Snažení 3 roky

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
hanicka91
7.1.12 11:43

ahoj hanka1120 no u nas ty deti v rodine sly kazdemu snadno mama mela4 babicka 3 teta take 3 no a ted ma sestenice co je o 4roky mladsi uz skoro 2leteho marecka a segra meho pritele ma rocni dominiku,navic prekvapko k vanocum od sestricky ktere je 18let ta je zhruba 2mesice tehotna,mam jeste dve sestry ktere jsou mladsi nez ja a taky nemaji mrne,ale oni ho ani tolik nechcou.no a ja sem vlastne nejstarsi z holek v rodine a furt nic,asi zakon schvalnosti :?

• Citovat
  • Upravit
6327
7.1.12 12:04

HANICKA91 TO JE ZAKON SCHVALNOTI.JA JSEM TAKY NEJSTARSI S 3HOLEK JEDNE SESTRE JE 18LET MA 7MES HOLICKU KRISTINU A UZ ZAS CEKA DRUHE JE VE 4MESICI.DRUHA SESTRA TEDKA NEDAVNO PORODILA MA HOLCICKU MISU 5DNI STAROU. A JA NIC PAK MAM JEN BRACHY ALE TO MU JE TEPRV 14LET TAK MA CASU DOST.JE TO NA NIC.SNAD SE NAN VSEM LETOS ZADARI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
7.1.12 12:04

A

Příspěvek upraven 16.03.14 v 23:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.1.12 12:09

HANICKA91 A TY MAS NEJAKE VYSETRENI HOTOVE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.1.12 12:12

VERULIN01 POKUD SE MI NEPODARI ANI IVI TAK BYCH CHTELA JIT I NA LAPARKU.PROTOZE MUZE MIT CLOVEK CISTY ,SRUSTY,ATD MUZE TOHO BYT HODNE.ALE NECHCI PREDBIHAT.PAK NAPIS JAK JSI DOPADLA KDY BUDES TESTOVAT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
7.1.12 17:57

A

Příspěvek upraven 16.03.14 v 23:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.1.12 18:00

ja byla na operaci slepi strevo.myslis ze by mohli byt srusty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
7.1.12 18:20

no tak tam by mohly být srůsty :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
7.1.12 18:30

Kámoška srůsty měla po slepáku a otěhotněla. Akorát v těhotenství musela chodit na nějaké rozhánění, vždycky jí prý takovým zvonem posunuli miminko a ten srůst mačkali, aby ho rozpustili, jinak by se jí prý časem nevešlo do břicha a měla by ho nějak křivě nebo co. Podle mě hodně záleží, kde ten srůst je, může ti něco provést s vejcovodem a to je pak asi horší, každopádně je to ale jen na jedné straně, takže ta druhá by měla být v poho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
7.1.12 18:50

ja to mam jak verulín, taky už netestuju, a taky vzdycky i po 10 dennim zpozdeni ms dorazila, dnes sem 28.den cyklu a zatim nic, ale bricho a zada me pobolivaji, tak to ta mrcha dorazi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.1.12 20:26

verulin tak dik ano pravda slepak je jen na jedne strane takze v tom chyba asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romča313
8.1.12 09:21

Ahoj holky, přečetla jsem vaše příspěvky.Jsem na tom jako vy.3roky neberu antikoncepci a menstruace chodi jako hodinky po 26-30dní.2ultrazvuky vše v pořádku, jeden spermiogram pomalé a málo spermii a druhý ted v normálu po bráni vitaminu.Nyní nasazen Clostík.čekám na menses a začnu ho brát poprvý.Pak říkala doktorka že nás pošle na genetiku a imunologii.mě se furt taky každej ptá kdy bude mimčo.je mi 32let.Abych pravdu řekla , teplotu jsi nemeřím nic.beru jen kyselinu listovou.A asi mám dobrou psychiku, jelikož zatím po tak dlouhé době neblbnu.říkám jsi furt snad miminko někdy příjde…

• Citovat
  • Upravit
Romča 313
8.1.12 09:23

Jinak znám plno holek co jsou ted zas těhotný.A taky mám tři kámošky které už mají 4děti.A já furt nic.a vysadili stejně jako já.nekoukáte na zázraky života?ted to opakuji zas v telce?Moc se mi to libilo tak koukám znova.tam bych šla hnedka.

• Citovat
  • Upravit
5868
8.1.12 10:59

jj vypadá to tam suprově . . . taky na to koukám .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
8.1.12 11:13

jj ten serial je ok, ale zase si rikam aby na to nekoukal nikdo z rodiny, pac nam zacnou radit jeste vic :cert: kazdej si pak mysli ze ma patent na rozum, ale zase trosku uvidi, co musime podstoupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí