Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ellen32
17.1.12 14:07

holky pregnyl nemám.A ani mi nic doktorka neřikala o ultrazvuku co se má chodit.proto sem ten clostík nebrala.Musim se ji zeptat nato.až je začnu brát abych taky chodila na ultrazvuky.Ty brdo to je dost 4prášky denně ale hlavně že se to povedlo a otěhotněla jsi.

• Citovat
  • Upravit
6327
17.1.12 20:08

ellen to si nedokazu predstavit brat 4 prasky denne to by mi snad upadlo bolesti bricho a i vajecniky ja brala 1 denne a folikuli jsem mela veliky ale kada to snazi jinak a pusoby taky jinak.ale kazdopadne bys mela chodit na ultrazvuk abys vedela jak je mas velke ty folikuly a podle toho ty zvisi davku nebo necha a pregnyl se dava na spusteni ovulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
17.1.12 22:14

hanka1120- no já brala jeden a folikuly se ani nehly, tak mi to mudr zvýšil hned na ty 4, prý je to nejvyšší dávka co se smí užít a bolesti jsem neměla a navíc se zadařilo :mrgreen: Ale na UZ jsem na přeměřování samozřejmě docházela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
18.1.12 07:58

lucmic jak rikam na kazdyho to pusoby jinak.a kolik jsi mela folikulu? jeden neco ci vic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ellen32
18.1.12 08:25

Hani, a jakto že mi doktorka nic neřekla o pregnylu ani o ultrazvuku.Jen mi řekla že je mám brát.pak jsem mrkla na diskuse a každej chodi na ultrazvuky .

• Citovat
  • Upravit
763
18.1.12 11:39
Ellen32 píše:
Hani, a jakto že mi doktorka nic neřekla o pregnylu ani o ultrazvuku.Jen mi řekla že je mám brát.pak jsem mrkla na diskuse a každej chodi na ultrazvuky .

Já taky při braní clostilu nechodila na utz, doktor mi řekl, že to necháme na přírodě. Na utz jsem chodila až v CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
18.1.12 14:44

me to prijde peknej risk nechodit na ultrazvuky, protoze nekomu po tech lekach dozraje hodne vajicek a nebo i jedno ale velky a tak se musi pichnout pregnyl. takže určitě si vyžádejte ultrazvuky,pokud je doktor tak divnej ze vam ho nenabidne sam :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
18.1.12 20:19

ellen urcite souhlasim s ppajou urcite si si vyzadej ultrazvuk protoze je to fakt riziko.a nebo vymen doktora na gynde ja uz chodim k druhymu a je lepsi.ale nejlepsi je samozrejne car tam ti vse podrobne udelaji a vysvetli ochotne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
20.1.12 19:48

holky tak ja mam dnes po ultrazvuku a v pondeli CAR v praze a mozna dalsi mesic nase prvni inseminace :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.1.12 20:16

Ahoj holky, tak jsem opět tady po týdenní dovolené a bylo supr! Zobala jsem tam clostik a v pondělí jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá jestli bude hned IUI :think: Doufám, že tam nějaké ty folíky budou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
23.1.12 17:57

Ahoj holky, tak mi dnes doporucili v CARU jen IVF :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
23.1.12 17:58

A proč hned IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
23.1.12 17:59

Jinak já mám za sebou dneska první inseminaci a ve středu mě čeká druhá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
23.1.12 18:08

no my uz absolvovali vsechno mozny a zbyva jen ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
23.1.12 18:17

Ale IUI jste nezkusili, ne? Alespoň podle popisku ne :think: