Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
21.5.13 17:28

@snažilka1210 hlavně masíruj hráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.5.13 17:28

@snažilka1210 hlavně masíruj hráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
21.5.13 17:31

@Capelucita a od kdy ji mám masírovat, už můžu?? Mám na to olej od Nobilisu tak čekám až nastane čas. Jinak mám i ten EPI-no balonek, s tím chci začít tak za 14 dní…uvidíme co zabere nebo nezabere. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
21.5.13 19:25

Safra, ty jsi připravená! :potlesk:
Já to zaspím, tak to neřeším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
21.5.13 19:45

@Agrimonia jdeš na císaře?? Já bych si ho taky mohla zažídit ve FN Olomouc, ale jaksi si pořád říkám, že to zkusím normálně, no. Jako bojím se jako prase, ale co, zvládly to i jiné posery tak snad to nebude taková hrůza. Jsou horší věci na světě si říkám. Než se nepřipravit tak raději takto a pak si můžu říct, nepomohlo to, ale když to neudělám tak nebudu vědět zda by to nebylo třeba lepší.
Zrovna jsem vypila první hrníček čaje z maliníku, mňam, je výborný…klasické bylinky…takže zítra zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.5.13 19:58

@snažilka1210 začíná se 6-8 týdnů před porodem. Já nejdřív masírovala sama, seděla jsem na stoličce a opírala se zády o zeď. Pánev podsazenou, abych se tam dostala, ale pak už jsem si na hráz nedosáhla a musel to zastat manžel. Některé holky psaly, že masáž u nich vrcholila sexem, ale u nás to tak obvykle nedopadlo :mrgreen: zpusob masáže je nejlepší na youtube, je to v angličtině na modelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
21.5.13 20:38

@Capelucita tak já to dneska poprvé zkoušela a vůbec mi to nešlo, masírovala jsem to jen jakoby zvenku, ale to asi není podstata, že? Dovnitř mi to moc nešlo, musím ty prsty zavést dovnitř??Jsem nevěděla, že je to taková věda…nemáš přímo odkaz prosím Tě?? na če :nevim: ském youtoube nebo anglickém…nic mi tam nevyjelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
21.5.13 21:27

@Capelucita už jsem to našla, bylo to jako první…nooo, opravdu ty prsty musí dovnitř, ale je to tam teda pěkně tuhý, to asi musím rozmasírovat, že?? No bude to teda bolet ze začátku, ale ono to asi povolí, co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.5.13 21:40

@snažilka1210 já jsem našla odkaz k e-mimi v diskuzi o masáži. Já to tuhé neměla, ale jisté je, že to povolili a bylo to dost vláčné. Jen jsme to nevyužili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
22.5.13 06:38

@Capelucita Ahojky,
tak dneska v noci jsem si zkusila, co jsou to asi poslíčci. Od 23 hodin jak jsme zalehli mě začalo hodně bolet v podbřišku a i trochu kříže zezadu, nemohla jsem usnout, na záchod jsem chodila co 1/2 hodina, a takto to pokračovalo do 2 hodin do rána. Vůbec jsem nespala, nešlo to, bylo to dost nepříjemné, taky mi tvrdlo břicho a malej se tam jaksi moc mrskal. Tak jsem z toho byla celkem vyplašená a nevím co to mělo znamenat. Doufám, že tam ještě chvíli vydrží bobek, nemám nic nachystáno. Přemýšlela jsem, jestli to nemohlo být tím čajem, co jsem v 7 večer vypila…jestli jsem trochu citlivější tak to mohl způsobit, že?
Jsem z toho zmatená, nevím jestli se mám už chystat nebo sbalit tašku do porodnice…měly jste to některá holky?? Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
22.5.13 07:23

@snažilka1210
Tak poslíčky jsem zatím neměla, ale myslím, že to může být i měsíc před porodem, takže proč ne!
Já dvojčata přirozeně riskovat nebudu- holka v pohodě, je dole hlavou dolů, ale kluk je příčkou pod žebrama, už dlouho, pochybuju, že se otočí. Taky s vyhřezlýma plotýnkama při dvojitým tlačení riskuju rovnou operaci zad. Prostě mi pro děti přijde bezpečnější císař, i když nadšená z operace nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
22.5.13 13:54

@snažilka1210 připrav si tašku do porodnice. Já poslíčky nikdy neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
30.5.13 18:12

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, dneska jsem byla na KO, ale zapoměla jsem, měla jsem toho tolik na zeptání…do kdy se může zobat ten hořčík?? Vím, že před porodem se musí vysadit…tak nevím, jsem 35 týden.
Jinak u nás vše OK, zavřená, KTG ukázkové, dělal mi stěr na streptokoka, příští týden zase KO a pak za týden už porodnice.
V neděli chci začít s tím EPI-nem a taky s maliníkem…snad to zase nevyvolá poslíčky.
Děkuji, papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
30.5.13 21:01

@snažilka1210 raději té své doktorce zavolej. S hořčíkem je to tak, že v některých případech ho lékař povolí až do porodu. Já měla něco podobného s kortikoidy, beru je i teď, ale po šestinedělí končím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
31.5.13 08:21

@snažilka1210 Říkají obecně do 36 TT, pak už může zamaskovat příznaky blížícího se porodu tím, že uvolní svaly. Jdeš příští týden na kontrolu, tak do té doby bych asi ještě brala (možná zkus, co to udělá, když snížíš dávku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí