Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
763
9.1.12 10:37

A

Příspěvek upraven 16.03.14 v 23:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romča313
9.1.12 11:49
Jojo to IUI.To hradí pojištovna vid?A pak už IVF.
Verulín01 píše:
Oni ještě vždycky zkusí inseminaci před umělým, pokud se dá vyvolat dobře ovulace. Já dneska začala špinit, takže moje 4.IUI nevyšlo, je to fakt naprd, příště už se do toho nenechám tlačit a chci rovnou umělko.
  • Citovat
  • Upravit
24
9.1.12 12:18

Já ani na IUI nebyla, když se po prokázané ovulaci na UZV po Clostibegytu 2 cykly po 3 měsících nepodařilo otěhotnět, rovnou doporučení k IVF - hormonální profil, spermiogram a pak první stimulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
9.1.12 12:39

IUI hradí pojišťovna, ale v Sanusu kam chodím jsem doplácela kolem 140 Kč za inejkce Merionalu (FSH plus LH hormon) na vyvolání ovu, pak 150 Kč za pregnyl a 1000 Kč za IUI za katétr a nástroje k tomu určené, takže úplně zadarmo to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
9.1.12 12:43

tak to mi řekli, že zaplatím jen poplatek 30 Kč a že jinak bych neměla platit nic.. ono záleží Car od Caru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
9.1.12 13:14

To jo, ale většinou už to mají všechny zpoplatněné. Já nejdřív platila 500, teď to zdražili na tu tisícovku no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
9.1.12 16:07

ahoj holky, me dnes take prisla mrcha, takze koncem ledna jdem na postkouitalni a pak v unoru na nase prvni iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
9.1.12 16:11

ppaji, tak to je mi líto, tak snad to příště výjde …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
9.1.12 16:14

no a myslim ze to vyjde az po ivf, ale zkusit chci i to iui, aspon 3 pokusy :) takze ani netruchlim, pac se tesim na to ivf, ktery bude asi na podzim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
9.1.12 16:41

Ahojky,
pročetla jsem si vasi diskuzi a jsem na tom velice podobně jako vy. Mužu se k vám přidat? My se snažíme skoro tři roky,mám za sebou 2 x zamlklé těhotenství,anovulační cykly a imunologický problém/pozitivní BI/ na což beru léky..... V prosinci 2011 jsme začali navštěvovat Car GENNET a v lednu nás čeká 1 IUI. Také chci zkusit alespon tři pokusy iui a pak IVF.
Takže prožívám to co vy,sex na povel a rady od okolí,nemysli na to ,to chce klid atd..
Taky bych měla jít na hysteroskopii,ale moc se mi na ní nechce,přijde mi zbytečná,protože průchodný vejcovody určitě mám když už jsem 2× otěhu.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
9.1.12 16:52

ahoj eedi, tak to toho mas za sebou vic nez dost, vítám tě tu :kytka: a kolik je tobe a manzelovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
9.1.12 16:52

A

Příspěvek upraven 16.03.14 v 23:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
9.1.12 17:00

ja vím, že je na iui mala šance, ale je tam a tak to chci aspon trikrat zkusit, nez pujdu do toho velkeho kroku ivf, i kdyz vim, ze asi to jediny mi pomuze, pac s kym sem se bavila a mel anovulaci, tak z 99% mu pomohlo jen ivf, ale zato hned vetsinou napoprvy :potlesk: takze se tesim na podzim, a v lete na laparku :) neni tu nekdo kdo ma profuk ok a laparka mu dopadla blbe? kamoska to takhle ma a me na laparku nechtej poslat, kdyz mam profuk dobry, ale asi tam radsi zajdu, aby se tech 20 tisic nedalo nadarmo na ivf, kdyz by byl problem jinde, to uz me ty dva mesice nezdrzi, co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
9.1.12 17:02

Děkuji za uvítání,
tak mě bude v květnu 31 a příteloví je 30 a jsme spolu 6 let.
Jinak já IUI taky moc nevěřím,ale prý je to dobré pred IVF podstoupit,že prý se jako nastartuje organismus nebo co,tak si ríkám,že za to nic nedám a třeba se to poede,bylo by to super,kdyby nám všem to vyšlo dá se ríct takhle jednoduše. Já se IVF trošku bojím,jsem takovej poseroutka hlavně z té stimulace a nežádoucích učinku,ale urcite ho podstoupim pokud budu muset,mimi chci a udělám pro to nemožnééééé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
9.1.12 17:05

hele asi to musi byt hrozne, ja brala clostik, což je oproti ivf nic a narostli mi tri folikuly a bolelo to jak cert a po ivf muzes mit i dvacet folikulu, coz teda musi pekne bolet a navic ty hormony ti dost ovlivni psychiku ale co by clovek neudelal pro dite :roll: ale taky se trochu desim, ale kdyz vim ze mi to jediny pomuze, tak se toho uz tolik nebojim, hele do adopce muzem jit vzdycky, a clovek aspon takhle vyzkousi vsechno nez zjisti ze to treba nepujde, no ja pujdu jen do tech trech hrazenych pokusu a pak zazadame o adopci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí