Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
22.1.13 11:47

Ahojky holky, jsem tu nová ale koukám, že nejsem jediná kdo má takhle problém otěhotnět. My se s přítelem snažíme asi tak 2 roky a stále nic… ale obávám se že mám asi PCO, byla jsem nedávno na vyšetření tak jsem zvědavá. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
22.1.13 12:04

@dencik 2 roky je už dlouhá doba, byli jste s přítelem už v nějakém centru na léčbu neplodnosti?? My jste šli po roce a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.1.13 12:08

@snažilka1210 Ano byli. Na jeho straně je vše v pořádku. takže je to ve mě ale Zítra bych se měla dozvědět výsledky. Trochu se bojím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
22.1.13 12:17

@dencik a co všechno Vám vyšetřovali?? Předpokládám, že partnerovi spermiogram a Tobě brali krev na hormonální profil, na zvýšený prolaktin, dělali ultrazvuk, zjištovali, zda máš ovulaci atd???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
22.1.13 13:06

@dencik : Vítej. :mavam: Hlavně zachovej klid. To, že jste v péči CAR, je to nejlepší, co jste v tuto chvíli mohli udělat. A koukej na nás, drtivá většina z nás nakonec otěhotněla, i když to byla trnitá cesta. Takže hlavu vzhůru a bojuj. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.1.13 14:35

Ano ano, partner byl na spermiogramu, a mě se dneska potvrdilo že mám syndrom polycistických ovárií… Doktorka mě uklidnovala, že i s tímhle se dá otěhotnět. ale znamená to že se ta cesta zase zdelšila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
23.1.13 14:46

@dencik Ahoj :mavam: Přidávám se k Motýlici, i když to může ještě nějaký ten měsíc trvat, tak hlavní je, že jste na cestě ;) Každá tu máme diagnostikované různé překážky, ale i přesto jde otěhotnět (a často dřív než bysme myslely) :) A tady tě určitě podpoříme, naděje je nakažlivá… tak tfuj, tfuj, tfuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
23.1.13 14:49

@dencik : Asi se Ti to teď nebude zdát, ale PCO je poměrně „dobrá diagnóza“ ve smyslu pravděpodobnosti otěhotnění. Spontánně je sice šance malá, ale s pomocí lékařů to půjde dobře, uvidíš. Je tady i celé vlákno o PCO a když se začteš, naplní Tě to optimismem. Pravda, bude to možná trvat trochu dýl, chce to obrnit se, ale ručím Ti za to, že když vydržíte, do roka a do dne od zahájení intenzivní léčby budeš mít na testu //. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.1.13 14:53

@dencik taky mi minulý rok řekli že trpím PCO a doktorka mi doporučila brát Inofolic prý ti to pomůže upravit menstruaci a navodí ovulaci.. já jsem to brala asi tak 3 měsíce, koupila jsem si ovulační testy, kterýma jsem kontrolovala ovulační dny a pak to najednou vyšlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
23.1.13 14:56

Co je to PCO? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.1.13 15:06

Holky já Vám moc děkuju za podporu. Jsem trošku skeptik a vše vidím černě, ale člověk když vidí, že je nás na to víc tak optimismus stoupne. :hug:
@zuppi Doktorka mi říkala něco o nějakých přípravcích co by mi mohlo pomoct navodit ovulaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
23.1.13 15:57

@snažilka1210 ahoj kočko, blahopřeji k mim nku a že ti to vyšlo hlavně napoprvní, to ti fakt závidím. já jdun ted na iui, ale kdyzž to nevyjde, tak pak půjdu asi v květnu do IVF :( :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
23.1.13 16:09

@siamka7 no napoprvé to nebylo, byla jsem 4× na inseminaci, ale IVF vyšlo napoprvé. Ale také to nevypadla nijak růžově…mražáčky nemáme žádné. tak třeba sourozenec už půjde sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
23.1.13 16:19
@snažilka1210 píše:
@siamka7 no napoprvé to nebylo, byla jsem 4× na inseminaci, ale IVF vyšlo napoprvé. Ale také to nevypadla nijak růžově…mražáčky nemáme žádné. tak třeba sourozenec už půjde sám :mrgreen:

myslela jsem to ivf, že vám vyšlo, ty iui už ani nepočítám, protože jsem zjistila, že je to k ničemu :roll: ted si píchám injekce a jdu na druhé iui a když to nevýjde, jako že nevýjde, tak pak už půjdu do ivf, a s toho mám strach aby to vyšlo napoprvní, protože je to dost peněz. a můžu se zeptat koli jste platili za ivf, a co vše v tom bylo? díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
23.1.13 16:22

@snažilka1210 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to já nebudu mít také žádné mražáčky, protože já mám nejvíc tak 2 vajíčka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí