Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
11.1.12 20:57

carino i ja jsem toho nazoru ze bys mela nastivit car.ale mas proti me jednu vyhodu ty vis ze do jinyho stavu prijit muzes tohle ja nevim jestli se mi to nekdy povede ale snad jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
11.1.12 20:58

ivcik83 ahoj klidne se pridej diky za stranky ja uz tam byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
12.1.12 09:08

Holky já do CAR chodím od prosince a právě mě čeká 1 IUI,kdy nám doktorka řekla,že máme senci aby to takhle vyšlo. Já sice mám ´´výhodu´´,že otěhotněla už 2×,ale k čemu mi to je,když ted se to nedaří a navíc ten strach až najdu //,že se to bude opakovat. Myslím si,že je lepší dva potraty nezažít ani nevís jak ti to zamává s psychikou,veř že bych radsi nebyla těhotná doposud nikdy než tohle!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
12.1.12 15:18

eedi chapu te jak te to pohlo s psychikou.me taky ceka ivi ale az koncem unora.ja zas nemivam ovulku bez prasku,ovulku mam jen s praskama proto se nan snad nedari.a udelali ti po tech potrtech naky vysetreni ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
12.1.12 17:01

holky ja dnes mela v praci den blbec, a tak sem si tak zasteskla, kdybych uz byla těhu :roll: docela se těšim, protože až přijdu tak bude pulka kolegů a kolegyň v důchodu :lol: né že bych byla na mateřský tak dlouho, chci jen dva roky kvuli hypotece. Včera jsem řešila něco o práci doma a mamka mi řekla, at nic neřešim, když se nám to stejně každym dnem povede :pocitac: na jednu stranu je člověk rad ze to rodina vi, že se neptaj a tak ale zase ted nam do toho kazdej keca, jak to prijde brzo, at na to nemyslime a tak…no nekdy to neni jednoduchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
12.1.12 18:40

ppajo pokud ma clovek naky problem tak to samo neprijde v tom je ten problem.ja treba sama od sebe nemivam ovulku,a bez ovulky neotehotnym.ovulku mam jen s praskami ale treba ty to mas jinaci a povede seti.ale rozhodne si myslim ze to neni o te psychice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
12.1.12 18:42

ja mam taky anovulaci jako ty, takze vim o cem mluvis :mavam: jj o psychice je to tak trosinku, ale kdyz ma clovek zdravotni problem tak v tom ta psychika nehraje skoro roli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
12.1.12 18:43

holky myslite si ze kdyz budu brat utrogestan o 4 dny dyl, tak mi to prodlouzi cyklus, mame jet na dovču a ja tí tam mam prave dostat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
12.1.12 18:51

ppajo zavolej doktorce a porad se.ja mam cyklus po 28dnech pravidelne ale kdyz jsem brala clostik a utrogestan menstruace chodila po 24dnech ale u kazde to muze byt jinak.ty beres i clostik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
12.1.12 18:52

ppaji, tak to nevím :nevim: myslela jsem si, že jo, ale pak jsem četla na nějaké diskuzi, že holce vyšlo // a dr. ji řekl, ať pokračuje v brání utroše a kdyby příroda to nechtěla tak ms i tak příjde… Ale podle mě, by to mohlo alespoň trošku oddálit :think:
A kam jedete? My jedem v sobotu na týden do Rakouska do Alp tak se už těším :dance: a i ms mi přišla už ve středu, takže to nebudu muset na svahu řešit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
12.1.12 18:56

do egypta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
12.1.12 19:00

juuu, takže za teplem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
12.1.12 19:02

jj presne tak, uz se nemuzu dockat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
12.1.12 19:03

To věřím, já se do těch Alp trochu bojím, ale taky se těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
12.1.12 19:04

ja nemam snih rada :cert: zlaty slunicko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí