Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
verulíne to ti neporadim, ja to neužívala, bylinky jsou podle mě dobrý jen pro zdravy, u nas uz jen doktor, ale nechci ti brat iluze ![]()
No, já to chci brát jen jako podporu k doktorům
Já taky bez hormonů nemám ovulku, ale říkám si, že zkusím všechno podpůrné, aby ten příští pokus už vyšel ![]()
Nene, pokud se teď rozhodnem k další stimulaci, tak už to bude IVF a clostilem už jsem ty poslední dvě IUI nestimulovala, už jsem ho brala moc dlouho.
verulin pokud se roznodnete jit do toho k dalsi stimulaci tak to preji hodne stesti ivf je hodne narocne.
Ahoj Hani, takže ty už jdeš tedka na 1.IVF? my se taky snažíme 3roky a nic.Menstruace mi chodi přesně.někde musí byt chyba.Spermiogram byl 2krát ted podruhý ok. U mě vše v pohodě.Akorát hormonálni profil mi nikdo nedělal.a ted uz mi napsala doktorka clostík na 3měsíce.a pak kdyz nezabere tak prý jdem na genetiku a imunologii.je mi 32let .Zatím moc na miminko nespěcháme…až příjde tak příjde.doufám ale že ne ve 40letech to už nechceme.Máme limit do 35let pak už budem bezdětný. ![]()
ellen ne nejdu na ivf jen jsem o tom dost slysela byla na tom ma kamoska.tedka v unoru nas ceka prvni ivi.u nas spermio ok.ja hormonalni profil taky ok vejcovody pruchodne genetika ok jeste cekam na vysledky umuna a ty budou 23.1 jedine o cem v nasem pripade vim ze nemam sama od sebe ovulku.brala jsem 6 messicu clostik a stejne nezabral.me je 28let a manzelovi 38let.hormonalni profil ty mela udelat na gynde muze tam neco byt treba stitna zlaza atd.
štítnou žlázu jsem jsi nechala udělat u obvodniho a prý výborná.až pujdu na gyndu tak ji řeknu o hormonální profil třeba je jinej hormon špatnej.Moje kamarádka byla taky na umělým IVF a čeká chlapečka.Vyšlo ji to hnedka napoprví.a platila 25tisic.nemohla mit taky 3roky.měla endometriozu.
ellen a chodite nekam do caru?a co mas hotove jinak za vysetreni?
Hani, do caru nechodime.ještě se nám tam nechce…vyšetřeni máme jen ultrazvuky u mě a pritel 2krát spermiogram. jinak nic.a nasazenej Clostík.menstruaci mám pravidelnou 26-30dni.
ellen to je hrozne malo kdyz se tak dlouho snazite protoze muze byt nekde cyba.urcite o tomcaru popremyslejte .vysetreni je zadarmo a a ji inseminace je zadarmo.ja mam taky menstruaci pravidelnou.a clostik mas prvni mesic?
jojo první měsíc mám clostík.já už ho mám napsanej od léta.se mi valel doma.mám ho brát 5-9den cyklu 1tabletu.pak další měsíc 2tablety a když nic po trech cyklech tak genetika a imunologie rikala.Já ho furt nechtěla brát, pač zpusobuje cysty sem četla.
ellen ja ho bral a cisty jsem zadny nemela ja bral 1tabletku dene ja to brala 3-7den afolikuli jsem mela kolem 22 az 23 velikost proste krasny ale bohuzel.i pregnyl budes mit?
Ellen32 já jsem ho taky brala 5 - 9 den po 1 prášku a nic… tak mi pan doktor řekl, že abychom to neprodlužovali mám brát další měsíc nejvyšší dávku tzn. 4 denně… a … podařilo se, ikdyž měla i tak ovulace zpoždění, chytli jsme ji a otěhotněla jsem. A cysty hrozí při užívání déle než půl roku, tak bych se nebála. Držím pěsti! ![]()