Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jj urcite, oni to umi vsude stejne to ivf
jen za to nekde chteji vice penez, tot vše
a kdy planujes ivf? ja po létě
Uvídím, možná ještě před létem. 3× zkusíme IUI a pak bysme šli rovnou do IVF
i ja chci zkusit ivi jen 3krat.mymu manzelovi se taky moc to toho ivi nechtelo ale uz je stym smireni.pro chlapa to tam neni vubec prijemni si ho tam honit.ale dite chceme oba a moc takproto musime co nejvic udelat
To sice není, ale my pro to musíme podle mě vytrpět víc. Alespoň hlavně u toho IVF. A i psychicky nám to nepřidá, když víme, že vina je na naší straně. Alespoň já mívám takové blbé myšlenky, že já jsem ta vadná a že bych se ani nedivila, kdyby si našel jinou, která mu to dítě dá… No nejrači bych si za to nafackovala, ale psychika dělá své ![]()
Ahojda, mám takovou prosbičku. nemá někdo telefon na léčitelku Stáníkovou z východních čech? Mám dlouhodobé problémy s otěhotněním a už propadfám jenom depresím. Díky moc leon
kaczule mas pravdu psychyka dela hodne.i me napadaji takove blbiny jako tebe.a taky bych se kolikrat nafackovala
Holky tak myslím,že stou psychikou jsme na tom všechny stejně. Nam osobně Car pomohl po psychycké stránce moooc. máme skvělou doktorku,která nás strasně povzbudila a od té doby je to mnohem lepší,hlavně u přítele,do všeho ho zapojila,chodíme do ordinace vždycky spolu a ona mu UTZ ukazuje jak rostou vajíčka a jaká je sliznice a vse mu vysvětluje a on si prijde najednou důležitější ,že všemu rozumía tááák,že už prostě není jen stroj na dělání dětí. mozná je to blbý ale nám to fakt pomohlo a na IUI se taky těšíme i když to není moc spolehlívé. Chodíme do gennetu a ten je asi soukromý a nebudeme platit nic,ani za pregnyl jsemneplatila skoro nic jen 7 kč.....a je to tam moc hezkýýýýýý
já čekám menzes taky o vkendu,v sobotu budu testit,ale moc tomu nevěřím,měla jsem jn v naturálním cyklu pichnutej pregnyl 5000,tak nevííím.
venduli taky bych chtela zkusit ivf nekdy v lete nebo na pozim a ty pujdes kdy? i ja manzelovi rikala at si najde jinou ale rekl mi ze miluje jen me ze jinou nechce ze kdyz to nevyjde zustaneme radci bez deti
Já možná půjdu už v únoru, ještě uvidím. Prozatím jsem tak s doktorem domluvená, měla bych dostat ms ve čtvrtek a pak mám přijít 17. den cyklu na kontrolu, píchnou mi vyvolávačku a pak bych začala stimulovat.
kaczule ze to letos vyjde to uz si rikam 3roky a stale nic.taky furt pevne doufam ze to vyjde.byla bych moc stastna kdyby to letos vyslo ale to by byla stastna kazda z nas kdyby to vyslo.kaczule ty jsi jak daleko v caru? co mate v planu?
My teď zkusíme IUI, bude to moje první a po třetím bych už šla asi do IVF ![]()