Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
12.7.13 17:21

Ahoj holky, chtěla jsem Vám napsat, že 5.7. ve 23.01 hod. se narodil ten náš piškotek Pepíček, s mírami 2960g, 48cm přirozeným porodem.
Dneska má týden, miláček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
12.7.13 20:46

Nádherný!! Moc blahopřeju, vypadáte všichni spokojeně, tak ať se daří, hodně zdraví! Za pár dní tě budu následovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.7.13 21:03

@Agrimonia kdy máš naplánovaný CS??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
12.7.13 21:04

Ve středu a vypadá to, že už to doklepu, nic se nechystá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
12.7.13 21:09

@snažilka1210 : Gratuluji! Je krásný!! Hezky si to užijte. A kdyby Tě náhodou popadly šestinedělní hormonální chmury, tak neboj, za ty dva měsíce to přejde a už to bude jen a jen paráda. Slibuju!

Příspěvek upraven 12.07.13 v 21:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
12.7.13 21:15

@Agrimonia : Budu na vás ve středu myslet, ať to jde stejně dobře jako celé těhotenství. Jsi fakt dobrá, že jsi je udržela tak dlouho. Nechej se posledních pár dnů opečovávat, ať jsi fit na to boží dopuštění, co pak doma nastane. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.7.13 21:19

@Motýlice děkuji, no pozoruji, že jsem trochu více plačtivá, že se mi chce plakat pořád, ale nebrečím…tak snad nic horšího už nepříjde. I když dnešní noc byla dost krutá, já nevěděla a snědla chleba s rajčetem, paprikou a okurkem…dneska mi PA řekla, že to nadýmá…takže do 2 do rána jsme chodili po domě a hojdali, utěšovali, masírovali bříško, pak dali kapky a ty asi zabraly…
Jaké máte holky vy kapky na prdíky,? Já mám Espumisan, nějaká banánová příchut a zatím dobrý, dneska preventivně dávám u každého kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
12.7.13 21:29

@snažilka1210 : Nám zabral nejvíc Baby Calm, ale každý si to musí halt odzkoušet. U nás Sab simplex (jako Espumisan) bez efektu. Ale je pravda, že nás ty prdy až tolik netrápily. Mně malý první dva týdny řval hladem. Pak jsme začali dokrmovat a bezesné noci skončily. Bříško jen občas a nikdy tak, že bych s ním musela hodiny pochodovat po bytě. Naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
12.7.13 22:26
@snažilka1210 píše:
@Motýlice děkuji, no pozoruji, že jsem trochu více plačtivá, že se mi chce plakat pořád, ale nebrečím…tak snad nic horšího už nepříjde. I když dnešní noc byla dost krutá, já nevěděla a snědla chleba s rajčetem, paprikou a okurkem…dneska mi PA řekla, že to nadýmá…takže do 2 do rána jsme chodili po domě a hojdali, utěšovali, masírovali bříško, pak dali kapky a ty asi zabraly…
Jaké máte holky vy kapky na prdíky,? Já mám Espumisan, nějaká banánová příchut a zatím dobrý, dneska preventivně dávám u každého kojení

tak to jsme meli podobnou noc :). A ty kapky jsi dala kdyz to brisko bolelo? Ja myslela, ze se to dava jen pred kojenim.
hmm, rajcata si taky obcas davam… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.7.13 22:41

@ivik99 no já vím, ale už jsme nevěděli kudy kam, tak jsme mu to dali na lžičce a evidentně zabralo. Dnes už dávám před kojením, uvidím, třeba to už nebude potřeba. Dneska mi PA opravdu říkala, že zelenina, hlavně ta paprika a rajčata dost nadýmají…takže asi jo. To jsem vůbec nevěděla.
Vlastně mi řekla, že můžu jen jogurty, tvarohy, přesnídávky, včerejší chleba, polévky, z ovoce jen banány, jablka, max. meloun (vůbec ne jahody, maliny, kiwi…), z příloh můžeme brambory, těstoviny, rýži a knedlík nee. Takže zítra budu vařit kuře s rýží a zrovna máme plný foliák okurků…tak si nedám, udělám ho mojemu. Opravdu omezená nabídka, ale co už :? :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
12.7.13 22:49

@snažilka1210 moc gratuluju. Ať Vám pořád dělá stejnou radost, jako když jsi viděla // a jako když se narodil.

Doplňuji seznam. Mě říkali, že jablka loupat, červený meloun, že nadýmá. Maruška nerada ani brambory. Dávám espumisan. Od 1. měsíce i biogaiu, ale myslím, že už nezabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
12.7.13 23:04
@snažilka1210 píše:
@ivik99 no já vím, ale už jsme nevěděli kudy kam, tak jsme mu to dali na lžičce a evidentně zabralo. Dnes už dávám před kojením, uvidím, třeba to už nebude potřeba. Dneska mi PA opravdu říkala, že zelenina, hlavně ta paprika a rajčata dost nadýmají…takže asi jo. To jsem vůbec nevěděla.
Vlastně mi řekla, že můžu jen jogurty, tvarohy, přesnídávky, včerejší chleba, polévky, z ovoce jen banány, jablka, max. meloun (vůbec ne jahody, maliny, kiwi…), z příloh můžeme brambory, těstoviny, rýži a knedlík nee. Takže zítra budu vařit kuře s rýží a zrovna máme plný foliák okurků…tak si nedám, udělám ho mojemu. Opravdu omezená nabídka, ale co už :? :hug: :mrgreen:

to jo, strava je dost limitovana. A ted je tolik jahod… a melouna bych si dala, ale taky si myslim, ze je trochu rizikova :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
12.7.13 23:05
@Capelucita píše:
@snažilka1210 moc gratuluju. Ať Vám pořád dělá stejnou radost, jako když jsi viděla // a jako když se narodil.Doplňuji seznam. Mě říkali, že jablka loupat, červený meloun, že nadýmá. Maruška nerada ani brambory. Dávám espumisan. Od 1. měsíce i biogaiu, ale myslím, že už nezabírá.

jablka jsem se taky bala, takze skvela zprava, zitra se na nej vrhnu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
12.7.13 23:07

@ivik99 tak si ho, až bude větší, dej. Já si ho také dala a preventivně zvýšila počet kapek. Někdy má problémy a já vůbec nevím proč. Den s melounem a bez nebyl zas tak moc jiný. Bohužel. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
13.7.13 06:52

Mně přijde, holky, že ta strava se někdy trochu přeceňuje. Nechci říkat, že to nemá vliv, to zas ne, ale myslím, že ty děti mají prdy primárně z jiného důvodu, než že by je něco až tak nadýmalo. Prostě jsou ještě malinké a neumí ty (přirozené) bublinky plynu ještě posunovat k východu, tak je to v tom bříšku štve. Já sice kojila jen částečně, takže z MM dostal malý tak třetinu celkového objemu mlíka, později i míň, ale v jídle jsem se neomezovala téměř vůbec - nejedla jsem jen luštěniny, ostrá jídla a košťáloviny. A nikdy jsem si nevšimla, že by to, co jím, mělo vliv. Ale jak říkám, mohlo by to být třeba jinak, kdybych kojila plně, co já vím. Jen jsem prostě získala dojem, že to až tak horké nebude. I tohle je ale asi individuální a chce to vypozorovat. Pokud by mi malý po nějakém jídle řval, tak bych ho samozřejmě nejedla.
Ty kapky jsem dávala preventivně téměř do každého mlíka. Když byl problém, tak klidně i mezi jídly. Vlastně je dávám do mlíka dodnes, i když už ho máme jen ráno a večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí