, jenže to začalo zrovna v době, kdy se z něj stala neřízená střela (leze a kleká si), tak ho věčně jistím, aby nepadal hlavou na podlahu a nelezl, kam nemá. Když se vzdálím z místnosti, razí za mnou a šplhá mi po noze, když nemůže za mnou, ječí. Kdybych ho dala do ohrádky s hračkama a vedle něj něco dělala, tak by to asi nějakou dobu prošlo, ale já ohrádku považuju za nouzovku největší, takže ho tam dávám, jen když se potřebuju v klidu vyčůrat a tak. Jinak má volný výběh. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
26.8.13 21:09

Eedi, ono není o co stát. Maruška se už asi měsíc točí na bříško, ale jen přes levou stranu. Uplně se zapomněla otáčet na pravý bok. Když ji pak na něj dám, tak už se dotočí. Takže zase je něco špatně, když ji nechám, tak si posílí jen polovinu těla. Takže, fakt není kam spěchat. Taky už mi cestuje po puzzlíkách a občas i mimo ně. Klídeček a pohoda jsou už pryč.

Kromě toho, poslední dobou je dost vzteklá. Mám pocit, že má růstový spurt a moje mlíčko nestačí. Dneska jsem ji odpoledne kojila po 2,5 hodinách, večer jsem uř vyměkla a když přišlo další kojení - už po dvou hodinách, dala jsem jí mléko ze zásob z mrazáku. Vyzunkla asi 50ku.

Ve středu jdu k doktorce, musím to s ní probrat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
27.8.13 21:35

@Motýlice moc moc děkuji za tip jak odříhávat, již druhý den praktikujeme, malej si vždy ještě zvedne hlavičku a jak ty říkáš zapase a já mu dělám kroužky na zádičkách a trošku tlačím a do pár minut si brkne. Takže super, děkuji :kytka:

Jinak taky druhý den zápasíme s tím, že po 5 minutách kojení malej začne hystericky plakat /kojila jsem na jedno kojení jedno prso a 10 minut/ tak jsem ho dala k druhému prsu a hned začal zase krásně sát. Tak jsem dneska takto jela, na jedno kojení obě prsa a dneska večer zase hysterák, ale zkoušela jsem odsát a skoro nic jsem neodsála, prsa nejsou vůbec tak tvrdé jak bývaly, myslíte, že se nalijí a zareagují na to, že kojím z obou a vytvoří se více mlíčka??
Jsem z toho špatná, dala jsem mu z mražáku mlíčko, co jsem měla odstříkané, uvidím ráno zda se to nalije, snad nepřijdu o mlíčko.
Nevíte někdo co s tím??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
27.8.13 21:45
@snažilka1210 píše:
@Motýlice moc moc děkuji za tip jak odříhávat, již druhý den praktikujeme, malej si vždy ještě zvedne hlavičku a jak ty říkáš zapase a já mu dělám kroužky na zádičkách a trošku tlačím a do pár minut si brkne. Takže super, děkuji :kytka:Jinak taky druhý den zápasíme s tím, že po 5 minutách kojení malej začne hystericky plakat /kojila jsem na jedno kojení jedno prso a 10 minut/ tak jsem ho dala k druhému prsu a hned začal zase krásně sát. Tak jsem dneska takto jela, na jedno kojení obě prsa a dneska večer zase hysterák, ale zkoušela jsem odsát a skoro nic jsem neodsála, prsa nejsou vůbec tak tvrdé jak bývaly, myslíte, že se nalijí a zareagují na to, že kojím z obou a vytvoří se více mlíčka??
Jsem z toho špatná, dala jsem mu z mražáku mlíčko, co jsem měla odstříkané, uvidím ráno zda se to nalije, snad nepřijdu o mlíčko.
Nevíte někdo co s tím??

tak tohle se mi taky obcas stava, hlavne vecer. Pak si uvedomim, ze jsem moc nepila (coz jsem dnes opet zanedbala :( ) a snazim se druhy den vic pit. Nekdy jsou takove laktacni krize, ale neboj, zas se to dostane do normalu. Ja tedy nemam zadne mliko odstrikane. Tedy mela jsem asi dve davky, ale tchyne mi je vyhodila :cert: a od cervence jsem neodstrikavala, nejak mi prijde, ze nemam zadne navic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
27.8.13 22:09

@snažilka1210 já je mám tvrdé jen když nekojím víc jak 7 hodin v kuse.

Na zvýšení laktace pij víc, přikládej často, za mne doporučuju homeopatika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
27.8.13 22:11

@ivik99 myslíš, že se to srovná?? Mě přijde, že ze začátku mu to mlíko teče rychle, on hltá a pak už moc nee a on se rozčiluje. Já jsem měla odstříkané jen jednu lahvičku a tím končím, zas tolik toho mlíka nemám.
Já piju celkem dost, denně ty 2 litry dám a ty Ivi kojíš?? Po kolika hodinách?? A večer Ti jak malá spí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
27.8.13 22:13

@Capelucita ty jsem brala už v porodnici a pak už jsem si je nekoupila, takže myslíš, že si mám zase koupit tu tubičku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
27.8.13 23:19

@snažilka1210 já je mám doma pořád. Teda, dneska došli, taky jsem měla kratší Laktační krizi. To je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí