Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
31.1.13 12:42

@snažilka1210 - to urcite, vetsinou tam davaji slevy. To uz abych si zacala delat seznam i s cenama na internetu, abych pak mela na porovnani.
Kde jsi prosim te nasla, ze ten ABC tam bude?
To bude drahy vylet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
31.1.13 12:46

@ivik99 dala jsem si vlevo „přihlášené firmy a partneři veletrhu“ a tam jsou všechny značky…ABC je úplně poslední :mrgreen: ale je tam „můj favorit“(já ho už viděla právě v SAM BABY a perfektně se skládá a je kvalitní(německá značka, žádný pšonci :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
31.1.13 12:49
@snažilka1210 píše:
@ivik99 dala jsem si vlevo „přihlášené firmy a partneři veletrhu“ a tam jsou všechny značky…ABC je úplně poslední :mrgreen: ale je tam „můj favorit“(já ho už viděla právě v SAM BABY a perfektně se skládá a je kvalitní(německá značka, žádný pšonci :lol: )

Uz vidim, ten jsem prehlidla, tak jsem nevedela, jestli je nekde jeste podrobnejsi seznam. Zatim, jdeme na obed :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
31.1.13 18:58

Ahojky, tak hlásím jak jsem dneska dopadla na kontrole. No nic moc řeknu :roll:
Mám vcestnou placentu, tzn. dole u branky, teď nevím zda ji i překrývá, ale říkal, že pokud se nezvedne tak bude plánovaný císař. No jsem v 18tt, poslal mě na genetiku, tak si zítra budu volat a domlouvat se, kontrola za 14dní. Možná i kvůli tomu pořád špiním a krvácím. Hematom tam mám pořád tak nevím, musím prostě hodně odpočívat. Měříme 15cm a tady je fotka, měl otevřenou pusu a dokonce dr říkal, že mu jde krásně vidět ta oční čočka a taky šlo vidět srdíčko, přesně ty 4 komory…krásně bilo :srdce: Miláček můj, hlavně, aby to všechno dobře dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
31.1.13 19:47

@snažilka1210 - jeee, to je super fotka, a jak je krasne vsechno videt, to je nadhera. Hlavne, ze pekne roste a vse vypada u nej v poradku.
Moc nevim, co znamena ta vcestna placenta, ale jestli to jen, ze musis jit na cisare, tak se proste neda nic delat. V cem jinem to muze komplikovat tehotenstvi? A ten hematon tam muze delat nejakou skodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
31.1.13 20:22

@ivik99 no to, že je vcestná znamená, že je dole, takže nejde rodit normálně a můžeš ji snadněji poškodit mechanicky (sex, neopatrný vaginální utz).Jakmile začnu krvácet tak říkal dr i sestřička ihned do nemocnice, že při vcestné placentě už nejde jen o plod, ale i o matku. Může začít krvácet ta placenta.Si myslím, že krvácím kvůli tomu, že je dole, hematom se možná dělá tím, že je tak dole…to nikdo neví. Platí přísné dodržování klidového režimu, tady už opravdu ano. :roll: Ale ještě chci znát názor lékaře na té genetice ve 20 týdnu a hodně holek píše, že takto brzy ji mívá hodně těhulek dole a pak se vytáhne jak bude ten plod růst a tlačit dolů. Ještě může být všechno jinak…musíme věřit.
Císař by mi ani nevadil, já se porodu hrozně bojím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
1.2.13 09:39
@snažilka1210 píše:
@ivik99 no to, že je vcestná znamená, že je dole, takže nejde rodit normálně a můžeš ji snadněji poškodit mechanicky (sex, neopatrný vaginální utz).Jakmile začnu krvácet tak říkal dr i sestřička ihned do nemocnice, že při vcestné placentě už nejde jen o plod, ale i o matku. Může začít krvácet ta placenta.Si myslím, že krvácím kvůli tomu, že je dole, hematom se možná dělá tím, že je tak dole…to nikdo neví. Platí přísné dodržování klidového režimu, tady už opravdu ano. :roll: Ale ještě chci znát názor lékaře na té genetice ve 20 týdnu a hodně holek píše, že takto brzy ji mívá hodně těhulek dole a pak se vytáhne jak bude ten plod růst a tlačit dolů. Ještě může být všechno jinak…musíme věřit.
Císař by mi ani nevadil, já se porodu hrozně bojím :jazyk:

Zenska, takze opravdu jen odpocivat. Urcite to bude pak dobry.
Vypada to, ze si udelame taky vylet do Brna na nakupy :lol:, do te doby musim zjistit, co presne potrebuju, nastudovat recenze, co holky koupily a budu mit od kamosky, at jsem pripravena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
1.2.13 09:49

@ivik99 no, opravdu nic jiného mi nezbývá. Dneska jsem ale četla, že to má celkem dost těhulek do 24tt a pak se to ve většině případů ještě zvedne. Tak musím odpočívat a doufat, že to tak bude a že nezačnu z té placenty krvácet.
Já se taky na netu mrknu co za kolik se prodává, abych nenakoupila dráž jak přes net :mrgreen: Tak si pak řeknem, co kdo koupil a jak se líbilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
5.2.13 12:43

Ahoj holky, jen jsem Vám chtěla napsat, že jsem ještě doma našla 2 lahvičky Femigardu, je na podporu ženských orgánů, na rozpoznání ovulace, srovnání cyklu. Jedna lahvička stojí 314,–Kč a já mám jednu celou nerozbalenou a v druhé je větší půlka, upito málo, šla jsem pak hned na IVF a to se zadařilo. Expirace je do r.2014 takže nové…obě bych přenechala za 300Kč…kdyby měl někdo zájem. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.2.13 11:32

@snažilka1210 - ahoj, jak se citis? Nemas tento tyden kontrolu nebo cekas az na velky UTZ pristi tyden? Ja jdu v pondeli, tak jsem zvedava, jestli je to porad holka nebo zas kluk. :mrgreen:
Pohyby zatim zadne, obcas nejaka ta bublina, ale je to nepravidelne, tak nevim :nevim: Rikam si, jestli neco z toho uz pohyb byl nebo ne, abych to vubec poznala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
13.2.13 11:54

@ivik99 ahoj, tak u mě je to to samé, 3× jsem cítila takové jakoby tiky v bříšku, pak 2× zaťukání a jinak občas zabublání, ale to byly asi střeva, člověk to břicho tak nikdy nepozoroval jak teď, že?? Takže taky čekám každým dnem, že to začne, ale máme prej čas…jj, v úterý 19.2.jdu na ten 2 screening a ve čtvrtek 21.2. pak k dr na kontrolu. Bříško roste pěkně, už mám teda vypouklinku pěknou, hlavně, když si lehnu na záda tak to trčí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.2.13 12:06

@snažilka1210 - tak to ja mam pupek jak pantata :mrgreen:
Taky se tesim na UTZ, doufam, ze vse bude ok. Jsem rada, ze ted s tim velkym UTZ mam kontrolu kazdy tyden, hned tyden na to jdu ke sve doktorce. Hned to pak rychleji utika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
13.2.13 12:58

@ivik99, @snažilka1210 : Holky, to to utíká, vy už jste v půlce! :hug: Ohledně pohybů - určitě to už vypukne. Já jsem si napoprvé taky myslela, že jsou to střeva. Ale za pár dnů už jsem malého aktivně šmírovala v bříšku. Lehla jsem si večer na záda, položila ruku na bříško a trpělivě čekala. Chce to výdrž, ale on se prcek prozradí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
13.2.13 13:34

@Motýlice motýlku a kdy to u Tebe bylo, pamatuješ?? My jsme obě ve 20tém týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.2.13 13:34

@Motýlice - to jo, utika. Ja si pamatuju, kdyz jsem byla v 6tt a divala jsem se na podpisy holek v 16tt, tak jsem si rikala, jak jsou uz daleko, a my se ted prehupujeme pres pulku. :dance:
Na tech zadech se nam taky jednou vecer stalo, ze tam byl jeden takovy vyraznejsi pohyb, jen jsem nevedela, jestli je to vetsi bublina, nebo uz nejaky kopanec. :D No, vsak jednou to prijit musi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí