Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No, já ani nevím, jak dlouho… když jsem tam tak ležela na koze, tak mi to přišlo dlouho, ale myslím, že 20 min. jsem tam neležela. Držím palečky, ať to vyjde ![]()
ahoj holky,jak se máte a co je nového? Hani co IUI už máš asi za sebou,jaké to bylo?
eedi ano uz to mas za sebou.v 11hod me vzala zakrok trval par minut jen jsem musela 20minut po tym lezet a bylo to strasne dlouhe ty minuty se uplne vlekli.a mam dojit za 14dni na krev.a nevytekla zemne ani kapka tak uvidime.a jak se citis ty? uz je ti lepe?
ne nejdu. Pokud budu mít pozitivní test, tak samozřejmě ano, ale pokud ne, tak počkám na ms… Doufám, že nebudu dlouho čekat ![]()
kdy ji mas dostat? kolik jste meli pri ivi pohyblivosti spermii po zpracovani?
tak to mi ani neřekli
Ale manžel má dost dobré spermio, tak snad to bylo dobré i teď u IUI
Dostat bych to měla koncem týdne nebo o víkendu
tak drzim palecky at ti to vyjde a jsi tehu sanci porad jeste mas.
Tak už jsem 14 dnů od IUI, takže spíše počítám, že ms opravdu dorazí… A když test byl včera negativní, tak raději zůstávám nohama na zemi
A ještě k tomu na mě přišla nějaká chřipka, tak doufám, že mi to ms neposune ![]()
to by nemelo posunout mms chripka.me zas boli v krku boli me hlava je mi furt zima a jsem takova slaba tak co ja vim asi nejaka vyroza na mne leze nebo angina.
Holky,mě už je trochu líp,teploty nemám ale kašlu a ráno smrkám,takže nejhorší mám za sebou ale jsem slabá jak moucha. Tak at je vám líp,virozy jedny pitomí…
My jdeme zítra,přítel v 8h na odběr a ja pák v 9.30 ale jelikož máme CAR 100km tak jedeme spolu brzy ráno. Docela se těsím,ikdyž tomu s tím mým jedním folíkem nevěřím,no uvidíme..... ![]()
eedi musime si verit.ale uvidime nechame se prekvapit.at vam to dobre dopadne.i jeden folikul muze stacit.
Ahojky,tak už jsem doma,bylo to v pohodě,taky jsem pak ležela,ale asi tak 10 minut. Akrorát ted na zacodě jsem našla trochu hnědé zašpinění na kalhotkách a taky mě docela dost bolí břiho,nevíte holky jestli je to normální?