Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
11.2.12 16:19

Na mě teď přišel nějaký splín :( To, jak jsem byla v pohodě a dokonce se i těšila, že ms už je tu a bude další snažení je pryč :,( Nevím proč, ale najednou jsem si přišla úplně neschopná a představila si, že je i možnost, že se vlastního miminka nedočkám a začala jsem brečet :,( Já už bych tak chtěla mít v bříšku to malé, na které bych se těšila až vykoukne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
11.2.12 16:29

Kaci, dej si neco dobreho k snetku a bude Ti zase hej :) … neboj, jednou se vsechny dockame!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 16:31

jdu si udělat karamelové kapučíno a zapnu si Madagaskar 2 :think: Jen škoda, že nemáme šlehačku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
11.2.12 16:39

Hni kéž by to bylo dobré znameníííí :srdce:
Kaczul,chápu tě taky to nekdy na me padne,ted jsem v pohodě,ale počkej tak přístí týden,uz budu v depce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 16:41

Já jsem překvapivě byla pořád celkem v pohodě. I když jsem měla test negativní a přišla ms, to až teď to na mně nějak padlo, ani nevím proč :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
11.2.12 16:42

Kaci - MS=hormony, bodejd by to na Tebe neprislo :) … taky to tak mivam, ale ted je to 3. den, co mam MS, tak uz si zpivam :) a tesim se na dalsi snazeni tento mesic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
11.2.12 16:46

přesně tak,nejhorří je nez mrcha přijde,pak už je to lepší,možná,že o na tebe padlo jen proste trochu dýl…neboj bude líp,vechny se jednou dockáme jooo holt to nebudem mít zadarmo :srdce: ale o to víc si toho pak muzem vážit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
11.2.12 16:48
eedi píše:
přesně tak,nejhorří je nez mrcha přijde,pak už je to lepší,možná,že o na tebe padlo jen proste trochu dýl…neboj bude líp,vechny se jednou dockáme jooo holt to nebudem mít zadarmo :srdce: ale o to víc si toho pak muzem vážit :palec:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 16:49
skritek Petra píše:
Kaci - MS=hormony, bodejd by to na Tebe neprislo :) … taky to tak mivam, ale ted je to 3. den, co mam MS, tak uz si zpivam :) a tesim se na dalsi snazeni tento mesic :mrgreen:

Já se nějak nedokážu smířit s těhotenstvím švagrové a stydím se za to :oops: :zed: Přeju jim to, ale jak vidím jak jsou happy, rodiče od manžela jak se už těší a vymýšlejí, co jim koupí (pro miminko), vždycky když si na to vzpomenu tak je mi ouzko :,( A co teprve až se malý narodí… Fakt se za sebe stydím, ale nesu to těžko :,( Ani nevím, proč teď na to myslím :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
11.2.12 16:50

kaczule to prejde dej si neco dobryho jak psala petra,me to takle pomaha.ja mam zase dejsnej strach ze to nevyjde,a ze budu muset do dalsiho kola.nekdy mas sto chuti se na to vykaslat je to furt do kola .ale nejvic jsu zklamana kdyz dojde ta cervena mrcha kolikrat me to dostalo a ja pak i brecela.asi pred 6 mesici jsem mela zpozdeni asi 4 dny tak jsem si myslela ze konecne a pak jsem byla desne zklamana a dva jsem se s toho nemohla dostat.holky musime si verit ze to jednou vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 16:50
eedi píše:
přesně tak,nejhorří je nez mrcha přijde,pak už je to lepší,možná,že o na tebe padlo jen proste trochu dýl…neboj bude líp,vechny se jednou dockáme jooo holt to nebudem mít zadarmo :srdce: ale o to víc si toho pak muzem vážit :palec:

Mě už je i jedno, že to nebude zadarmo. Klidně bych si i připlatila víc, kdyby byla jistota, že to vyjde… :oops: Jenže to nejde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
11.2.12 17:01

Kaci, ja se nedivim, taky by mi bylo uzko z tehotne svagrove .. ja mam stesti v tom, ze vsichni mi i muzovi sourozenci uz deti maji … tak celim jen tlaku „a vy budete mit deti kdy?“ :) … ale jinak je klid .. spise kamaradky vsechny tehotni a rodi a tak … no co, prejme a bude nam prano :) … Jak pise Edi, jednou nam to vsem vyjde!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 17:05

No, nezbývá než věřit :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
12.2.12 17:52

holky jak se mate? ja nic moc.neco na mne leze,mam silenou rymu,ksikam jak o zavot boli me hlava a v krku a jsem silene unavena a mam zvisenou teplotu.premyslim zda mam jit zitra k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
12.2.12 18:06

Tak takhle jsem se cítila já čtvrtek a pátek, ale teď už naštěstí mi je líp :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí