Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@siamka7 stačí 1 vajíčko
…nás to přišlo na 12,5 tisíce…se vším, PK, AH, ICSI, stimulovala jsem Gonalem(v peru)…byli jsme ve státním CAR, proto tak málo, ale bylo to tam super, spokojenost
@siamka7 a do kterého centra chodíš??to je nějak moc, i v Reprofitu, ten je dost vyhlášený to vychází tak na 17 tisíc
@siamka7 My byli v soukromém a moje kamarádka taky, ceníky byly hodně podobné. Spousta věcí se dá dělat v rámci standardu= na pojišťovnu, platí se nadstandard. My třeba využili jen ISCI (vpíchnutí spermie do vajíčka), to bylo za 7 tis. Další částku pak dělaly doplatky na léky, tam se to může měnit, u nás to bylo cca do 1,5 tis. Takže možná spíš rada nenechat se tlačit zbytečně do nadstandardu ![]()
@siamka7 : Nás vyšlo IVF cca na 7 tis. v soukromém CAR. Ale byl to úplný základ (bez ICSI, PK, AH) s nejlevnějšími stimulačními léky. Připláceli jsme jen mražení, a to se setsakra vyplatilo, protože mladej je ze 2.KETu. Baluš má pravdu, nenech se tlačit do všech vychytávek, chce to racionálně posoudit, co je potřeba (např. ISCI jen při špatném SPG atd.).
@siamka7 tak nas vyslo Ivf na 44000 tis. ale my museli mit PGD, ICSI zalezi jaky mate spg a proc vam to nejde…
Dlouho jsem tu nebyla @snažilka1210 mam z vas radost, jen tak dál prospivejte…ale pri tvych obtizich bych se asi na cviceni a bazen vyprdla aby jsi zbytecne neriskovala infekce nebo tak neco…
@Motýlice
obcas vas sleduji na tvem vlakne, sbirám tam vase zkusenosti s miminkama a uz se tesim az budu moct necim prispet… pozdravuj čertíčka Davídka ![]()
@eedi
ježiš,44000 ale aspoň se zadařilo, horší by bylo, kdyby ne
no můj má pomalé spermie a mě nedozrávají vajíčka, mám anovulaci, tak si musím píchat hormony i při iui ![]()
@siamka7 - presne jak rikaji holky, zalezi, co vsechno budete potrebovat. My byli ve statnim CAR a platili jsme jen ISCI a mrazeni, cc 6-7tis. Poprve jsme davali ISCI jen na pulku vajicek, ale po druhe uz na vsechny, je tam vetsi jistota, ze se jich vic oplodni. JInak leky jsem mela ty, co proplaci pojistovna a tam jsem nic neplatila. Vetsina center ma na internetu ceniky, da ti to predstavu. Preju hodne stesti v boji ![]()
@ivik99 díky moc, jako mě těch peněz nebude líto když se to povede, ale jestli ne, tak mě odvezou
![]()
@siamka7 - neuspech je vzdycky rana, pro me to byla spis psychicka, nez ze jsem resila penize. Clovek se ale otrepe a jde do dalsiho boje