Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
2.6.13 12:30

@ivik99 monitor je co?? Minule mi sestřička už dala na 15minut na bříško poslech srdíčka, asi to KTG a to mi řekl, že mám ukázkové, ještě s nějakou rezervou v placentě, takže prej :palec: A dr. v ordinaci pak jen zkoušel čípek, nic víc.
Já jak žehlila tak jsem taky se s tím nemohla srovnat, my to ještě neznáme, že…tak jsem nevěděla zda třídit dle velikosti nebo dle sortimentu :lol:…no nějak to musím dát taky do kupy.
Já dnes dožehlono a už musím vyprat jen povlečení do postýlky s nebesy a hotovo. Už budu jen odpočívat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
2.6.13 13:16

@Agrimonia : To je rozumný přístup. Osobně bych si po svých zkušenostech s netabulkovým dítětem opravdu nedělala z hmotnostního rozdílu hlavu. Pokud jsou tedy v pořádku průtoky placentami. To bych si pohlídala, aby pravidelně vyšetřovali. Jinak bych taky čekala co nejdýl.

Sušička
Podle mě je to fajn věc, když doma není kde sušit. Naši mají malý balkón a velkou koupelnu, takže bylo logické, že si ji pořídili. Jinak je to velký žrout energie (i ve třídě A), takže my jsme (zatím) bez. Přes zimu je to malinko opruz, ale v tom paneláku zas trocha zvlhčení vzduchu občas nezaškodí. ;) V létě miluju vůni sluníčkem vysušeného prádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
3.6.13 10:18

@Agrimonia - Agri, tak jsem zacala prat a opravdu se neco v te susicce srazilo. Asi jak je to 100% bavlna a jak jsou maly, tak je tam kazdy centimetr znat. Takze asi co jsem mela na 6 mesicu se bude spis nosit ve trech-ctyrech mesicich? Uvidime. Budu muset kupovat trosku vetsi, jen pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
3.6.13 20:46

No ty brďo, tak kámoška nekecala! 8o To budu muset ještě zvážit…hm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
3.6.13 21:09
@Agrimonia píše:
No ty brďo, tak kámoška nekecala! 8o To budu muset ještě zvážit…hm.
t

Hele, neni to takova tragedie, treba zas ty bodycka z tesca mi prijdou stejny, takze zalezi na bavlne. Ale s dvojcatama bych nevahala. Nedovodu se predstavit, ze bych mela vsechno zehlit, a opravdu to usetri spoustu casu. Kdyz jsem to jeste jednou porovnavala, tak ony ty veci nebyly na 6-9 mesicu, jak jsem si myslela, ale na 3-6 mesicu. Takze je to opravdu jen o 1-2 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
3.6.13 21:24

Kupovat větší věci vřele doporučuju. My teď v půlroce spíme klidně v overalech 9-12M a nosíme spoustu věcí ven. 80. (má lehce přes 70cm, takže papírově je to na 74.)Malý moc nemusí, když to šponuje, většímu se nebrání. A je fakt, že to číslování je mnohdy kravské. ČLověk to musí odhadovat. Máme třeba jedno bodyno vel.62 a je nám akorát.

@ivik99 píše:
@Agrimonia - Agri, tak jsem zacala prat a opravdu se neco v te susicce srazilo. Asi jak je to 100% bavlna a jak jsou maly, tak je tam kazdy centimetr znat. Takze asi co jsem mela na 6 mesicu se bude spis nosit ve trech-ctyrech mesicich? Uvidime. Budu muset kupovat trosku vetsi, jen pro jistotu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
3.6.13 22:34
@Motýlice píše:
Kupovat větší věci vřele doporučuju. My teď v půlroce spíme klidně v overalech 9-12M a nosíme spoustu věcí ven. 80. (má lehce přes 70cm, takže papírově je to na 74.)Malý moc nemusí, když to šponuje, většímu se nebrání. A je fakt, že to číslování je mnohdy kravské. ČLověk to musí odhadovat. Máme třeba jedno bodyno vel.62 a je nám akorát.

to urcite, ty cislovani jsou mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
3.6.13 23:03

Třeba HM má větší velikost než deklarují. Já mám věci zděděné. Ňco se srazilo, něco vytáhlo. Takže průběžně procházím oblečky a něco zařazuju a jiné vyřazuju. Volné věci ji rozčilují :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
4.6.13 09:37

@ivik99 tak jsem si nakonec ten čaj včera přeci jenom uvařila v 7 večer…a nic se nedělo…tak jsem byla ráda. Už ho teda budu pít pravidelně, teď zatím jeden šálek a za 14 dní začnu se 2. Mě moc chutná, takže u mě problém nebude.
A po obědě začnu s Epinem…nějak se nemůžu dokopat, ale už musím…čas je neúprosný :mrgreen:
Dneska ve 4 mi přijde ta porodní asistentka domů a udělá nám předporodní kurz tak se těším co nám řekne nového.
Venku chčije a chčije :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
4.6.13 09:59

@snažilka1210 - ok, tak ja zacnu taky. Ty mas ale nejakou smes, ze? ja mam jen malinik, tak snad bude taky dobry.
Pak dej vedet, co uzitecneho vam rekla. My asi zacneme balit, vypada to, ze se akce kulovy blesk hybe, do 27. cervna mame byt vystehovany. Uff, termin porodu 5.7., zacina ve mne trochu stoupat panika, protoze to bude jeste hodne prace a mam strach, co kdyz porodim driv :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
4.6.13 10:08

@ivik99 nee, já mám za 19Kč z bylinkářství sypaný čaj maliník, dám si ho do té sítky z Ikey na čaj a nechám vyluhovat 15minut pak vypiju…
Tak to je fajn, že se budete nakonec stěhovat, teda nehodí se to, to Ti vůbec nezávidím, ale budete v novém, pěkném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
4.6.13 10:14
@snažilka1210 píše:
@ivik99 nee, já mám za 19Kč z bylinkářství sypaný čaj maliník, dám si ho do té sítky z Ikey na čaj a nechám vyluhovat 15minut pak vypiju…
Tak to je fajn, že se budete nakonec stěhovat, teda nehodí se to, to Ti vůbec nezávidím, ale budete v novém, pěkném.

aha, ja myslela, ze k tomu mas jeste nejaky ostruzinik nebo tak neco.
No, v peknem bych uplne netvrdila, je to pred rekonstrukci, takze se to jen rychle vymaluje, at je to cisty, protoze na vic neni cas ani penize. Rekonstruovat se bude postupne. Bude ale super mit tu mini zahradku a moznost vypustit hafana ven, misto toho, aby se clovek 3× za den s ni chystal ven. Snad se nam podari letos udelat dvere na terasu a bude i nejake leto, aby jsme si to trochu uzili. Tady pro zmenu dnes sviti slunicko, doufam, ze to vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
4.6.13 10:20

@ivik99 joo, já jsem si koupila ještě zvlášť ostružiník a jahodník, ale to pít asi nebudu…někde jsem četla, že je to intenzivnější, když je to namíchané vše dohromady.
Jj, zahrádka je super, já se taky těším jak tam bude malej v kočárku spinkat…jen na něho zvrchu juknu a hotovo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
4.6.13 13:18

@snažilka1210 : Tak to je fajn, že Ti maliník jede. Mně nechutnal, tak jsem se přemáhala. A to jsem poměrně bylinkový typ, řekla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
4.6.13 13:45

@Motýlice tak to nechápu, nechutná to nijak zvláštně, klasický bylinkový čaj…žádné hořčiny…nic…doufám, že piju ten správnej :think:

Holky teď jsem docvičila s epinem…dostala jsem se poprvé na 8,2cm…nejtěžší z toho celého je ho vytlačit, jako pustit ho přes tu hráz…to úplně zapálilo, jsem si myslela, že jsem se natrhla, ale dobrý…3× jsem to zopakovala, asi 10minut a dobrý. Zítra zase…ten pocit, takového velkého vevnitř je zvláštní, pálí to…ale bude hůř :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí