Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
rekli nam ze to u anovulacnich cyklu nema smysl ta inseminace, a uz mi to rekli 3 lekari, tak si myslim ze je to pravda
A tobě nejde ovulaci vyvolat ničím? Nic na tebe nezabírá?
Kdy chcete začít s IVF?
jo zabiraji mi prasky, ale uz je beru po sedmy a to uz je pry moc dlouho, kdyby bylo vse ok, tak uz by se to pry povedlo ![]()
ahojky děvčátka
my se snažíme cca 3,5 - ale teda u nás je problém u manžela - na podzim jsem prošla prvním IVF, bobci se sice chytli, ale nedopadlo to dobře, 2.1. jsem byla na revizi…
Můžu se přidat??? i když u nás je to o problému u chlapa????
Samozřejmě, že se můžeš přidat k nám. Nezáleží na tom, u koho je problém, hlavně, ře to jde nějak řešit ![]()
díky holky
no snad to řešit půjde - s náma je to šílený
už nemusíme ani hlásit jména - všichni nás v CARu znají…
Teď jsme tam byli po revizi a všichni byli úúúžasní
Určitě se to u dalšího IVF podaří. Škoda, že se to nepovedlo ![]()
Kaczule ty jsi z OV???
snad se podaří - prostě tomu musíme věřit - my šanci na přirozené těhu nemáme - pro nás je jediná šance a to IVF (ať už klasika nebo minimálka) a vždy s ICSI.
Navíc po té manželově operaci není ani jisté jestli se spermijky znovu ukážou - při té operaci mohli doktoři něco narušit a nemusí se už ukázat.
Naštěstí jich ale pár máme zamraženo (pár myslím opravdu asi jen několik kousků - maximálně desítky kusů)
Tak snad se u něj ještě něco najde a když tak, tak alespoň, že máte zmražené.
Jj, já jsem z Ovy
věříme že jo - a neúspěch nepřipouštíme… Jsem říkala - si počkám na ta dvojčátka co mi je manžílek před téměř 10 lety slíbil ![]()
no a co vy? zatím jen konzultace v caru? viděla jsem u páji i IUI
ja chtela iui, ale dnes mi doktori rekli, ze na ni muzu zapomenout a myslet mam jen na ivf ![]()
Já jsem minulý měsíc měla konzultaci a dneska své první IUI a ve středu druhé ![]()
ppaja píše:
ja chtela iui, ale dnes mi doktori rekli, ze na ni muzu zapomenout a myslet mam jen na ivf
a řekli ti to v caru, nebo tvůj gyn.????
vidím že máš anovulační cykly, ale i tak…
Víš co - já si před rokem a půl říkala, že nechci na IVF, že to přeci musí jít jinak. Pak přišla diagnoza manžela a já jsem teď nesmírně vděčná že něco jako IVF existuje a my máme pořád šanci na vlastní miminko - geneticky vlastní…
kaczule1 píše:
Já jsem minulý měsíc měla konzultaci a dneska své první IUI a ve středu druhé
oni dělají v průběhu jednoho měsíce 2× IUI ![]()