Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Presne tak
… my bydlime v Praze - tedy, pokud jsme v CR - a stejne jsem dojizdela do Brna, protoze Prazske CARy jsou fakt jen o penezich, chybi osobni pristup, je to jako tovarna na prachy, tak jsme se rozhodli pro Brno a v Repromede jsou vazne uzasni … od doktoru pres sestricky po pokojicek, kde odpocivas pred odberem nebo po transferu a tak
… jeste jeden CAR vim, ze je uzasny, ale to jsou zase Krkonose
… takze pro nas stejne daleko 2hod jizdy ![]()
My jsme z Ostravy a tady je rok starý CAR a rozhodli jsme se tam jít až po tom, co jsem si přečetla diskuze o tom CARu a všichni tam jsou moc spokojeni, tak jsme to riskli a musím s nima souhlasit. Je to takové rodinné a lidský přístup. Dr. všechno pěkně vysvětlí… prostě z toho máme dobrý pocit
![]()
Vy nebydlíte v ČR?
Ja jsem taky puvodne z Ovy
.. tak to je super, jestli je to spise „rodinne“prostredi, nez tovarna, to je fajn .. uz proto se tam urcite zadari ![]()
Nene, my porad bydlime nekde jinde
… ted jsme na rok ve Francii, ale na leto se vracime do Prahy a hura na IVF ![]()
skritek Petra píše:
Presne tak… my bydlime v Praze - tedy, pokud jsme v CR - a stejne jsem dojizdela do Brna, protoze Prazske CARy jsou fakt jen o penezich, chybi osobni pristup, je to jako tovarna na prachy, tak jsme se rozhodli pro Brno a v Repromede jsou vazne uzasni … od doktoru pres sestricky po pokojicek, kde odpocivas pred odberem nebo po transferu a tak
… takze pro nas stejne daleko 2hod jizdy
Chodím do ISCARu v Praze a osobní přístup tam je úžasný.
Tak to je hezké, že tak cestujete
Jak tam teď je? Já doufám, že tady už ty mrazy končí ![]()
Capelucita píše:skritek Petra píše:Chodím do ISCARu v Praze a osobní přístup tam je úžasný.
Presne tak… my bydlime v Praze - tedy, pokud jsme v CR - a stejne jsem dojizdela do Brna, protoze Prazske CARy jsou fakt jen o penezich, chybi osobni pristup, je to jako tovarna na prachy, tak jsme se rozhodli pro Brno a v Repromede jsou vazne uzasni … od doktoru pres sestricky po pokojicek, kde odpocivas pred odberem nebo po transferu a tak
… takze pro nas stejne daleko 2hod jizdy
Capu, tak to je super, ze toto slysim, ja jsme se prave nedozvdela moc pozitivnich veci o prazskych CARech … tak taky doufam, ze vam to brzy vyjde!!! ![]()
kaczule1 píše:
Tak to je hezké, že tak cestujeteJak tam teď je? Já doufám, že tady už ty mrazy končí
Kaczu, bydlime pod Alpama a paradoxne, je tady mnohem tepleji nez v CR
… tedy vzdy tak par minus pod nulou, ale je to takova akorat fajn zima, plno snehu, slunicko .. no, nerikam, ze se netesim na jaro ![]()
ahoj vitam nove prichozi.ale reknu vam 1000kc za iui to je silene.ja taky chodim do brna a za iui jsem platila jen 30kc.
Cape … tak jsem na ten Iscare koukala, i na ruzne diskuze o nem a vypada to vyborne .. mohu se, prosim, zeptat na Tvou osobni zkusenost - chodis vzdy k jednomu a tomu stejnemu doktorovi, nebo si Te doktori stridaji? Ja jsem prave hrozne uvitala, kdyz to byla jedna doktorecka, ktera se celou dobu o me starala - myslim tim, veskere konzultace, maily a telefony probihaly vzdy jen s ni, coz mi osobne velmi vyhovovalo - byla to duvera.
Dobry den, omlovam se za pad do diskuse. Nemate nahodou kontakt na p. Stankovou. Muj muz lezi ve vaznem stavu v nemocnici a ja hledam pomoc,kde se da. Dekuji.
Dobré ráno, tak mě opět vzbudil kašel
ale naštěstí už se cítím líp…
Evi, bohužel neznám p. Staňkovou, ale přeju ať se manžel s toho brzo dostane ![]()
skřítku (to se mi tak líbí
) pod Alpama musí být krásně, co? My jsme nedávno byli akorát na týden v Rakousku a pořádně jsem si je užila ![]()
capelucito, vítej a neomlouvej se za v pád
eedi jak se citis dneska? brisko te jeste boli? me uz vubec vsechno je v normalu.a to ze by to vyslo tomu nak neverim.ale je jeste brzy neco aji citit .
Hani mě je taky fajn,akorát na levé straně,ze které jsem měla ovulku cítím,jako že se tam něco děje,ale není to bolest…asi se to ndá popsat,tak nevím…
Já se zase pozoruji…děs ![]()
eedi taky mi to dela na prave strane jak byla ovulka je to takovy divny neda se to popsat,taky se pozoruji,uvidime nebudeme predbihat