Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1566
29.1.12 19:41

Tak je to asi normální,že se bojíme.....
Ja taky udělam pro to aby jsme měli to mimi uplně vše co pujde.....tak budem doufat,že nám to vyjde po IUI. A kdy budes testiiiit…?????? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.1.12 19:46

Já mám ještě čas. Ms mám dostat až 8.2. ale řekla jsem si, že nebudu testit a počkám co BT v tom období a počkám na ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
29.1.12 19:51

Hanka 1120 já jsem měla taky clostík a díl než na 3 měsíce mě ho doktor nedal,protože prý to nemá moc smysl brát ho dál ,tak nevím a to riziko rakoviny tam je potom větší a prý ještě 2 nebo 3 měsíce působí,skus se raději na to zeptat :think: na stimulaci se může dávat injekce puregon nebo merilin v menší dávce.
eedi já už mám ivf za sebou a strašně to všechno uteče,je to rychlé,injekce vůbec nebolí píchá se to perem a je to jednoduché :) narkoza se mě líbila nejvíce,úplně jsem si odpočinula byl to takový super pocit :mrgreen: no ale asi nejhorší je ta psychika je to docela náročný pořád má člověk z něčeho strach,aby byli vajíčka,aby se oplodnili a nejhorší to čekání na test,ale já věřím že se vám to holky buď tak nebo jinak podaří :kytka: musíme věřit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
29.1.12 19:55

Pěkný večer,
jen jsem nakoukla a chci se zeptat, resp. spíš doporučit… jestli jste zkoušely Mojžíšovou - cvičení a mobilizaci? Mně to pomohlo po dvou mobilizacích a cca 3 měsících cvičení. Samozřejmě po IVF, IUI a já nevím, po čem všem ještě… a nevěřila jsem, že to pomůže, jen jsem si říkala, že už nic zkazit nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bibušenka
29.1.12 20:24

Hani, můžu se zeptat, kam přesně do toho Brna chodíte? Jsem od tam, takže by nebyl problém :)

• Citovat
  • Upravit
6327
30.1.12 08:20

ja tedka chodim do caru na obilnak a ty chodis kam do caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bibušenka
30.1.12 08:50

Na Obilňák? O tom jsem po pravdě slyšela svoje a asi by mě tam nikdo nedostal…
Já právě že ještě nikam..

• Citovat
  • Upravit
6327
30.1.12 08:56

kazdej ma svou zkusenost ja jsem tam spokojena.driv jsem chodila v brne na stefanikovou do caru no hruza a des.na obilnaku me do niceho netlacijou vysetreni mame vsechno udelani objednavaci doba zadna a cekaci taky zadna a vsichni jsou tam mili .vis co jinej car tak taky jiny postupy.ja kdyz jsem chodila na stefanikovou tak jsem se tenkrat zhroutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bibušenka
30.1.12 09:05

Tak o Štefánikové mám zase dobrý informace já, ale koukám, že taky asi ne každej.. Ono je to asi hodně o lidech, na koho narazíme. Každej doktor není stejnej..
Taky jsem nedávno měnila dr.. a vím jaký to je se kvůli doktorům zhroutit.. :( Kolikrát než aby pomohli, je nám ještě hůř..

• Citovat
  • Upravit
1566
30.1.12 17:46

Ahojky
eMMari já jsem zrovna na zítra objednana na první mobilizaci a napravení pánve konečníkem,akorát jsem se dneska vzbudila a jsem nakráplá,tak doufám,že to nebude nijak vaidit,co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
30.1.12 22:14

A

Příspěvek upraven 16.03.14 v 22:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
2.2.12 12:33

Ahoj holky,
tak nakonec jsem na tu mobilizaci nesla,protože jsem se v uterý rano vzbudila s horečkou a chripkou…ach jooo,těsila jsem se,že zase pro mimi něco udělámm.
Jestě se chci zeptat, v pondli jdu na kontrolu folíku/13dc/a pak v tom týdnu bude pokud vyrosly IUI. Jak je to se snažením doma, doporucovaly se vám snažit i před nebo po IUI nebo prostě stačí jen IUI?
A jak se všichni máte,co je nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.2.12 13:01

eedi to je mi lito ze jsi nemocna,at se brzo uzdravis.ja jdu do caru v sobotu na mereni folikulu tak doufam ze budou veliky jinak ja v sobotu budu 12dc pokud budou folikuli ok tak myslim v pondeli ivi.jak je to se snazenim po tym to nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.2.12 13:09

My se před IUI pro jistotu nesnažili ať máme ostré náboje :mrgreen: V pondělí jsem měla dost velké folikuly, dostala jsem pregnyl, pak v poledne první IUI, v úterý jsme se snažili sami a ve středu jsem hned měla druhé IUI a pak už jsme se samozřejmě mohli snažit, jak jsme chtěli. Žádné omezení a právě naopak - trošku to pojistit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
2.2.12 13:43

Tak nejsem jediná nemocná :)
to my ted cekame, az prejde ten pitomy tyden v mesice,kdy od sebe mame pauzu a pak se do toho miminkovani zase dame :mrgreen:
doufám, že uz to tentokrat konecne vyjde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital