Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5043
4.6.13 16:55

To je právě to. Že to nechutná NIJAK. Nebo možná jako listí. Mně nevadí ani hořké čaje, ale mám ráda, když to má nějakou trochu chuť. Tak asi proto mě maliník neoslovil. S epinem máš můj obdiv, já bych to nedala. :potlesk: Byla jsem připravená se nechat roztrhat při porodu, ale jen jednou. Abych to doma ještě nacvičovala…no uff.

@snažilka1210 píše:
@Motýlice tak to nechápu, nechutná to nijak zvláštně, klasický bylinkový čaj…žádné hořčiny…nic…doufám, že piju ten správnej :think:Holky teď jsem docvičila s epinem…dostala jsem se poprvé na 8,2cm…nejtěžší z toho celého je ho vytlačit, jako pustit ho přes tu hráz…to úplně zapálilo, jsem si myslela, že jsem se natrhla, ale dobrý…3× jsem to zopakovala, asi 10minut a dobrý. Zítra zase…ten pocit, takového velkého vevnitř je zvláštní, pálí to…ale bude hůř :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
4.6.13 17:53

@Motýlice no já si právě říkala, že se na to raději trochu připravím a je pravda, že aspoň člověk ví, co je to mít takovou velkou věc mezi nohama a zvykne si na ten pocit. Není to potom takové neznámo…a jdeš jen co Ti tělo dovolí a tím cvičením postupně zvyšuješ cm…pomaličku takže nějak trýznivé to není, neboj.
Vidím, že Tvůj chlapeček krásně prospívá, co?? Kojíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
4.6.13 17:59

@snažilka1210 hlavně opatrně. Na jiném vlákně se holčička natrhla. A to je, před porodem, zbytečná komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
4.6.13 18:09

@Capelucita jj,vím o tom…jdu pomalinku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
4.6.13 21:10

@snažilka1210 : Kojila jsem doteď pouze částečně, mlíka bylo málo a dítě hladové. Má to z Nutrilonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
14.6.13 17:01

Ahojte holky, můžu se zeptat, kolik měli Vaše miminka v 37tt?? Já byla v porodnici na první návštěvě, tam mi malého měřili a váha je 3100g…dr. říkal, že do porodu snad nepřekročí 3500g, ale na netu se spíše dočítám, že by měl mít tak kolem 2800g…vím, že je to plus mínus 500g, jen mě to zajímá, děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
14.6.13 21:29

@snažilka1210 : Náš měl tou dobou odhad asi 3,9 kg a narodil se 4,26 kg v 41.tt. Byl permanentně větší už od 20.tt a za nás tedy můžu říct, že ty odhady byly poměrně přesné. Neboj, jste v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
15.6.13 06:58

@snažilka1210 ségra přenášela a odhady hodně kolísaly. Vysvětlili ji, že je velký rozdíl, když je mimi s plným bříškem a nebo zrovna vyčurané. Vyhrožovali ji obryní, ale nevyšlo jim to. Ale je to už 10 let, teď jsou lepší UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
15.6.13 09:34

@Motýlice @Capelucita holky, moc děkuji a jak jinak se máte??
Zvládáte to, jsou hodné miminka?? Jak jste na tom s váhou?? Shodily jste to už??
Já mám už 18kg nahoře…takže trochu obavy a ty otoky, jaké mě trápí…kotníky, ty nemám prostě, už odpoledne. Ráno jakš takš dobrý a jak vařím tak odpoledne už je nevidím :lol: Dokonce i některý den mi natekly prsty na pravé ruce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
15.6.13 10:42

Ted mi tu rikala jedna mamina, ze se ji sekli o 600g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
15.6.13 11:35

@ivik99 nestraš…kdyby nahoru…tak jsem v prd… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
15.6.13 11:41
@snažilka1210 píše:
@ivik99 nestraš…kdyby nahoru…tak jsem v prd… :roll:

no jo, nekdy lepsi nevedet, pokud by mel mit 4,5kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
15.6.13 20:57

@snažilka1210 : Náš malý je poklad. Vážně. Je hodný a už ve třech týdnech se naučil v noci vzorně spinkat. Máme z něho radost. Jinak já byla už po šestinedělí na své váze (nabrala jsem 16-17), zůstalo mi jen jedno kilčo. Pravda, postava není co bývala, ale čekala jsem to horší. Tak žádné strachy. Fakt je, že kromě pár cviků na záda zatím necvičím, musím se nějak namotivovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
15.6.13 23:26

Já na nabrala 16 kg a týden po porodu jsem měla o 8 méně. Od té doby mi přibylo 0,5 kg. Myslím, že je to tím, jak žeru. Jím víc jak na konci těhu. Důvodem je opět silná anemie, kojím a v noci spím 4-6 hodin. 2 x za noc, minimálně kojím. Mám lehké spaní, tak mě budí i to, jak si Maruška brouká nebo mlaská, když si ožírá palečky. Občas se cítím fakt vyčerpané. Ale Maruška je hodná a děsně snaživá už se na nás směje a když ji zaujmeme, tak září jako sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
16.6.13 09:41

@Motýlice jéžiši, to bych taky brala…snad budu mít štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí