Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
110
10.12.12 14:50

@Capelucita Jdu hned 2.ledna, protože mezi svátky na genetice nejsou. Minulý týden bylo mimčo zavrtané tak, že na pohlaví nešlo najet, tak se těším na ten velký utz, že už to vidět půjde :) Ale stejně je pro mě nejdůležitější, když říkají, že všechno je v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
10.12.12 15:29

Capelu tak super mám rados…tak holčička to krááása ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
10.12.12 21:11

Ahoj holky, teprve dnes nás pustili z nemocnice, takže hlásím: 4.12. ve 23.35 se narodil malý Motýlek Davídek. Bylo to trošku komplikovanější, takže po indukci (masakr) šel ven narychlo akutním císařem kvůli zhoršujícím se monitorům. Je to zdravý chlapeček, porodní váha byla 4260 g, 53 cm. Je nádherný a když jsme si ho vezli domů, brečela jsem dojetím. Více jindy, máme za sebou čtyřhodinový uspávací maraton malého řvouna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
10.12.12 21:13

Kočeno, super, já už ohryzávala monitor, kde jsi, takže k tomu obříkovi hrozně moc blahopřeju a jmenuje se jako můj bratr!!! :srdce: Dojala jsi mě vším, hlavně tím, že je zdravý, já tomu věřila. Užívej si ten nejhezčí pocit a pusu prckovi! Jsi velká šikula :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
11.12.12 07:02

@Motýlice Velké gratulace! :hug: Ať Davídek krásně roste a prospívá ve zdraví. A vy rodiče, ať si rychle zvyknete na nový režim v rodině :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
11.12.12 08:58

:hug: Motýlku, brečím tady jak mala…strasne moooc ti k tomu velkému zazraku gratuluji, verim že jste nejstastnejsi rodice pod sluncem, preji vam zdravicko a stesticko a krááááásné Vanoce konecne ve třech…
Odpočivej a uživej si maleho křiklounka :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
11.12.12 11:22

@Motýlice Tady snad moje gratulace nezapadne. Dneska jsem byla v UPMD a moc jsem na tebe myslela, jestli tam ještě jste. Jsem moc ráda, že jste oba v pořádku. David je moc hezké jméno, taky se mi moc líbí.

@Baluš právě, hlavně aby šlo všechno v pořádku dál. Na pohlaví nezáleží.

@eedi holčička je super :) Včera jsem byla šíleně utahaná a šla si lehnout už v 9. Já jsem sice utahaná byla, ale naše princezna si sand dávala hodinu aerobicu, protože mi v bříšku poskakovala asi hodinu, než se uklidnila a mohly jsme jít obě na kutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
11.12.12 14:26

@Motýlice moc moc blahopřeji, posléze pošli nějakou fotečku, pro inspiraci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
18.12.12 08:11

Motolice moc gratuluji k narozeni miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
18.12.12 09:51

Holky, moc děkujeme za gratulace. :kytka: A těšte se, mít ten malý uzlíček doma v postýlce je zázrak. (A to i přesto, že je to opravdu náročné - hlavně když mimčo není k utišení a vám se chce už děsně spát. :D ). Občas na něj jen tak koukám a mám slzy v očích. Chudák malý si musí myslet, že se máma zbláznila. ;) Z manžela se vyloupnul super táta. Ne že bych si někdy myslela, že z něj dobrý táta nebude, ale ještě předčil moje očekávání. Něžně o mě pečuje, abych si co nejvíc odpočinula a s malým se vyblbnou (i když s novorozencem to zatím jde jen omezeně).
Eedi, Capel, už jste za půlkou, teď už to strašně rychle uběhne. Moc na vás myslím, ať jde vše jak po drátkách! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
18.12.12 13:18

@Motýlice díky, a drž se. Poporodní blues je obvyklé. Kdyby se to vymykalo z rukou, tak napiš sem - nebo někam či někomu zavolej. Klidně ti dám do SZ telefonní číslo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
18.12.12 16:55

Motyklu jen si maleho uzivej, je jasny že obas ti da zabrat, ale vzpon si jaaaaaaak jsi se na to straaasne tesila…pozdravuji Davídka
A děkuji ze na nas myslis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
19.12.12 16:33

@eedi Kdy jdeš na cukrovku? Mě zatím nedala žádanku, že až ve 26. týdnu. Tak mám pocit, že paní doktorka nečetla stejnou knihu o těhotenství jako já. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
19.12.12 16:34

@Baluš Nějak jsem nezareagovala. Tak hlavně, klidné svátky. Já se snažím se už z těch vyšetření nenervovat, protože je stejně jedno, jestli se nervuješ nebo ne, na výsledku to nic nezmění. Ale možná je to u mě jen určitý stav utupělosti, protože fakt chodím po doktorech s frekvencí x krát za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
19.12.12 16:43

Ahojky,
capelu na cukrovku jdu hned po vanocich takze v 25tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...