Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
9.2.12 13:06

eedi ja mela malinko po tym taky flicek na kalhotkach.trosku me bricho vcera bolelo a byla jsem vcra unavena.dneska uz mi je dobre.kdy mas testovat nebo jdes na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.2.12 13:14

edi, je to normální. Upozornil mě na to i lékař, tak neboj ;)

Já jsem úplně chcípla, tak už jsem doma, a jdu si lehnout. Jo a už špiním, takže ms nejpozději zítra bude :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
9.2.12 15:43

Holky děkuji za uklidnění,ted jsem se vyspala a je mi líp. Ja jsem hrozná,jsem ze všeho hned vyjukaná,ja to připadné IVF s tímhle přístupem ani nezvládnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :zed:
Hani mám za 14dní testovat a pak případně teprve na krev…to zas bude testu..... :jazyk:
Kaczule,tak to v pr… mrcha a chřipka dohromady…tak hlavně at je ti líp. Zkus Bioparox do krku a do nosu mě fakt pomol.
Přístí cyklus budu stimulovat Gonalem/injekce/ a bude mě to stát 1500kč takže at to radsi kouká vyjit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.2.12 15:47

tak to mas pravdu at to radci vyjde 1500kc to je celkem dost ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
9.2.12 21:51

To je dost,ale mohlo byt i huř :mrgreen: Ale pry jsou ty injekce lepší i pro tělo a hlavně pro dělohu a sliznici,tak aspon nejaké pozitivum......Hani a ty jdes na kre a testit nebudes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
10.2.12 07:48

ja mam dojit na krev i kdybych to dostala rekla mi doktorka.a mam na tu krev dojit 14dni po ivi.ale testovat budu urcite.podle bazalni teploty to ja nepoznam protoze me klesne pokazde az mi menstruace konci.jen me od vcerejska trosku boli brisko nebo to jsou vajecniky jem tam me tam pychne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
10.2.12 07:51

katzule co ty spinis jeste nebo se ti to rozjelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
10.2.12 10:57

Hani tak třeba je to dobré znamení,že s tam něěěěěco děje :potlesk:
Já budu testovat 24.2. pokud to vydržím :mrgreen: minule jsem ještě 13den po pregnylu mela slabýho ducha na testu,tak chci počkat těch 15 dní,ale jak se znám...... :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
10.2.12 11:00

Ahojky holky, dneska jsem vas objevila teprve, ale jestli mohu, tak se rada pridam … my se snazime od svatby, tedy pres dva roky - nic se u nas nenaslo - tedy zadny duvod, proc by to nemelo jit, ale stejne nejde. Mame za sebou i prvni IVF a jeden transfer, ale bohuzel. V lete se chystame na nase 2. IVF, tak doufame :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
10.2.12 13:14

ahoj skřítku :mrgreen: klidně jen se přidej :palec: to je škoda, že zatím nevyšlo ani IVF, ale nezbývá než věřit, že se povede příště :hug:

hani, mě se ms už rozjela a už jsem objednána na 20.2. na kontrolu a případně další IUI :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saskie32
10.2.12 13:36
skritek Petra píše:
Ahojky holky, dneska jsem vas objevila teprve, ale jestli mohu, tak se rada pridam … my se snazime od svatby, tedy pres dva roky - nic se u nas nenaslo - tedy zadny duvod, proc by to nemelo jit, ale stejne nejde. Mame za sebou i prvni IVF a jeden transfer, ale bohuzel. V lete se chystame na nase 2. IVF, tak doufame :mrgreen:

Ahoj, my se snažíme 3roky.na IVF jsme ještě nebyli.Kolik jsi platila?

• Citovat
  • Upravit
5505
10.2.12 13:47

Ahoj holky … ono prvni IVF vyslo, ale potratila jsem a pak mrazacci to nezvladli, tak my pevne verime, ze to druhe IVF vyjde - pokud se nam nepodari do te doby prirozene, jelikoz se VELMI snazime :mrgreen:

Kolik jsem platila - ja to mam vse doma napsane - na tech ruznych zprav a tak, ale vazne si moc nevzpominam (je to rok - a ja jsem hlava derava) :) … ale myslim, ze se vsim vsudy (leky, stimulace, IVF+ICSI+ mrazeni 2×2) … nejak kolem 35tis mam pocit … ale ruku do ohne za to nedam.

Jinak tady je cenik CARu, kam dochazime http://www.repromeda.cz/…-vykonu.html, tak se muzes kouknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
10.2.12 13:52

Za kryoembryotransfer tam chtějí 7500,– Kč?? U nás v ceníku je pouze 3000,– Kč. A u vás se za IUI doplácí 1000,– Kč? A za co, když to hradí pojišťovna? Já platím pouze 30,– Kč :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
10.2.12 13:55

Kaczule, nevim, netusim … ja jen vim, ze jsou tam naprosto bezvadni, uzasne se nam tam venuji, je to velmi osobni a prijemne … a navic, sestra tam ma odtamtud uz dva uzasne kloucky, takze ja na Repromedu, idkyz jsou mozna drazsi, nedam dopustit, vis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
10.2.12 13:57

Jasně, taky jsme si s manželem říkali, že hlavně na nás musí dobře zapůsobit CAR, jako přístupem lékaře, sester… a i kdyby na chleba nebylo, tak miminko moc chceme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí