Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ja beru prave 1-1-1 taky jsem ho driv polikala ale bylo me po nem spatne.takze doktorka v caru mi rekla ze musim tedka zavadet do pochvy.ja na sobe necitim vubec nic,tak to vidim beznadejne.urcite mrcha za par dni dojde.
Ja tomu Hani aky nevěřím,to je jen můj pozorovací syndrom
Treba nás o o to víc překvapí kdyby to vyslo ![]()
Ty jo tak z tebe to teče pořád,já mám nastěstí zavadet jen na noc.....fujjjj
Tak já zavádím utroš i přes den. Intimka to spraví a alespoň mi není špatně ![]()
jo jo holky utros je otrava.eedi ty mas teda stesti ze zavadis jen na noc.
holky tedka jsem o tom premyslela,nedokazu si predstavit kdyby seto povedlo tehu,brat ten utrogestan v tahu 3 mesice to bych asi umrela to brat 1-1-1.
jo to tehu za to stoji.ale ten utrogestan nemusim ale co se ma delat kdyby nahodou se povedlo tak at to clovek udrzi.
Holky, vy tu řešíte utrouše, ale mě bude kromě dafneginu čekat i píchaní heparinu.
Ahoj holky,
tak jsem byla dnes na kontrole u dr. a jsem zdrava,takže v pondělí hurá do prác…
Hani jak je? Ten utrous je vopruz,ale co by jsme pro mimi neudělaly,ale taky to není zaruka,já ho brala v obou těhu a ani jedno nedopadlo,ale měla jsm i jiný problém,určite ale jako podpora je to super A kdy teda budeš testit,jsem napnutá,máš nějaké příznaky?
eedi testit budu v nedeli,nevim zda to neni brzy ale zkusim to dneska jsem 25dc.a priznaky pry byt zadne nemuseji.ja zadne nemam a ty? taky jsem hodne napnuta jak to dopadne.
No já taky žádné nemám,ale fakt prý být nemusí. Taky jsem na to moooc zvědavá,já se bojím testi,protože budu mít na testu urřitě ještě pregnyl a mě zacne hlodat v hlavě a pak budu zbytecne víc zklamaná.....ach jooo,tohle čekání je fakt nejhorší.
Pokud más pravidelný cyklus tak myslím,že to není brzy.....
mam pravidelni cyklus 28-30.taky se bojim testit neuspechu pak se clovek o to vic zklamana.me se vjetsinou trzi pregnyl v tele 10-13dni mam to vyskousene.a v nedeli jsem od pregnylu 13dni
Tak to už by mělo byt v poho,tak i budu mooooc drzet pěstičky at tam jsou //
ahoj eedi jak je? dny pomalu a jiste se vlecou.me furt poboliva prava strana asi vajecnik nebo co to je? vcera vecer jsem myslela ze prijde menstruace bolelo me bricho jak pri ni pak jsem usnula a rano vse ok jen ten vajecnik citim porad .doufam ze to neni cysta.u domaciho snazeni me to nikdy takle nebolelo,nikdy jsem nic necitila.proste kazdej den vecer me pokazde boli bricho asi jsem vadna.