Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
24.1.13 09:47
@siamka7 píše:
Už ale stará :mrgreen: mám píše: Více

Ja taky nejsem zadna mladice, 36 :D. Jasny, doktorum se tento vek nelibi, ale jak vidim na diskuzich, tak se holkam kolem 40 podari otehotnet, nekdy je to sice na vic pokusu, ale podari. Ja uz bych treba do dalsiho velkeho IVF nesla, volila bych minimalku nebo nativ, zvlast kdyz mas mensi AMH, je s tim vetsi sance. Podle me uvidis, jak budes reagovat na leky, to zjisti pri 1.IVF a podle toho se rozhodnes. Nekdy maji holky s nizkym AMH pri vyssich hormonech stejny pocet vajicek jako pri minimalni stimulaci, takze proc do sebe zbytecne ty hormony cpat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
24.1.13 09:50
@siamka7 píše:
@ivik99 tys otěhotněla přirozeně Ivi 8o :potlesk: :potlesk: :potlesk: :*

jojo, jako Balus. Po vsech ted nervech bylo nakonec prekvapeni. Uz jsme se chystali na dalsi KET. V Caru trosku zanedbali to, ze moje TSH na stitku nebylo idealni na otehotneni, klidne pokracovali v IVF. Ja jsem si myslela, ze je vse ok, ze jen spatny spermiogram, ale kdyz jsme byli u tretiho transferu a spermiogram uz byl v norme, tak se doktorka konecne podivala do papiru a nasadili leky na stitnou zlazu. Po trech mesicich se hodnoty srovnaly a ejhle, jde to samo. Taky mi myslim hodne pomohla akupunktura, i na zklidneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.1.13 10:05

@ivik99 ty se máš :P závidím ti, že už máš to martýrium za sebou :mrgreen: tak díky za podporu.budu tady za vami chodit ať jste v obraze :jazyk: ted jdu na iui, kolem 4.2. ale naposled, pak půjdu na IVF :? brrrrrrrrrrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
24.1.13 10:20
@siamka7 píše:
@ivik99 ty se máš :P závidím ti, že už máš to martýrium za sebou :mrgreen: tak díky za podporu.budu tady za vami chodit ať jste v obraze :jazyk: ted jdu na iui, kolem 4.2. ale naposled, pak půjdu na IVF :? brrrrrrrrrrrrr

Nekdy se IUI zadari, nikdy nevis ;) Urcite by bylo super, kdyby jsi na IVF nemusela, ale kdyz nebude jina cesta… proste my zensky to nevzdame :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.1.13 10:40

@ivik99 spoustu holek tím iui proplouvají, že berou jen léky, nebo nic, vajíčka se jim tvoří samy :think: jen já to mám skoro jak při ivf :roll: musím si píchat každý den injekce při iui, jinak nemám šanci aby mi samy dozrály vajíčka :P, takže si myslím že ten protokol na ivf pro mě nebude taková rána, to je to samé, akorát pak odebírají ty vajíčka, tak z toho mám fakt hrůzu :cert: :cert: jinak už přežiji všechno :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
24.1.13 10:47

@siamka7 - hmm, tak jestli si pichas uz ted, a mate spatny spermio, tak bych rekla, ze IUI muze byt celkem ztrata casu. Ja se na prvni odber vajicek taky hrozne bala, nikdy jsem predtim nebyla pod narkozou, ale bylo to v pohode. Urcite se toho neboj, podle me u IVF mas vetsi sance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.1.13 10:56
@ivik99 píše:
@siamka7 - hmm, tak jestli si pichas uz ted, a mate spatny spermio, tak bych rekla, ze IUI muze byt celkem ztrata casu. Ja se na prvni odber vajicek taky hrozne bala, nikdy jsem predtim nebyla pod narkozou, ale bylo to v pohode. Urcite se toho neboj, podle me u IVF mas vetsi sance.

je mi to jasné, říkala jsem to i dr. v caru, já jsem celkem taková držka, tak oni jsou vždycky ze mě v údivu, řekla jsem jim hned že tomu nevěřím, že jsou to vyhozené peníze :mrgreen: :mrgreen: no, já jsem taky nikdy nebyla pod narkózou :roll: jaké to je? z toho mám právě hrůzu, že usnu navěky :| byla jsem na operaci očí, ale to dělají při vědomí, tak to mi nevadilo :pankac: měla jsem o všem přehled :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.1.13 11:36

@ivik99 ještě k tomu věku, jako my jsme se pokoušeli už když mi bylo 34 let, ale bohužel nic :nevim: dr. mi pořád říkala že mi nic není, až pak teda udělala větší vyšetření, tak se zjistilo že mám anovulaci, tak jsem brala léky a pak jsem se já sama rozhodla že půjdu do caru, protože mě to štvalo :cert: že pořád nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
24.1.13 11:37
@siamka7 píše:
je mi to jasné, říkala jsem to i dr. v caru, já jsem celkem taková držka, tak oni jsou vždycky ze mě v údivu, řekla jsem jim hned že tomu nevěřím, že jsou to vyhozené peníze :mrgreen: :mrgreen: no, já jsem taky nikdy nebyla pod narkózou :roll: jaké to je? z toho mám právě hrůzu, že usnu navěky :| byla jsem na operaci očí, ale to dělají při vědomí, tak to mi nevadilo :pankac: měla jsem o všem přehled :mrgreen:

Taky jsem se bala, ale je to rychly a v pohode. Urcite je to mensi zlo nez cpat do sebe hormony i treba zbytecne. Takze jestli to ted nedopadne, tak neztracej cas a do toho. Dr. Machac je pry super pri nizkem AMH a na minimalku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
24.1.13 11:40
@siamka7 píše:
@ivik99 ještě k tomu věku, jako my jsme se pokoušeli už když mi bylo 34 let, ale bohužel nic :nevim: dr. mi pořád říkala že mi nic není, až pak teda udělala větší vyšetření, tak se zjistilo že mám anovulaci, tak jsem brala léky a pak jsem se já sama rozhodla že půjdu do caru, protože mě to štvalo :cert: že pořád nic.

taky jsem po sve zkusenosti se stitnou zlazou jsem zjistila, ze to clovek musi vzit do vlastnich rukou a opravdu se o to zajimat. Nam kdyz to neslo, tak doktorka navrhovala hormony, az kamoska mi rekla, at si nechame zkontrolovat nejdriv spermiogram, at to do sebe nervu zbytecne. A tak jsem skoncili v CAR.
Jinak jestli chces neco pro inspiraci, tak mrkni do fotogalerie diskuze Nizke AMH, je tam tabulka, kde uvidis, ze nejsi tady nejstarsi, cim si holky prosly a taky jejich uspechy
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.1.13 11:45
@ivik99 píše:
Taky jsem se bala, ale je to rychly a v pohode. Urcite je to mensi zlo nez cpat do sebe hormony i treba zbytecne. Takze jestli to ted nedopadne, tak neztracej cas a do toho. Dr. Machac je pry super pri nizkem AMH a na minimalku.

chodím do Zlína :mrgreen: ti ze mě budou chtít sedřít prachy co nejvíc :pocitac: :pocitac: :pocitac: Ivi, prosím tě jaký máš na to názor, je lepší jít na to IVF hned po iui, když je tělo nabuzené hormony, nebo si dát 2 měsíce pauzu, jíst vitamíny a pít bylinky a připravit se na to :think: víš jen ve zkratce, totiž moje mamka léčí úspěšně lidi bylinkama už 40let, a samozřejmě bylo u nás i spoustu žen neplodných které pilo mamčiny čaje a všechny otěhotněly, i naše sousedka, ale jak se říká,,kovářova kobyla chodí bosa,,tak jsem si říkala, že bych pila ty bylinky ale je to strašná otrava, ráno a večer pít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
24.1.13 12:07

@siamka7 - hmm, a ty uz beres hormony na IUI ted? nechces misto toho rovnou zkusit IVF? Dr. Machac je v Brne, to asi neni od vas tak daleko.
Urcite bylinky zabiraji, ale to musi byt taky clovek v klidu a vedet, ze ma spousta casu. Ja jsem mela treba pocit, ze mi ujizdi vlak, takze predstava, ze budu rok pit bylinky a doufat, byla pro me nemyslitelna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
24.1.13 12:17

@siamka7 Já jsem pila čaj na otěhotnění a ještě nějaké bylinky v kapičkách a brala jsem to jako něco, co můžu aktivně udělat sama, když 1IVF nevyšlo. Aby to nebylo jen na aktivitě doktorů, jejichž možnosti (nebo možnosti medicíny) jsou teda úžasné, ale já v tom byla jen pasivní příjemce hormonů, zákroků a embryí… Takže záleží, co komu vyhovuje a jaký je typ. Můj názor je, že medicína, bylinky i třeba cvičení se můžou a mají krásně doplňovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
24.1.13 12:24

@siamka7 ahojte, já dneska tak dlouho spinkala :mrgreen:
Já jsem chodila na inseminace a pak hned další měsíc jsem šla na IVF, ale u nás nebyl problém skoro nikde. Já mám AHM 1,96…takže já mám svých vajíček dost, za to u dlouhého protokolu jsem jich vyprodukovala jen 8, z toho zralých jen7, takže taky tohle nečekali…chlap má trochu pomalejší spermie, ale jinak 32mil a pohyblivost 55%…takže žádná tragedie v dnešní době a z těch 7 jsme skusili normálně oplodnit 2 a 5 raději ICSI(a to jsem přemýšlela, že ICSI nedáme vůbec) a ty 2 se neoplodnily vůbec…těch 5 ano. Takže já bych neriskovala, že bych si ICSI nedala, takové martirium, píchání 15 dní, kontrola co 2 dny, narkoza a pak nedát ICSI a vše v pytli…tak to by mě jeblo.
Já se narkozy taky hrozně bála, ale je to tak rychlé, že jsem se hned probudila na lůžku v pokoji, opravdu snad 10minut.Jen Ti napíchnou žílu, pustí narkozu, tu já teda ucítila, nadechla se a šup už jsem spala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
24.1.13 12:26
@Baluš píše:
@siamka7 Já jsem pila čaj na otěhotnění a ještě nějaké bylinky v kapičkách a brala jsem to jako něco, co můžu aktivně udělat sama, když 1IVF nevyšlo. Aby to nebylo jen na aktivitě doktorů, jejichž možnosti (nebo možnosti medicíny) jsou teda úžasné, ale já v tom byla jen pasivní příjemce hormonů, zákroků a embryí… Takže záleží, co komu vyhovuje a jaký je typ. Můj názor je, že medicína, bylinky i třeba cvičení se můžou a mají krásně doplňovat ;)

urcite souhlasim, ja taky brala vitaminy, gynex, a myslim si, ze mi hodne pomohla ta akupunktura. Ale zas jsem taky vedela, ze se chystame na KET, takze jsem na to uplne nespolehala, vnitrne jsem vedela, ze mam k tomu plan. Jak rikas, proste kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí