Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2797
24.1.12 08:08

ok diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.1.12 08:51

ppajo taky si myslim ze muzes hned dalsi cyklus jit po laprce do ivf.ale taky zalezi jestli se citis po laparce uz dobre po zdravotni strance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
24.1.12 12:51

ja si myslim, ze bych tu laparku mohla dát na jaře a pak počkat ty tri cykly, jestli se to treba nepovede samo :) a podzim jistí ivf :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.1.12 13:48

ppajo tak to jo nekomu se povede po laprce otehotnet a pred tym jim to nekolik let neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
24.1.12 15:10

Ahoj holky,
ppajo,to je mi lito,že je u tebe možné pouze ivf,ale jak rikaji holky,o to drive budes mit mimi,určitě se to povede. Ja mám stejne uvahy jako ty,jsem zdrava a vždy jsem byla,cvičím,jim zdravě,partner taky zdravy,tak sakra proc to nejde!!!! taky mám anovulační cykly,ale na clostík reaguji dobre. Mě před týdnem praskla cysta,to bylo bolesti,už jsem o.k. ale stale čekám na menzes už jsem 41dc,sakra jestě kevšemu mám taklhle dlouhé cykly,to čekání mě fakt zničí…a pak pujdu na 1IUI,pokud teda dorazí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
24.1.12 15:11

Jinak kolem mě taky vsechny těhotni hned jak si reknou že chtějí mimi,např. svagrová a kamarádka po dobu mého snažení stihly porodit dvě dětí…je to na masliiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.1.12 15:36

eedi tak cekam na tu mrchu cervenou ale bohuzel se prave dneska hlasi o slovo zacinam spinit bricho me boli nemam chut najidlo atd. ja jsem dneska 28dc 2-6dc bude clostik na nej reauguji dobre a 12dc ultrazvuk apak hned nak ivi.ivi budes mit v unoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
24.1.12 16:56

Doufám,že to v unoru stihnem,já už myslela,že ho budu mít koncem ledna,ale mrcha se jestěneuráčila přijít,už mě tydlouhé cykly fakt vadí,nevite jestli je jestě neco na jejich zkrácení? Jinak ja budu mit taky clostík 3-7dc. Už aby to byloooo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
24.1.12 17:27
eedi píše:
Doufám,že to v unoru stihnem,já už myslela,že ho budu mít koncem ledna,ale mrcha se jestěneuráčila přijít,už mě tydlouhé cykly fakt vadí,nevite jestli je jestě neco na jejich zkrácení? Jinak ja budu mit taky clostík 3-7dc. Už aby to byloooo?

Já měla taky dlouhé cykly i přes 40 dnů, jak říkáš ty. Dr. mi dal utrogestan, ten je myslím i na sliznici a bere se po ovulce, kdyby došlo k oplodnění, tak ať má větší šanci se udržet. A teď mívám tak 30 dnů, což je pro mě super! Dokonce teď, když jsem nebrala 2 měsíce clostík, tak jsem měla 26 dnů 8o tak jsem zvědavá, jak to bude teď při clostiku. Každopádně utroš mi pomohl hodně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.1.12 18:02

eedi ano utrogestan pomaha i me tenkrat pomohl.ja to mivam normalne po 28dnech a stym utrogestanem kdyz ho beru dokonce mi to chodi po24dnech to je pak super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
25.1.12 11:58

Tak mám 2. IUI za sebou. Dr. mě vzal přesně o půl 11, takže super! Jo a když mi dělal ultrazvuk, tak na jednom vaječníku už zmizely snad všechny foliky, takže pregnyl zapůsobil a na druhém myslím, že ten dominantní taky prasknul a ještě tam zbylo pár malých, přičemž se jeden ještě vyvinul na 20mm, takže další kandidát na prasknutí :mrgreen: Prý jsem ideální ukázka proč dělat 2 IUI :lol: Doma se ještě máme snažit a od zítřka bych měla užívat utrogestan. Dostala jsem i recepty na nový clostik a pregnyl a až příjde ms, tak to budem opakovat. Pak ještě jednou a pak budem řešit co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
25.1.12 17:37

Katzule tak ti moooc držím pěsticky aby už mrcha nedorazila… :srdce:
Holky,ja beru utrous už víc jak rok a mrch achodila vzdy nejdýl do 35dc a ted tohle 41dni a nic a ni to nevypada,pokud to do pátku nedostanu tak jdu znova k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
25.1.12 17:54

eedi a nejsi tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
25.1.12 19:17

Bohužel nejsem dělala už jsem několik testu,takže určitě neee! Akorát mě napadlo mimoděložní,ale to by byl asi taky pozitivní,nevite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
25.1.12 19:18

jj Eedi - kdyby to bylo mimoděložní tak stejně budou // na testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie