Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2797
23.1.12 19:34

rekl to i muj gynd. - primar, a i v caru, proste asi neni jina moznost :,( ja jsem taky rada, ze ta moznost existuje, ale stejne je to rána, nikdy jsem nebyla nemocna, ziju zdrave, cvicim…proste jsem porad doufala ze se to povede nejak méně invazivne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
23.1.12 19:37

Jj, dělají, alespoň ten můj dr. Zvyšuje to trošku šanci. Dostala jsem pregnyl, tak za 2 hoďky IUI, zítra se máme snažit přirozeně a ve středu druhé IUI. Tímpádem se ale vyčerpá 6 pokusů za 3 měsíce. To mi ale nevadí, jelikož největší šance jsou během prvních třech pokusů. A kdybych měla chodit třeba půl roku a bezúspěšně, to bych snad nedala psychicky a tak za 3 měsíce (pokud se nepovede) už budeme řešit IVF. A kdyby sme chtěli, tak příští rok, zase můžem zkusit IUI :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
23.1.12 19:38
ppaja píše:
rekl to i muj gynd. - primar, a i v caru, proste asi neni jina moznost :,( ja jsem taky rada, ze ta moznost existuje, ale stejne je to rána, nikdy jsem nebyla nemocna, ziju zdrave, cvicim…proste jsem porad doufala ze se to povede nejak méně invazivne

Neboj, třeba se alespoň dočkáš mimiška dřív. Já budu sice zkoušet IUI, ale u toho moc šance nejsou a IVF budu řešit až za 3 měsíce. To ty už můžeš mít na testu // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
23.1.12 19:38

kacsule a jaky u vas vlastne problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
23.1.12 19:40
ppaja píše:
kacsule a jaky u vas vlastne problem?

Taky s ovulací. 3 měsíce jsem zkoušela s clostíkem u svého gyn., z toho byl jednou cyklus anovulák a teď v CARu jsem po 4. užívala clostik a k tomu IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
23.1.12 19:41

aha :) tak to mame stejny problem, a mas nekoho ve svem okoli, kdo ma take problem s otehotnenim, pro me je hodne tezke, ze v nasem okoli se vsem podarilo hned napoprve :cert: asi 5 párů - všem hned a my jedíne - je to na palici,ani nemam s kym probrat svoje problemy, to me hrozne stve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.1.12 19:48

Páji to nesmíš vnímat - jinak tě to semele - my stavíme a „sousedka“ si stěžovala, že druhý synek se jim podařil až na druhý pokus…
o tom že my chceme miminko kromě mojí nej kamarádky a exkolegyně neví vůbec nikdo, ani o těhu, ani o revizi… Takhle nemusíme nikomu nic vysvětlovat a nechat se litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
23.1.12 19:53

aha, tak u nas to vi cela skoro cela rodina :roll: proste uz sme nechteli vymyslet ruzne vymluvy proc jeste nemame deti, ja se za to ani nestydim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
23.1.12 19:55
ppaja píše:
aha :) tak to mame stejny problem, a mas nekoho ve svem okoli, kdo ma take problem s otehotnenim, pro me je hodne tezke, ze v nasem okoli se vsem podarilo hned napoprve :cert: asi 5 párů - všem hned a my jedíne - je to na palici,ani nemam s kym probrat svoje problemy, to me hrozne stve

Mám to úplně stejně. Všichni kolem mně těhotní jak diví a rodí, jenom my furt nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
23.1.12 19:57

já ne že bych to nekomu ve svem okoli přála, ale chtela bych nejakou kamaradku aby to proste se mnou mohla probrat :) ted to muzu psat akorat tak sem, coz je sice super, ale osobni kontakt a rady jsou proste osobni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.1.12 19:59
ppaja píše:
aha, tak u nas to vi cela skoro cela rodina :roll: proste uz sme nechteli vymyslet ruzne vymluvy proc jeste nemame deti, ja se za to ani nestydim

já se za to nestydím - jen nechci aby nás všichni litovali. Navíc vysvětlovat proč nemáme děti by bylo fakt složité. Navíc si myslím, že by spousta lidí potom uvažovala, jestli bobci budou manželovi nebo nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
23.1.12 19:59

Tak já mám kamarádku, která otěhotněla napoprvé, ale ví, že jsme se snažili už dávno před ní a spolu to rozebíráme. Já jsem zvědavá, co se týče jejího těhotenství a ona se taky hodně zajímá, co máme za sebou, co nás čeká. Tak alespoň tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
23.1.12 20:07

ahoj holky tak sem byla dneska v caru vysledky s imuna v poradku takze vse ok a presto to stejne nejde.cekam na menstruaci nasadim clostik na ovulku aby nejaka byla 12dc na ultrazvuk a hura na ivi.uz jsme takle domluveni.ppajo to se mi zda divne ze ti nechcou udelat ivi kdyz nemas ovulku i ja mam stejny problem ale jinak nic vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
24.1.12 07:49

mě to také překvapilo, že chtěji rovnou ivf, ale asi to tak má být. já už fakt nevim, sem z toho dost psychicky zdeptaná. za jak dlouho po laparoskopii můžem přemýšlet o ivf?nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
24.1.12 08:07

Páji já myslím že hned po MS. Mě po revizi navrhovali versaskopii (prohlídnout dělohu, protože se do mě nemohli dostat) a když jsem říkala, že bych chtěla v březnu další IVF, tak mi Dr. řekla, že by to neměl být problém. v únoru po MS udělat operaci a pak v březnu po MS jít na IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí