Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj tety z e-mimna. Maminka je unavená a tak Vás zdravím rovnou já sama. Narodila jsem se včera ve 12.13 císařským řezem. Vážila jsem 3650 g a měřím 49 cm. Obě jsme v pořádku. Maruška
@Capelucita Capelu i Maruško, teta Baluš má velkou radost, že jste to spolu zvládly a jste obě v pořádku
Hlavně dál hodně zdraví, pro maminku rychlé hojení a Marušce jen samé krásné zážitky na světě! ![]()
Ahoj holky, muj lekár mi poradil, že najlepšie po pohlavnom styku, lehnout si na pravý bok, tak som otehotnela aj ja a keď som to poradil mojim kamarátkam, tak takisto ostali tehotné, veľa šťastia
)
@Capelucita : Obrovská gratulace k Marušce. Jste holky šikovné, tak si odpočiňte a budeme se těšit na další zprávy. ![]()
@Capelucita moc gratuluji, odpočívej, nabírej síly na nové zážitky s Maruškou ![]()
Jaktože císař?? Neotvírala jsi se?? Však jak budeš mít chuť a hlavně síly tak určitě napíšeš jak to pokračovalo po té tabletce ![]()
A co Eedi?? Ta už má svoje miminko taky určitě u sebe
Ahojky, tak nase Julinka se narodila prirozene po jedne tablete 24.4.2013 ve 14.21hod vazila 3610g a meri 50cm.
Capelu mooc ti gratuluji a preji tobe i Marusce jen to nej nej.
Konecne jsme se dockaly, temer na chlup stejne.
@eedi - velka gratulace k holcicce Julince, at vam pekne roste a dela jen samou radost ![]()
@eedi jééé, moc moc gratuluji
, jste šikovné holky…jsem si říkala, kdy se ozveš ![]()
Aspoň někdo, kdo rodil normálně, teď je to samý císař, nevím proč, asi se neotvíráme, co?? Paráda, užívej, sžívej a pak dej fotečku ![]()
@eedi Přidávám se ke gratulacím
Hodně zdraví a jen samé úžasné rodinné zážitky ![]()
@eedi : Gratuluji a mám z vás velkou radost!
Julince vše nej do života.
Eedi: gratuluju.
Holky, děsně nestíhám, sžívání se je poněkud náročnější, než jsem si myslela.
Ať se Vám daří. ![]()
@Capelucita
vidím, tu hodinu, kdy píšeš
Drž se, prej po 6nedělí to bude lepší…závidím Ti, že to máš za sebou ![]()
No ty začátky asi překvapí každého, nepropadej panice. Taky jsem si myslela, jak budu organizovaná matka, co všechno budu zvládat, když bude malý spát a pak jsem se v těch řídkých chvilkách stěží stihla sama trochu vyspat. A hormony ze mě udělaly plačku obecnou. Ale je fakt, že to nejhoríš brzy přejde. Vydrž ty dva měsíce, pak to bude už pořád lepší a lepší. A s našim pětiměsíčním prckem už je opravdu víc zábavy než starostí.
@Capelucita píše:
Eedi: gratuluju.Holky, děsně nestíhám, sžívání se je poněkud náročnější, než jsem si myslela.
Ať se Vám daří.