Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
20.10.13 22:40

Maruška 1× spala asi 3 hodiny přes den v kuse, jinak ne. Obvykle je do hodiny vzhůru.

Zavinku jsem odložila někdy v červenci a dala do spacího pytle. Teď už spí pod peřinou. Jen když byla úplně pidi, dávala jsem pod ní larisku. Jinak spí na tvrdém. Alespoň se ji nemůže zabořit nosánek. Toho bych se bála. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
20.10.13 22:46

@Capelucita - ona ta perinka slehne, takze zaboreni nosanku opravdu nehrozi. Ta perinka je puvodni zavinovacka, proste takovy ctverec, jen jsem na to nechala udelat klasicky povlak. Ted se bojim, ze na tvrdem by uz asi neusla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
21.10.13 14:06

@ivik99 právě i v té knížce „něžná náruč rodičů“ je psané, že děti daleko lépe, klidněji a déle spí právě v peřince pod sebou…že je to to samo, jako by jsme my spali na koberci…taky že to nebude moc příjemné a dlouho spát nebudeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
22.10.13 16:19

@snažilka1210 - jo, tak to my jsme si dlouhe spani asi uz vybrali. V kocare jakmile se zastavi, tak je do peti minut vzhuru. Vcera jsem ji to merila a spala jen 3× po pulhodince. V noci jsem opet vstavala 12,3 a pred sestou.:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
22.10.13 16:20

@snažilka1210 - jo, tak to my jsme si dlouhe spani asi uz vybrali. V kocare jakmile se zastavi, tak je do peti minut vzhuru. Vcera jsem ji to merila a spala jen 3× po pulhodince. V noci jsem opet vstavala 12,3 a pred sestou.:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
22.10.13 17:24

@ivik99 Maruška, od té doby, co ji přikrmuji i Sunarem, tak je spokojenější. A tento týden ji budím před tím, než jdu spát na mlíčko a pak se mi vzbudí na jídlo až ráno. Teda, zatím to tak měla 2 noci, ale i tak SUPER!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
22.10.13 17:54

@Capelucita a přikrmuješ proč, jestli se můžu zeptat? Aby lépe spal v noci, nebo kvůli tomu, že máš málo mlíčka? a jak dlouho to tak už děláš?? To ho jako nakojíš a pak ještě SUNAR? Ale ten můj je sytej, když saje 10minut, pak už do něho nic nedostanu :think: :lol:
@ivik99 nám se to spaní v noci taky zase změnilo, taky se budí kolem půlnoci, ve 3 a kolem 6,…takže to si nevybereš…bude se to měnit asi pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
22.10.13 18:08
@Capelucita píše:
@ivik99 Maruška, od té doby, co ji přikrmuji i Sunarem, tak je spokojenější. A tento týden ji budím před tím, než jdu spát na mlíčko a pak se mi vzbudí na jídlo až ráno. Teda, zatím to tak měla 2 noci, ale i tak SUPER!!!

je mozny, ze potrebuje vic jist. Ted toho asi zas bude min, opet jsem to mela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
22.10.13 19:36

@snažilka1210 Maruška za 6 týdnů přibrala asi 50 gramů. Tak proto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
22.10.13 21:26

@snažilka1210 : Osobně na tvrdé matraci nevidím nic „hrozného“, je to docela přirozené a dobré pro záda, myslím. Ale my taky spali v zavince dost dlouho, nevím už tedy přesně, ale mám dojem, že skoro do doby, než se začal točit na bříško, pak už nechtěl na zádech spát a potřeboval prostor na ty otočky. Davídek měl hooodně aktivní končetiny, takže bez zavinky by se nevyspal vůbec. Fakt je, že z ní brzo vyrostl, takže jsem pěkných pár měsíců měli takové hybridní období, kdy sice byl v zavince, ale nožičky mu koukaly ven (dávala jsem přes ně deku) a ručičky vlastně taky, takže to byl takový pohled pro bohy. Zavinku už měl vlastně jen na to, že na ni ležel a ty cípy měl přeložené přes bříško a hrudníček a packama se jí přidržoval. Ale přišlo mi fajn, že mu to udělalo kolem hlavičky takový trochu kornoutek, takže si tam mohl zabořit obličej, což mu dělalo evidentně dobře. Ze zavinky jsem přešli ze dne na den na spací pytel přímo na matraci (bez problémů) a v tom spí dodnes. Na pytel nedám dopustit, jinak by byl věčně odkopaný a vstávat k němu v noci kvůli takové blbosti, které se dá předejít, mi přijde zbytečné. Máme letní verzi, která mu nepřekáží v otáčení a je pohodlná. Když je větší zima, přehodím přes něj ještě lehkou deku, přes ten pytel už ji tak snadno neskope.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
22.10.13 21:46

@Capelucita aha, tak to je málo…takže jí už nestačí Tvoje mlíčko??
@Motýlice tak my to měli také tak s tou zavinovačkou, věčně nohy ven, takže byla jen okole bříška. No my už teda dneska třetí noc spíme v té peřince, jakoby ho dám na jednu půlku a druhou půlkou ho zakryju a ještě ho tak zabalím, že je tak trochu utěsněnej…tak snad si na to zvykne, chvilku sebou šije, rozhazuje ručičkama, ale pak usne.

Holky nevíte, která savičky, od které firmy má třeba zkosenej ten dudlík jak NUK dudlíky?? My máme vše od AVENT a malej tu flašku nechce, dáví se tím…pak mu dám prso a jede jako blázen. Asi si zvykl na to zkosení… :nevim: Ale já ho potřebuji naučit, aby mohl eventuálně hlídat chlap a dát mu napít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
22.10.13 21:49
@snažilka1210 píše:
@Capelucita aha, tak to je málo…takže jí už nestačí Tvoje mlíčko??
@Motýlice tak my to měli také tak s tou zavinovačkou, věčně nohy ven, takže byla jen okole bříška. No my už teda dneska třetí noc spíme v té peřince, jakoby ho dám na jednu půlku a druhou půlkou ho zakryju a ještě ho tak zabalím, že je tak trochu utěsněnej…tak snad si na to zvykne, chvilku sebou šije, rozhazuje ručičkama, ale pak usne.Holky nevíte, která savičky, od které firmy má třeba zkosenej ten dudlík jak NUK dudlíky?? My máme vše od AVENT a malej tu flašku nechce, dáví se tím…pak mu dám prso a jede jako blázen. Asi si zvykl na to zkosení… :nevim: Ale já ho potřebuji naučit, aby mohl eventuálně hlídat chlap a dát mu napít.

@Motýlice

taky jsme chvili tak spali v zavinovacce, nohy venku

Nema ty lahvicky tomee? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
22.10.13 21:53

@ivik99 tomee??? co to je? :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
22.10.13 21:56

@snažilka1210 : Možná to ani nebude tím zkosením, některé děti si na savičky potřebují prostě zvyknout, protože se prsa nechtějí vzdát. ;) Vydrž a vyzkoušej víc druhů a nabízej opakovaně. Jestli se Ti dáví, tak je savička možná na něj moc dlouhá, zkusila jsi od Aventu tu řadu Natural? My ji měli taky (kromě té normální) a ten tvar mi přišel o hodně přirozenější. Nebo má v savičce moc velkou díru. Dáváš jedničku nebo dvojku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
22.10.13 21:56
@snažilka1210 píše:
@ivik99 tomee??? co to je? :nevim: :mrgreen:

http://detske-lahve.heureka.cz/…v-c2n-150ml/

Tommee :D
jednu mame nekde doma, tak se ti zitra podivam, hmm anebo je to chicco :think:

• načítám...
  • Citovat