Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1566
4.2.12 18:51

Hani tak to je dobrý,on folik jestě doroste,takže ve středu más premieru,moc ti držím palečky at ti to vyjde :hug: Mě ten pregnyl taky dali domu,ale ja mám sousedku zachranářku,tak mi ho píchá ona,já bych si to nepíchla…
Mě je taky blbě,pořád mě drží ta chripka…ach jooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
4.2.12 19:05

tak at se brzy uzdravis.vcera me vajecniky nebolely.za to dnesta je citim az moc.ani vycurat jsem se poradne nemohla,jak me bolijou,tak si par dni uziju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
6.2.12 15:44

Ahojky,
Hani tak jsme na tom stejně,já mám taky jeden folík 18mm,takže taky nic moc,já píchám pregnyl zitra vecer a IUI bude ve čtvrtek ráno… A co ty,jak jsi zvládla injekci? a TAKY MI ŘÍKALY,ŽE KDYŽ NA CLOSTIK REAGUJI UŽ TAKHLE MÁLO TAK mi příště dají injekční stimulaci. Docela se toho bojím a hlavně je to dražší a to podstatně,ale prý mnohem učinějsí. Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
6.2.12 16:19

Holky a jaké dávky clostiku jste užívaly? Já 1-0-1 a celkem hezky jsem reagovala, ale kdo ví jestli to nebylo i tím, že jsem ho zobala na dovolené a byla jsem úplně v pohodě :mrgreen:

Držím palečky u IUI a ať to dopadne líp jak u mě :palec: Já už čekám jen na ms a pak hurá na další IUI :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.2.12 20:30

eedi pregnyl uz mam pychnuty.jo celkem dobry.takze me taky cekaji od pristiho ivi injekce to mas pravdu jsou pomerne drahe silnejsi ale taky mam strach na reakci.a tobe se to muze povest ,kdyz ti to vyslo tenkrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.2.12 20:31

kaczule ano uzivala jsem 1-0-1 a proste jen jeden folikul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.2.12 05:59

Dobré ráno, tak mi to nedalo a udělala si test a samozřejmě jen jedna / :zed: Sice jsem malinko doufala, ale přitom jsem tak nějak s tím počítala. Takže teď už jen čekat na ms a hurá na další IUI :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.2.12 08:02

kaczule taky tomu moc neverim ze to vyjde,ale porad clovek doufa,ze by mohlo.ty jdes tedka do 2 ivi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
7.2.12 08:12

Ahojky, tak ja bratla taky 1-0-1 a 3-7 dc a nic moc. Ale pred potratem jsem reagovala 2× na clostik ukazkově,doktor mival radost. Ale ted mi rekly,ze to tak je,že později už tělo nereague a zvykne si a tak je to treba změni. Hani ja se taky bojím těch reakcí na ty injekce hlavně se bojím hyperstimulačního syndromu,je docela častej.
Holky,já jsem pořád nachcípaná jako prase,myslíte,že to IUI nebude vadit? Teploty nemám max večer 37…
Kaczule to mě mooooc mrzí......tak budem doufat přístí IUI :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
7.2.12 08:49

ahoj, ja brala nejdriv 2 clostiky denne, jednou to zabralo, pak uz ne, potom sem brala 3 clostiky denne, to zabralo pekne, ale pak uz ne, ted beru tamoxifen 1 denně, zatim sem brala 2 cykly a folíky vyrostly, ale nic z toho. Jinak uz mi ty prasky pekne lezou krkem. V breznu jdu na tu laparku a pak huraaa do ivf :D jen porad nevim kvuli praci…nejvic by se mi hodilo otehotneni tak za rok touhle dobou…ale zase z psychickeho hlediska cim driv tim lip, jinak uz se z toho zblaznim :) taky jste se s tim setkaly, nebo se na práci neohlížíte? moc dík za rady a postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.2.12 16:48

hani, ano, hned se vrháme na další IUI :dance:

Já se na práci neohlížím a oni to v práci ví :mrgreen: dokonce mě přemlouvají ať v den IUI už nechodím do práce a držím nohy u sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.2.12 18:22

kaczule a ty sis pychala nejake hormony nebo mas ovulku sama od sebe? a nechali te lezet po ivi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.2.12 18:23

Brala jsem jen clostik… Pak jsem jen chvilinku ležela, tak možná 5-10 minut a šla domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.2.12 18:25

eedi tak to budeme da se rict testovat skoro stejne ale ja to poznam i podle bazalni teploty zda to vyslo protoze si ji merim.a ty vis i jake si budes pichat hormony kdyby ti to nahodou nevyslo? ale jinak ti drzim palecky at najdes na testu dve.jen to cekani bude dlouhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.2.12 18:27

kaczule me doktorka rekla ze po tom budu lezet 20min tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí