Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, máte některá zkušenosti s průjmem v těhu a už 2 den se mi zdá, že mám takové těžší břicho, jakoby tvrdé, může to být tvrdnutí??Měla jste to některá??Děkuji ![]()
@snažilka1210 Může ti tvrdnout břicho. Pokud by to tak bylo, dostaneš hořčík.
@ivik99 ahojky, jak se vede? Já jdu zítra na kontrolu, ale jen ultrazvuk vrchem tak uvidím jak rosteme, já mám zase kilo nahoře, docela to jde teď rychle…hezký den ![]()
@snažilka1210 - ahojda, vede se celkem dobre. Ty se mas, ze mas zas kontrolu, ja az pristi stredu, tak musim vydrzet
. Uz aby byly pohyby
. Ja mam nahore celkem 5 kg, ted to jde trochu pomaleji, protoze se tolik neladuju.
Dnes delam z domu, tak si trochu odpocinu, zadna honicka na metro a tak. Venku je uplny jaro, uz se tesim na teplo. Uz jsi zacala nakupovat? ![]()
@ivik99 ahojky,ano já začala včera s nákupy, koupila jsem 7bodyček, pyžamka, ponožky, dudlíky NUK a taky jsem našla super stránku www.nunynek.cz kde je komplet výbavička pro miminko a paní tam i píše dobré postřehy a co je osvědčené a tak. Takže jsem si to včera napsala do notýsku a začnu pomalu s nákupy. Od švagrové jsem dostala skoro nové lahvičky se savičkami AVENT a říkala, ať nakupuji jen ty, že jsou nejkvalitnější. Také tam mají ty tetra pleny, ty silnějí s obrázky(na koupání, do postýlky, do kočárku) takže mě se ta stránka líbí a budu objednávat. Jj. zítra kontrola, mám ji po 14 dnech, kvůli tomu hematomu…pořád lehce špiním tak snad už to bude zítra OK. Bříško mi začíná vylízat a taky mě začíná tahat ty boky, jak se to zvětšuje, no já vím, bude hůř ![]()
Dneska jdu v jednu k holiči, tak se těším, papa ![]()
@snažilka1210 - mrknu na ten obchod. Taky si myslim, ze Avent jsou nejlepsi. Ja nejdriv musim vyzjistit, co budu mit od kamosek a pak zacnu nakupovat. Uz jsi se rozhodla, ktery kocarek nebo stale nevis?
Tak hodne stesti na zitrejsi kontrole ![]()
@snažilka1210 - jeste jsem si vzpomnela, ze myslim v unoru je v Brne baby veletrh, tam by jsi mohla okouknout a vyzkouset spoustu kocarku. V Prz je az v zari, coz mi je na prd.
@ivik99 kočárek pořád váháme, ale asi koupíme nový ABC Design S4 Viper, je černý se zelenými prvky…v tom Brně je Ivi ale veletrh pro dvojčata co vím nebo myslíš, že je i s normálními kočárky, to by jsme jeli hned, kde jsi to zjistila?? Já co hledala tak našla jen pro dvojčata veletrh. ![]()
Přesně, já od švagrové dostanu půl výbavičky takže taky to střádám a pak jen doplním. Ale jen v lékárně nechám tak 3000,– za základní výbavičku
se to nezdá a kde máš, postýlku, peřinu, povlečení, prostěradla, mantinely, nebesa, kolotoč na postýlku, vaničku, pleny, oblečení…no opravdu aby si člověk těch 30tisíc nachystal a to si srandu nedělám
Odpoledne dám vědět jak jsem dopadla ![]()
@ivik99 kočárek pořád váháme, ale asi koupíme nový ABC Design S4 Viper, je černý se zelenými prvky…v tom Brně je Ivi ale veletrh pro dvojčata co vím nebo myslíš, že je i s normálními kočárky, to by jsme jeli hned, kde jsi to zjistila?? Já co hledala tak našla jen pro dvojčata veletrh. ![]()
Přesně, já od švagrové dostanu půl výbavičky takže taky to střádám a pak jen doplním. Ale jen v lékárně nechám tak 3000,– za základní výbavičku
se to nezdá a kde máš, postýlku, peřinu, povlečení, prostěradla, mantinely, nebesa, kolotoč na postýlku, vaničku, pleny, oblečení…no opravdu aby si člověk těch 30tisíc nachystal a to si srandu nedělám
Odpoledne dám vědět jak jsem dopadla ![]()
@snažilka1210 - hmm, tak jsem nasla tento http://www.bvv.cz/prodite/ ,nevim, ale asi to vypada, ze je zamereny i na starsi deti ne jen pro babies. Zkus zapatrat, jestli se tam vyplati jit. V Prz je na podzim primo For Babies
No, jo bude to na zacatku palka. Ja jsem trosku patrala po bazarku tady a nekdo treba prodava balik vecicek za 500, tak by se to vyplatilo. Veci z lekarny objednam taky na internetu, vetsinou internetove lekarny jsou levnejsi.
Hodne stesti na kontrole ![]()
@ivik99 děkuji moc za odkaz…mrknu na to
Přes ty bazárky se dá dobře nakoupit…musíš ale dobře natrefit ![]()
@snažilka1210 - ty se mas, ze dnes uvidis prdolku, ja jeste tyden. Ale uz budeme koncit 18tt, to je parada ![]()
@ivik99 to je síla jak to letí…Ivi, super, tem veletrh tam opravdu je, jsou tam kočárky, postýlky, mantinely, nebesa, kojenecké zboží, autosedačky, prostě vše pro miminko a i ten můj kočárek ABC tam bude mít letos z Německa zastoupení…moc moc děkuji, už jsem to volala mojemu a pojedeme, je to od 7-10. března…super
![]()
@snažilka1210 - hmm, ze bysme si taky udelali vylet do Brna?
Je totiz super, ze tam toho bude hodne na jednom miste, takze si to clovek muze okouknout a nemusi behat po nekolika obchodech
Kde jsi prosim te nasla, ze ten ABC tam bude?
Příspěvek upraven 31.01.13 v 12:41
@ivik99 no já počítám, že tam dost věcí i nakoupím…se těším. Praha-Brno 2 hodinky cesty, to je celkem good, my to máme 3/4 hodinky autem.Ne, opravdu, se těším, jak říkáš, vše na jednom místě (i SAM BABY)