Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
18.1.13 22:23

@snažilka1210 - to je skvela zprava, urcite se ti ulevilo :pankac: Jak je videt, clovek nemuze verit jednomu doktorovi. Gratuluju k chlapeckovi :kytka: Ted zacnes nakupovat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
19.1.13 07:59

@ivik99 přesně tak, a taky ne každý doktor má tak vychytaný utz, kde jde vše vidět i v barvách, zda je to krev či ne a to mě dost uklidnilo. Nějaký zbytek krve tam byl, ale říkám, to byly 4mm proužek, nic závažného.
Mám brát ascorutin 3×2,pak snížit na 3×1, klidně i Magnesko v šumivých tabletách, to se prý lépe vstřebává, nějaký Magnosolv a kyselinu listovou po celou dobu těhotenství. Tu jsem právě před týdnem možná víc vysadila, myslela jsem si, že se bere jen v 1.trimestru, ale říkal, že je významná i pro cosi po celou dobu těhotenství. Vitamíny pro těhotné říkal ať nejím, jen ovoce a zeleninu, což u mě není problém.
Věcičky už začnu nakupovat, jsem zvědavá zda mají také takové krásné věci jak pro holčičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
19.1.13 10:52

@snažilka1210 : Tak to je super, že si můžeš konečně oddechnout a vrhnout se do víru nakupování. Oblečky pro holčičky jsou o něco víc ťuťu muťu, ale u kluka se zase vyřádíš jinak (pirátské, rockové motivy atd.) Užívej si to. Já původně doufala v holčičku, ale kdybych věděla, jaký se nám narodí bezva kluk, tak bych přehodnotila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
19.1.13 10:58

@Motýlice tak já si myslím, že každá z nás si přeje v koutku duše holčičku, ale ta se povede na podruhé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
19.1.13 17:30

@snažilka1210 To je moc dobře, že je všechno ok. Užívej těhotenství, možná víc v klidu pro jistotu :)

@Motýlice Chlapeček krásně prospívá a máte za sebou šestinedělí, to to uteklo… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
19.1.13 19:28

@Baluš : No jo, teď už prospívá, ale za cenu příkrmu. Nemám dost mlíka, abych ho uživila, první týden po propuštění stagnoval (a samozřejmě řval jak tur). Od té doby co přikrmujeme, je to andělské miminko. V noci spinká a zlobí je ve dne a to spíš kvůli bolení bříška. Je to miláček. Těšte se, holky. Je to sice práce na 24 h denně, ale ty dětské úsměvy za to stojí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
19.1.13 23:33

@snažilka1210 - jasne, podruhe to bude holka. :lol: Holcici veci jsou urcite rozkosnejsi. Mne by se hodila holcicka ted, protoze kamosce se v tydnu narodila druha, treti neplanuje, a postupne se bude zbavovat veci, takze by to byla parada. Ale takhle asi budu muset nakupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
20.1.13 10:11

@ivik99 mě to povídej, můj má sestru, která má 2 holčičky, jedna teď rok a půl a taky má pro nás nachystané pytle s věcima, 2 kočárky, postýlky, peřinky, vaničku, nočníček…všechno růžové :mrgreen: ale co, něco z toho se dá použít. My jsme v rodině první co máme kluka, jinak samé holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.1.13 11:20
@snažilka1210 píše:
@ivik99 mě to povídej, můj má sestru, která má 2 holčičky, jedna teď rok a půl a taky má pro nás nachystané pytle s věcima, 2 kočárky, postýlky, peřinky, vaničku, nočníček…všechno růžové :mrgreen: ale co, něco z toho se dá použít. My jsme v rodině první co máme kluka, jinak samé holky

Tak to jsme pak na tom stejne :lol:. Doufam, ze nejake neutralni kousky se tam najdou. JInak nas prdolka ma taky 10cm podle posledni kontroly :)
Prosim te, muzu se zeptat, mas brisko spis mekke nebo tvrde? Mne prijde, ze je od vcerejska mekke a taky mensi :(, 1kg jsem dokonce zhubla. V sobotu jsem mela takovy dve mensi krece. Jsem z toho na nervy, ze nevim, jestli je vse ok. :zed: Uz aby jsme citily pohyby, clovek bude mit aspon nejakou kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
21.1.13 11:39

@ivik99 a kdy jsi byla na kontrole?? No s tím bříškem, já ho mám tak 3cm pod pupkem takové ztvrdlé, asi ta děloha jak se zvětšuje, ale zase se mi zdá, že ho mám tvrdší jen na levé straně tak se na to chci na příští kontrole zeptat, jsem myslela, že to bude na obouch stranách stejné. Jinak v okolí pupku mám bříško měkké… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.1.13 12:15

@snažilka1210 - Diky za odpoved. Na kontrole jsem byla ve ST a ted pujdu az 13.1. :( Ja se asi jen ted moc pozoruju, protoze tohle jsou prave pro me ty krizove tydny. Dnes jdeme s kamoskama do kina, tak se aspon odreaguju. Nechci se hnat zas k doktorce driv, abych nebyla za uplnou hysterku :mrgreen:
Jak se jinak citis? Spineni prestalo?
Tak pekny den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
21.1.13 13:35

@ivik99 myslíš 13.2.? to chodíš po měsíci?? Já po 14 dnech, když pořád špiním a tak. Špiním malinko, ale raději ležím…ať už se to vstřebá a mám klid a můžu začít užívat těhulkování(plavání, cvičení, nakupování atd.)
Drž se a na pitomosti nemysli, teď to dopadne dobře, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.1.13 13:51

@snažilka1210 - no jo, 13.1. to uz nestihnu :lol:. Tak jdu 6.2. nejak jsem to spatne spocitala, chodim po 3 tydnech. To jo myslim na blbosti, urcite to dobre dopadne. Ve stredu jsem objednana na akupunkturu, tak mi to pomuze zklidnit se.
Taky jsem mela predstavy, ze budu pri tehu cvicit, ale po tom vsem si rikam, ze na to kaslu. Klidne to tech par mesicu vydrzim, aspon budu vedet, ze jsem pro to udelala max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
22.1.13 07:38

@ivik99 : Neboj, bude to OK. Chápu ty nervy, ale nepřipouštěj si to. Blesk neuhodí na jedno místo dvakrát. Děloha je ještě malá a zdaleka bříško nevyplňuje, takže bych řekla, že měkkost je normální. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
22.1.13 09:40
@Motýlice píše:
@ivik99 : Neboj, bude to OK. Chápu ty nervy, ale nepřipouštěj si to. Blesk neuhodí na jedno místo dvakrát. Děloha je ještě malá a zdaleka bříško nevyplňuje, takže bych řekla, že měkkost je normální. ;)

Diky za uklidneni. Taky jsem se vcera uklidnovala, ze se to nemuze stat podruhe, a odpoledne jsem se dozvedela, ze jedna kolegyne o to prisla podruhe v 7mesici, chudak. Celou noc se mi o ni zdalo. Uz jsem ale smirena s tim, ze nic nemuzu delat, a jsem klidnejsi. Proste to bude ok a je to. Uz se tesim na pohyby
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital