Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nebyla, musela jsem chodit do práce, tak jsem alespoň dřív z práce vypadla. Pomohly mi paraleny, kapky na kašel, sprej na rýmu s strepsils na krk. Ten mě sice nebolel, ale Jirka mi ho koupil aby ani nezačal bolet ![]()
Ahojky,
hani zajdi si k doktorce at to něčím podchytíš,kdyby jsi náodou byla těhu,tak chripka v 1.trimestru není to pravé ořechové…takže ji řekni at ti dá léky s ohledem na to .Zkus Bioparox střikej do krku a nosu,mám ho vyzkousený a fakt pomůže.
Kaczule,jak je,zahnala jsi splin?
eedi, ale jo… odpoledne jsem se chytla velké hromady žehlení, pak ještě rotoped… Zítra zas do práce a tam myslet na blbosti nebude čas ![]()
To je fakt,v práci na to člověk nemá čas,ja ted jestěmaroím/kvůli te chripce/ ale pravě přemýšlím,že se dám ve stredu uschopnit a pujdu do práce,protože takle se toho 24.2. na testění nedockám.....
Hni tak jak je, byla jsi u doktora?
mam anginu a ktomu zanet mocaku,takze parada ale mam antibiotika tak za par dni bude snad lepe.
Hani tak to mě moc mrzí,tak hlavně at jsi brzo fit?a ty antibiot.neublíží případně mimi?
eedi mam strach ze to ani nevyjde kdyz jsem tak nemocna,clovek kdyz je nemocnej tak ma oslabenou imunitu. to je lhot smula,bohuzel mi musela napsat antibiotika,ale snad bude dobry.
janyyy taky me to stve ze zrovna tedka angina ale co se da delat
No je to blbý,ale treba se to zrovna povede,prvních 14dní po oplodnění je mimi chrněno od přirody,pravě pro to že maminka ještě neví,že čeká,takže by ty antibi.nemusely vadit a furt je lepší to ihned lécit než to nechat rozjet na plno.Tak se pěkně pot.....
![]()
skritek Petra píše:
Cape … tak jsem na ten Iscare koukala, i na ruzne diskuze o nem a vypada to vyborne .. mohu se, prosim, zeptat na Tvou osobni zkusenost - chodis vzdy k jednomu a tomu stejnemu doktorovi, nebo si Te doktori stridaji? Ja jsem prave hrozne uvitala, kdyz to byla jedna doktorecka, ktera se celou dobu o me starala - myslim tim, veskere konzultace, maily a telefony probihaly vzdy jen s ni, coz mi osobne velmi vyhovovalo - byla to duvera.
Ahoj. Klidně se ptej. V ISCARu obvykle nechodíš k jednomu doktorovi, ale k tomu, kdo tam v den, který ty potřebuješ, je. Abych pravdu řekla, nikdy mě nenapadlo si s doktorem mailovat a telefonovala jsem tam na konzulataci jen jednou a pak ještě doktorce a to na její žádost.
Spousta dotazů se dá řešit přes sesternu, tam tě buď nanavigují nebo přepojí na lékaře, který tam je. Na rozdíl od jiných center, tady jsou pravidelně i v sobotu dopoledne, takže v sobotu se dělají i odběry, ET i IUI. Ale slouží jen jeden lékař. Na druhou stranu, kdyby ti vyhovovala paní doktroka Jaržembovská (a ona je fakt dobrá), tak ta je tam snad každý den, takže k ní bys mohla vlastně chodit pořád. Ovšem bez záruky. Taky OPU, ET či IUI ti dělá doktor, který šlouží na sále, ne ten tvůj.
To co ty bys chtěla, tak mají tuším v Gennetu.
Ahojky,
Capelutio,mužu se tě zeptat jak ty cysty léčíš. Mě se y mrchy poslední dobou dlají docela často,nikdy před tím,než jsem začala stimulovat jsem je neměla.
Skřítku, já chodím v praze do Genetu/jsem z Tábora/ a vybrala jsemsi ho protože jsem o něm četla hodně dobrého. Chodím tak teprve od prosince 2011,ale jsm fakt maximálně spokojená,všichni jsou tam moc přijemný,do ničeho nás netlačí,vše s námi konzultují,zda nam to tak nebo tak vyhovuje a hlavně do všeho zapojují i prítele a to mu moc pomohlo psychicky. Chodím k dr.Kosové a jsem spokojená,jednou jsem byla u dr.Danka,taky super,máš sice svého doktora,ale pokud potrebujes v urcity den kdy tam není,tak jdes k jinému,ale protokoly a hlavní věci ti dělá tvůj dr. Mě to vůbec nevadí jít na kontlní utz k jinému dr. takže za mě Gennet můžu doporučit je to tam skoro stejne jako v Iscaru,podle toho co píše Capelutia.
Hanicko jak je?
Kczule co je nového?
ahoj eedi dneska mi je uz dobre takze leky urciteš zaberou.jinak to vse strasne pomalu utika uz bych nejradci testovala,ale ja mivam pregnyl v tele 13dni takze jeste hodne brzo dneska jsem 22dc a po iui jsem 6den a co utebe?
já teď zobu clostik a příští týden jdu na kontrolu, tak doufám, že budou folíky a bude další IUI ![]()