Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
28.2.13 14:54

Ahojky, chtěla bych se všech zeptat, před rokem a pul jsem byla na miniinterupci i kdyz nerada, dostavam se stoho jeste tedka, ale přes pul roku se snazime o miminko a stale nic, i kdyz mam chute a tyhle přiznaky ale vzdycky me vyjde ze nejsem tehotna :-( :-( muzete mi poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
28.2.13 16:52

@monka89 můžu se zeptat, proč jsi šla před rokem a půl na potrat a pak za chvíli se zase začla snažit o miminko???To mi hlava nebere, ale asi jsi k tomu musela mít pádný důvod :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
28.2.13 16:55
@snažilka1210 píše:
@monka89 můžu se zeptat, proč jsi šla před rokem a půl na potrat a pak za chvíli se zase začla snažit o miminko???To mi hlava nebere, ale asi jsi k tomu musela mít pádný důvod :oops:

Taky mi to hlava nebere :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
28.2.13 16:58

@Kateřina77 někdy jsou tu dotazy na… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
28.2.13 16:59
@snažilka1210 píše:
@Kateřina77 někdy jsou tu dotazy na… :cert:

No někdy si říkám, jestli jsem blbá jako, nebo oni :mrgreen: Ale jsou tu i horší dotazy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
1.3.13 05:55

Holky, napadlo vás třeba, že ta interrupce mohla být ze zravotních důvodů? Já bych teda neodsuzovala šmahem a nechala si to napřed vysvětlit… :| Každopádně jediná schopná rada pro monku je asi ta, aby navštívila CAR. My to tady bez jakýchkoli informací o gynekologickém nálezu zcela jistě nevyřešíme. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
1.3.13 09:49

@Motýlice napadlo, však jsem psala, že k tomu musela mít pádný důvod, ten ale nenapsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.13 15:15

Omlouvám se za ten duvod, měla jsem zdravotni problemi, k doktorovi lezu kazdou chvili, ale uz nevim co stim, jestli stim máte nektera zkusenosti tak mi prosim poradte…

• Citovat
  • Upravit
3
6.3.13 15:16
@Kateřina77 píše:
Taky mi to hlava nebere :mrgreen: :mrgreen:

zdravotni problemi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
6.3.13 18:55
@Anonymní píše:
Omlouvám se za ten duvod, měla jsem zdravotni problemi, k doktorovi lezu kazdou chvili, ale uz nevim co stim, jestli stim máte nektera zkusenosti tak mi prosim poradte…

Spíš omluv ty některé reakce. Určitě to pro tebe není jednoduché :hug:, držím palce, ať se brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.13 22:41

To teda neni velmi dekuji :roll:

• Citovat
  • Upravit
5043
7.3.13 07:07

Jestli chceš poradit, bude potřeba, abys o sobě napsala víc. Problém může být kdekoliv a my nemáme křišťálovou kouli. Máš za sebou nějaká (jakákoli) vyšetření?

@Anonymní píše:
To teda neni velmi dekuji :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
27.3.13 08:43

Ahoj holky, chtěla jsem poprosit o radu, začala jsem mít, hlavně v noci křeče do nohou, hlavně do lýtek a někdy i přes den do ruk, když třeba něco delší dobu držím. Beru asi měsíc a půl Magnesium Lactici, mám to v tobolkách a beru 3×1…dr říkal, že od 28 týdne můži i 3×2…ale já si to ráno a večer už zvýšila…sice mi nepřijde, že to nějak razantně pomohlo, ale beru to tak teprve 4 dny…Je na to něco nebo to musím vydržet?? Vím, že pak před porodem se to musí vysadit.
Taky se chci zeptat, nemáte nějakou tabulku jakou by mělo mít miminko váhu v tom daném týdnu?? Byla jsem 24+3 na 3D videu a dr říkala, že malej má už 895g…(+-120g) tak nevím, zda to není moc, protože moje sestřička na gynekologii mi pořád tvrdí, že budu mít velké dítě, že mám větší bříško…tak nevím :nevim:

Děkuji, snad se někdo tady ještě ozve, papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
27.3.13 08:53

@snažilka1210 : Ahojky :mavam:
Křeče vydrž, je to nepříjemné, ale ne nebezpečné. Magnézko ber, ale jestli chceš vidět efekt, musíš toho brát opravdu hodně. Magn. lactici 3×1 to nezachrání.

Tabulky velikosti plodu jsou např. zde: http://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi

Na velikost bříška se zcela vykašli, protože o něm rozhoduje víc množství plodové vody a Tvoje tělesná konstituce než velikost miminka. Já měla bříško malé a ještě před porodem mi porodníci při pohledu na mě tvrdili, že nebudu mít velké dítě a že zbytečně stresuju. Podle ultrazvuku byl ale malý už od 20.tt napřed a potvrzovalo se to na všech dalších biometriích. No a pravdu měl UZ, Davídek měl 4,26 kg navzdory pidibřichu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
27.3.13 09:01

Díky za tabulku Motýlku, uklidnila jsi mě, já už taky byla nervozní, jestli děcka odpovídají. Mám opačný problém než Snažilka. Při pohledu na mé pidibřicho nikdo nevěří, že končím 5.měsíc a když řeknu, že jsou tam dvě, nevěřícně vypísknou! Ale váhama jsme přesně v tabulce- kluk spíš nad normou, takže jedině dobře, že si zatím vidím na pipku a zavážu si sama boty! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí