Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
eedi mas hrozne dlouhe cykle ja mivam po 28dc pravidelne urcite se domluv s lekarem
tak to se mi ulevili,měla jsem z toho strach…
Hani v pátek tam zajdu,už si ale pripadám jak debil,lezu tam pořád…ach jooo ![]()
ja to znam vim ja ti je .taky jsem byla nedavno na gynde,mam pri menstruaci hrozne bolesti je mi spatne krece atd. a ona mi rekla nebojde po porodu bolesti odejdou a vse se spravi ja myslela ze v tu chvili ze bude pomne ona vi pritom ze se snazime 3.5 roku .proste jsem si pripadala ze ju proste zase otravuji.proto radci resim neplodnost v caru tam jsou vsichni strasne prijemni
ahoj holky můžu se k Vám přidat
taky se z manželem snažíme o mimi už asi 4 roky a nic
před rokem se nám to podařilo,ale bohužel 10dní po //na testu došla mrcha a bylo po všem.Já mám za sebou taky všechno vyšetření a krom zúženého pravého vejcovodu a trochu línějších vaječníků je prý všechno v pořádku,to mě právě zjistili na laparce
byla jsem na ivf ale nevyšlo nám,tak jsem si teď nakoupila bylinky a dávám tělu trochu odpočinek
a ještě jsem si začala měřit bazální teplotu abych věděla jestli ovu je.
eedi četla jsem že na úpravu cyklu a na ovulku je právě dobrý ten femigard,já ho teď užívám,tak potom dám vědět ![]()
Ahoj Boďo
to víš, že se můžeš přidat.
Kdy plánujete druhé IVF? Já jsem váhala mezi femigardem a gynexem a nakonec jsem si pořídila gynex, tak jsem zvědavá. Ale ono to bude hodně podobné.
Boďo a neplánuješ spíš změnu CARu??? Ke komu jsi chodila??? Já z TOmášova zdrhla.
kaczule1 jo jo je to hodně podobné
dá se říct že skoro stejné
Strsim já chodila ke Slovákové a dost nadšená jsem nebyla,ale měla jsem to kousek,tak proto Zlín.Teď na druhé ivf se mě vůbec nechce
právě kvůli jejich přístupu - my byli dvakrát u Křenka a bohatě stačilo - třetí návštěva byla poslední kapkou. U nás je problém u muže - chtěla jsem aby mu udělali HP, aby se zjistilo jestli u něj nemůže být problém tady. No a na to mi dr. řekl, že muž vypadá v pořádku - asi podle chlupatých rukou a hrubšího hlasu poznal, že má v pořádku HP
Samozřejmě že HP v pořádku neměl.
Celkově za všechno jsme platili - za spg, za každou konzultaci poplatek… Viděli v nás ne pacienty co za nimi přišli se svým trápením ale takovou malinkatou peněženku beze dna… ![]()
jinak taky bychom to do Zlína měli blíže - navíc manžel má ve Zlíně kancelář - já to mám (pokud nejsou zarvané malenovice) na Tomášov z práce 20 minut autem… Ale chodíme raději do Olmiku.
Já chodím do Ostravy, je to teprvé rok staré centrum a naprosto mi to vyhovuje. Dr. všechno pěkně vysvětlí, má lidský přístup a příjde mi, že mu nejde v první řadě o peníze. A mám to kousíček. Autem tam jsem za 15 min a z práce za 5 min. Ale když jsem se rozhodovala pro CAR, tak jsem původně byla rozhodnuta pro Olomouc, jelikož tam chodila kdysi kamarádka a byla spokojená, ale tady na emiminu mě holky přesvědčily, že Eurofertil je super a zatím s nima souhlasím. Teď vyzkoušíme 3 měsíce po sobě IUI a pak půjdem do IVF a díky tomu přístupu nemám strach ale spíš se těším ![]()
Jejda, já jsem se nějak rozepsala
a o blbostech, to se omlouvám. Ale jen jsem chtěla říct, že je opravdu důležité do jakého CARu chodíte.
to nejsou blbosti - teda aspoň podle mě nejsou…
víš co já byla ve zlíně na rozpacích - a můj muž taky… Teď v olomouci jsme spokojení - všichni jsou úžasní a cítíš že to nedělají pro prachy jako na Tomášově
No ono to je důležité se cítit dobře. Přece jen, je to taková hodně soukromá a intimní věc a řešit to s doktorama, z kterých nemáš dobrý pocit je na nic.
navíc v tom Zlíně mi připadalo, že já vedu doktora správnou cestou - ne on mě a to je pak průšvih. Pokud si s náma nevěděl rady - proč nás třeba nepřesměroval na někoho zkušenějšího???
No to už naštěstí řešit nemusím ![]()
Holky, já čekám už od července 2010.. Zatím jsme žádné vyšetření nepodstupovali, v našem věku, by s přítelem neměl být problém, ale jak tak vidím je…