Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hani,tak to budeme testit skoro ve stejnou dobu,teda ty o nejaky den dříve…
Já se právě taky nechci snažit před IUI protože taky chci aby sperjmijky byly zralé.
Bibuško,tak at jsi brzy fit…
jo jo eedi testovat budeme skoro stejne pokud ovsem budou folikuli.taky bych jsme se chteli snazit mezitim
Hani tak zitra ne tebe budu myslet,tak dej vědět jaky byli folíky,douám,ze budou obrovskýýýýýýýý
mě už docela bolí vaječníky,takže doufám,že rostou…
Holky držím palce ať folíky jsou ukázkove a dojdete k úspěšnému IUI ![]()
Já jsem dneska 24 DC a příznaky žádné, takže očekávám, že za týden ms dorazí ![]()
Ahojky, já jsem se dlouho snažila, bez výsledku. Vyzkoušela jsem všechno možné, ale nic. Trvalo to asi 2 roky. Pak se změnila situace, manžel chtěl změnit práci, tak jsme se přestali snažit a chránili se. A k našemu obrovskému překvapení jsem okamžitě otěhotněla, teď jsem v 10. týdnu.
Když jsem si dělala ultrazvuk, čekala jsem, že tam bude prd, ale mrkla na mě dutinka s plavcem uvnitř! ![]()
Prostě na to nemyslete a půjde to. Taky jsem tomu nevěřila, ale teď už věřím. ![]()
(Samozřejmě pokud tam není nějaký zdravotní problém.)
Všem moc držím palečky. ![]()
eedi ja tentokrat fubec nic necitim tak udidime zitra vajecniky me vubec nebolijou a to jsu dneska 11 dc.zitra napisu.
ahooj, super, vcera jsem si koupila super nove saty na ples, tak sem stastna jak blecha ![]()
Tak to je super. My letos ani na žádný ples nejdem, nějak není čas ![]()
ahoj eedi rano jsem malem zmrzla jaka tam byla zima.tak ultrazvuk dopadl celkem dobre na prave strane mam folikul 18mm ale bohuzel jen ten jeden jinak jich mam hodne malich,tak ty mali bohuzel nic.a sliznice 9. v pondeli pichnu pregnyl 5000 jednotek a ve stredu ivi.s tym pregnylem to bude sranda mam si to sama pichnout.jo a jsem celkem nevyspinkana byla to hrozna noc ale uz mi je celkem dobre,v noci mi bylo silene spatne myslela jsem ze umru mela jsem prujem bylo mi na zvraceni ani napit jsem se nemohla zvedal se mi zaludek . premyslela jsem zda to bylo s tech hormonu
hani, mě zatím vždy píchla sestřička, taky nevím, jak bych si ho píchla sama
Já čekám až ms dorazí a čeká mě taky další IUI