Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
29.1.12 11:54

kaczule mame na tom uplne stejni nazor taky se snazime 3 roky a neverim ze ivi by pomohla,ale zkusit to proste chceme treba po vyjde ale spis s tym nepocitam,at pak nejsu zklamana.me teda clostik na ovulku funguje dobre tak uvidime v sobotu ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
29.1.12 12:04

Holky,neklesejte na mysli,musite věřit,víte co se ríka VEŘ A VÍRA TVÁ TĚ VYLÉČÍ :srdce: i když je to těžký,mě např. v CAR říkaly,že IUI muže postačit,protože se tím vlastně obejde imunologický faktor při vstupu do pochvy/každá mame trošku jiné prostředí/ a taky se obejde pomoc hlenu,který nemusí být vždy idealní pro spermijky… Upřímě jsem taky nohama na zemi ale věřím,že to postačit a pomoci opravdu může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
29.1.12 12:10

eedi ano pomoct muze to je pravda,mam i kamaradku ktere to vyslo a dneska ma holcicku 11mesicu. kez by to vyslo,ale mohlo by my jiny problem nemame krome me ovulky ale s praskami ovulka je tak uvidime.eedi kolik beres toho clostiku denne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
29.1.12 12:14

Hani beru 3-7 dc 1ráno a 1 večer. Dvakrát jsem po clostíku otěhu přirozeně a potřetí když jsem ho brala tak jsem ovulku sice nejspíš měla/doktor přesně nedokázal určit/ale taky jsem z toho měla porádnou cystu. Tak doufámže ted ovulka bude,protože pokud na tak mě čekají injekce… A kolikrát už jsi clostík brala Ja mám 4 dávku a muže se jich jen 6 za život - tak mě možná injekce stejně neminou. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
29.1.12 13:44

ja beru closti 2-6dc tabletku rano a vecer.a brala jsem ho v roce 2011 ale jen 1tabletku denne jen rano.asi 5 mesicu pak 3 mes pauza pak jsem ho brala 4 mesice.tedka ho beru po treti.folikuli byli vzdycky nadherne velikost okolo 22 ale nikdy jsem tehu nebyla.tak injekce nemusim ale kdyz to bude potreba tak co nadelam vubec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.12 17:06

Ahoj, dovolím si přidat svou zkušenost. Je nám nyní 40 let, máme dítě 12 let. Celých 12 let jsem znovu neotěhotněla,antikoncepci jsem nebrala nikdy, nijak jsme to ale neřešili, akorát jsme udělali manželův spermiogram, ten dopadl výborně. Takže jsme vědeli, že chyba je někde u mě, ale jak říkám, nechali jsme to být. Teď jsem ale nečekaně ve 40 letech otěhotněla, mimi se nám narodí v únoru. Přemýšlela jsem so jsme udělali jinak, co se stalo, že jsem otěhotněla. Mohla to být samozřejmě jenom šťastná náhoda, ale možná že jsem k tomu přispěla.
Jednak jsem před třemi lety přestala po 25 letech kouřit. Ale čemu věřím víc - po ukončení kouření jsem začala brát zelenou mořskou řasu chlorrelu. Brala jsem ji dva roky v kuse, 3 x denně 7 tablet.
Takže síla, brala jsem to kvůli detoxikaci po tom kouření.Teď jsem našla na netu články o tzv. zelených miminkách.....píšou, že chlorrela má takové účinky, že u dlouhodobě neplodných žen se podaří otěhotnět. fakt neváím, co je na tom pravdy, vůbec neříkám, že to tak je, ale u mě by to nějak shodou náhod mohlo s tou chlorelou souviset. pokud to někoho zaujme, přečtěte si o tom více na netu - a držím všem palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.1.12 17:37

Tak už jsem doma a vařím žampionovou omáčku a už to tu hezky voní :pankac:

eedi, tak když jsi 2× přirozeně po clostiku otěhotněla, tak není možné aby IUI nepomohlo. Držím palečky :kytka: U mě ty šance vidím teda podstatně menší, ale chceme to vyzkoušet, když to hradí pojišťovna, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
29.1.12 18:36

Ahoj holky přeji příjemný zbytek neděle :) já měla pracovní víkend,ale ji tak to ušlo :dance:
kaczule1 no mě právě bolí v pod bříšku,ale už mín a normálně mě včera vyznačil FertilityFriend ovu :dance: jsem z toho úplně mimo protože poslední 2 cykli nic,tak uvidím :think: nechci to zakřiknout ale byla bych šťastná jak blecha jen za to že začínám fungovat :) a neboj právě že do toho iui nedáváš naděje,tak se akorát může povést :palec:
Verulín01 já sice mám místo gynexu femigard ale je to skoro stejné a na mě dělá prozatím dobrý dojem,tak bych to buda tebou určitě zkusila,já jsem ještě pila do toho čaj od Mojžíšové ten je prý taky dobrý,když to nepomůže tak to alespoň pročistí :)
eedi taky si myslím že máš velkou šanci na úspěch :) alespoň víš že tvé tělo umí otěhotnět a když se tomu pomůže,tak to bude super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.1.12 19:04

Bodi, tak pokud tě bolelo v podbříšku, tak to mohla být ovu. Já teď BT neměřím ale budu po dobrání utroše ať vím, kdy ms příjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
29.1.12 19:16

sice jsem otěhu,ale po té revizi se moje tělo chova trochu jinak,tak uvidíme zda na mě clostík zabere…
Jinak Hani řekla bych že ten clostik užívás už moc dlouho,v CAR i muj gynekolog a ještě doktorka z poradny taky ne e miminu mi řekly,že clostík s smí užívat pouze 6 cyklu za celý život a nejdéle v kuse 3 měsíce, po té vziná riziko rakoviny,takže mě překvapuje to tvé užívání… zkus se na to někde zeptat,mě to řekli 3 odborníci nezavisle na sobě…
Bodi taky myslí,že by to měla být ovulka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
29.1.12 19:26

eedi me doktoka rekla ze mohu to brat 6 mesicu v kuse a pak si dat pauzu 3mesice a pak muzu nasadit znova .ale zeptam se ji v caru.ja jinak bez hormonu mivam anovulak,coz je ta nevyhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.1.12 19:28
hanka1120 píše:
eedi me doktoka rekla ze mohu to brat 6 mesicu v kuse a pak si dat pauzu 3mesice a pak muzu nasadit znova .ale zeptam se ji v caru.ja jinak bez hormonu mivam anovulak,coz je ta nevyhoda.

Taky nechci užívat clostik víc jak 6 měsíců. Ale myslím, že to ani nehrozí. Jelikož ještě 2 cykly budem zkoušet IUI a pak už IVF, což přesně vyjde na 6× clostik. Taky mívám anovulák, ale myslím, že existují ještě jiné hormony nebo injekce. Prostě se najde způsob, jak tu ovulku vyvolat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
29.1.12 19:34

kaczule zkusim se doktorky na to zeptat,ale chci proste zkusit 3krat ivi pak si dam pauzu premyslim o te laparce tym padem bych si dala od hormonu pauzi.po ivi nechci jit hned do ivf mam strach proste abych se teda hormonama nepredavkovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
29.1.12 19:34

Přesně tak,pokud vyčerpám clostík budu brat bud v tabletách něco jinéo a nebo pujdu do injekci,uvidím co mi doporučí…taky si da 3 IUI a pak tak 2cykly pauzu a pak půjdu do IVF - ale priznám s že se toho trochu bojím,jednak se bojím hyperstimulačního syndromu,pak narkozy a pak a to hlavně neuspěchu a obrovského zklamaní.....A co vy jak se těsite na pripadné IVF,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.1.12 19:37

Taky mám z toho strach, ale miminko si přejem oba, takže se nedá nic dělat a podstoupím to. Ale mám přesně stejné obavy jak ty eedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí