Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak je to asi normální,že se bojíme.....
Ja taky udělam pro to aby jsme měli to mimi uplně vše co pujde.....tak budem doufat,že nám to vyjde po IUI. A kdy budes testiiiit…?????? ![]()
Já mám ještě čas. Ms mám dostat až 8.2. ale řekla jsem si, že nebudu testit a počkám co BT v tom období a počkám na ms.
Hanka 1120 já jsem měla taky clostík a díl než na 3 měsíce mě ho doktor nedal,protože prý to nemá moc smysl brát ho dál ,tak nevím a to riziko rakoviny tam je potom větší a prý ještě 2 nebo 3 měsíce působí,skus se raději na to zeptat
na stimulaci se může dávat injekce puregon nebo merilin v menší dávce.
eedi já už mám ivf za sebou a strašně to všechno uteče,je to rychlé,injekce vůbec nebolí píchá se to perem a je to jednoduché
narkoza se mě líbila nejvíce,úplně jsem si odpočinula byl to takový super pocit
no ale asi nejhorší je ta psychika je to docela náročný pořád má člověk z něčeho strach,aby byli vajíčka,aby se oplodnili a nejhorší to čekání na test,ale já věřím že se vám to holky buď tak nebo jinak podaří
musíme věřit ![]()
Pěkný večer,
jen jsem nakoukla a chci se zeptat, resp. spíš doporučit… jestli jste zkoušely Mojžíšovou - cvičení a mobilizaci? Mně to pomohlo po dvou mobilizacích a cca 3 měsících cvičení. Samozřejmě po IVF, IUI a já nevím, po čem všem ještě… a nevěřila jsem, že to pomůže, jen jsem si říkala, že už nic zkazit nemůžu.
Hani, můžu se zeptat, kam přesně do toho Brna chodíte? Jsem od tam, takže by nebyl problém ![]()
Na Obilňák? O tom jsem po pravdě slyšela svoje a asi by mě tam nikdo nedostal…
Já právě že ještě nikam..
kazdej ma svou zkusenost ja jsem tam spokojena.driv jsem chodila v brne na stefanikovou do caru no hruza a des.na obilnaku me do niceho netlacijou vysetreni mame vsechno udelani objednavaci doba zadna a cekaci taky zadna a vsichni jsou tam mili .vis co jinej car tak taky jiny postupy.ja kdyz jsem chodila na stefanikovou tak jsem se tenkrat zhroutila.
Tak o Štefánikové mám zase dobrý informace já, ale koukám, že taky asi ne každej.. Ono je to asi hodně o lidech, na koho narazíme. Každej doktor není stejnej..
Taky jsem nedávno měnila dr.. a vím jaký to je se kvůli doktorům zhroutit..
Kolikrát než aby pomohli, je nám ještě hůř..
Ahojky
eMMari já jsem zrovna na zítra objednana na první mobilizaci a napravení pánve konečníkem,akorát jsem se dneska vzbudila a jsem nakráplá,tak doufám,že to nebude nijak vaidit,co myslíš?
Ahoj holky,
tak nakonec jsem na tu mobilizaci nesla,protože jsem se v uterý rano vzbudila s horečkou a chripkou…ach jooo,těsila jsem se,že zase pro mimi něco udělámm.
Jestě se chci zeptat, v pondli jdu na kontrolu folíku/13dc/a pak v tom týdnu bude pokud vyrosly IUI. Jak je to se snažením doma, doporucovaly se vám snažit i před nebo po IUI nebo prostě stačí jen IUI?
A jak se všichni máte,co je nového?
eedi to je mi lito ze jsi nemocna,at se brzo uzdravis.ja jdu do caru v sobotu na mereni folikulu tak doufam ze budou veliky jinak ja v sobotu budu 12dc pokud budou folikuli ok tak myslim v pondeli ivi.jak je to se snazenim po tym to nevim.
My se před IUI pro jistotu nesnažili ať máme ostré náboje
V pondělí jsem měla dost velké folikuly, dostala jsem pregnyl, pak v poledne první IUI, v úterý jsme se snažili sami a ve středu jsem hned měla druhé IUI a pak už jsme se samozřejmě mohli snažit, jak jsme chtěli. Žádné omezení a právě naopak - trošku to pojistit ![]()
Tak nejsem jediná nemocná ![]()
to my ted cekame, az prejde ten pitomy tyden v mesice,kdy od sebe mame pauzu a pak se do toho miminkovani zase dame ![]()
doufám, že uz to tentokrat konecne vyjde ![]()