Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1566
21.4.13 09:07

Capelu stale nic, uz mam dnes druhy termin, zitra jdu na ko do porodnice, tak uvidime zda mi budou porod vyvolavat, mam totiz pozde zjistenou tehu cukrovku, tak bych nemela prenaset, ale co dr.to jiny nazor, uz jsem z toho na nervy. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
21.4.13 09:26

@eedi : Přeji hezký „termínový“ den a ať už se vaše holčička rozhodne vykouknout na svět dnes nebo až za pár dní, sudička Motýlková jí přeje šťastnou cestu na tento báječný svět. :kytka: A Tobě samozřejmě, ať jsi co nejvíc v pohodě. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
21.4.13 11:28

Ahoj holky, vidím, že dvě z Vás už máte termíny, to je super…My s Ivik99 máme také už jen 10týdnů před sebou. Já za měsíc (24.5.) nastupuji na mateřskou, to je hrůza jak to uletělo.
Holky, já mám pořád jen jeden termín, nikdo mi ho nemění tak nevím, vy jste měli dva??? Chápu, že mají dva, když otěhulí přirozeně, ale my co mám IVF tak tam je to jasné, ne? Nebo jak se stanovuje ten druhý termín, nevíte některá?? :nevim:
Krásnou neděli všem :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.4.13 13:13

Eedi já jdu zítra na vyvolávání. Jestli se teda Edoušková nerozhoupe vyrazit sama. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
21.4.13 14:02

@Capelucita Přeju, ať to jede na poslední chvíli samo od sebe :hug: A když ne, tak je to jedno, že to bude s pomocí doktorů, hlavně hladce a co nejvíc v pohodě a ve zdraví!

@snažilka1210 Já mám taky jen jeden termín (podle MS). Sice mám na průkazce napsaný i druhý termín z utz na konci I. trimestru, ale mám rozdíl jen jeden den, a to mi MUDr. řekla, že se bere ten podle MS. Že kdyby byl rozdíl cca týden a víc, tak se bere v potaz i ten druhý termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.4.13 14:24

Holky, moje gyndařka brala termín dle MS, ale v Podolí jedou podle UTZ. Ten dnešní termín je podle něj a vzhledem k těm mým trablům s krví mě nechtějí nechat přenášet. Původně mě chtěl doktor z rizikové poradny (pro moji gyndařka jsem riziková nebyla) poslat na indukci už v pátek, ale už nebylo místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.4.13 14:25

@Baluš ty už to máš tak za pár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
21.4.13 14:33

@Capelucita To jo, už se to přiblížilo :) Moje gynda si myslí, že by to mohlo přijít dřív než v termínu- podle změn na hrdle a čípku (hlavičku už mám hodně sesunutou dva týdny), ale nevím, nevím :nevim: Věci už jsou připravené, dneska jsem zhruba nabalila i tašku do porodnice, ale předporodní lekce mě teprve čeká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.4.13 19:05

@eedi @Baluš @Capelucita - holky, tak preju rychle porody a budu se tesit na zpravy a fota mrnouskou od vas. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
21.4.13 21:04

Motylku, mooc dekujeme…
Capelu, zitra na tebe budu myslet, budem trpet spolu..
Ivik, dekujem, urcite pak dam vedet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.4.13 21:16

@eedi já bych raději, abychom netrpěly ani jedna z nás čtyřech :) Držím Vám oběma - tobě i holčičce, palce. Dej vědět, jak to u Vás vypadá, zase jsme na tom stejně, viď? Tak snad to půjde stejně hladce (taky jsi tak nervozní?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
22.4.13 09:44

@Capelucita držím pěsti dneska…myslím na Vás :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
22.4.13 09:49

@Baluš tak uvidím ještě na tom UTZ co jdu za 3 týdny, ve 32tt…to mi bude měřit mimčo, zjistí množství plodové vody a tak. Tak třeba se dozvím něco blížšího.
Teda nevím jak by u mě zjišťoval změny na děl. čípku, když se mi tam už 4 měsíce ani nepodíval :roll:. Asi potom jak se začne chodit na kontrolu po 14 dnech tak se kuká i dovnitř :jazyk:
Holky za měsíc mám domluvené focení, kamarádka fotí svatby, je moc šikovná a je na mateřské takže to nebude vůbec drahé. Bude nám fotit i svatbu a bránu…ta bude snad v září nebo potom v červnu příští rok :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
22.4.13 09:58

@snažilka1210 Já mám za to, že s termínama už se takhle na konci nehýbe, právě se jen sledují ukazatele kvůli příp. předčasnému porodu (poloha plodu, změny na hrdle a čípku). Změny na hrdle a čípku zjišťuje gynda pohmatem, někde jsem četla, že příp. i přeměřením poševním utz. Ale ruka dovnitř je základ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
22.4.13 10:04

@Baluš aha,tak to jsem klidná, ruka dovnitř je vždy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie