Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
26.1.12 22:41

Díky :)
U mě se problém nenašel žádný. Manžel měl horší spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
27.1.12 19:11

ahoj holky všechny vás zdravím :mavam: jelikož jsem teď pořád v práci tak moc nestíhám,ale určitě vás pořád dočítám :)
Strsim no já jsem tam byla v prvním caru tak jsem moc nevěděla,ale potom mě to taky tak přišlo,protože mě hned hnali do ivf skrz ten vejcovod a potom jsem si psala z holkou co tam chodila taky a ke stejné doktorce a ze stejným problémem a ještě horším protože ten druhý vejcovod měla průchodný jen na 30% a jí iui doporučila a to mě dost naštvalo,snad to berou podle ksichtu :zed:
kaczule1 chtěla jsem se tě zeptat jestli tě nebolelo v pod bříšku při braní gynexu?mě teď poslední týden jaksi pobolívá,ale snad to bude dobré znamení a něco se děje :)
jinak přeji pěkně prožitý víkend vám všem:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.1.12 20:48

Bodi, nic mě při užívání Gynexu nebolí. Třeba u tebe to je z jiného důvodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
27.1.12 22:00
kaczule1 píše:
Bodi, nic mě při užívání Gynexu nebolí. Třeba u tebe to je z jiného důvodu ;)

Holky a jak ten Gynex užíváte? Já přemýšlím, jestli by se nevyplatilo rovnou objednat aspoň dvě balení, když už budu platit poštovné. Nikde v kamenné lékárně to nemůžu sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
27.1.12 22:35

Ahoj Kristinooo, doporučuji ti se objednat k léčitelovi panu Haklovi z Pátku u Poděbrad viz http://hakl.nymbursko.com/, byla jsem u něj já, moje sestra, její kamarádka a moje kolegyně z práce a všichni už máme děti, poslední jmenovaná je ve 3 měsící. Objednací doba je asi měsíc a strávíš u něj cca půlhodinku, vezmi i přítele /manžela/. Nejlépe je se objednat v době tvé ovulace a chtím mít termín z kraje týdne, kdy má ještě dost energie. Hodně štěstí :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
27.1.12 22:41

Tak oprava, výše uvedená moje zrpáva patří Hance 1120, Kristine blahopřeji k chlapečkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
28.1.12 08:51
Verulíne koukám do podpisu a pokud stimulujes ovulaci hormonama,tak pro tebe není gynex vhodný,nemá se to kombinovat,tak jsem ho chtěla brát,ale protože beru hormony,tak mi ho nedoporučily.......skoda :,( myslím,že je fakt dobrý
Verulín01 píše:
kaczule1 píše:
Bodi, nic mě při užívání Gynexu nebolí. Třeba u tebe to je z jiného důvodu ;)
Holky a jak ten Gynex užíváte? Já přemýšlím, jestli by se nevyplatilo rovnou objednat aspoň dvě balení, když už budu platit poštovné. Nikde v kamenné lékárně to nemůžu sehnat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
28.1.12 10:11

A

Příspěvek upraven 16.03.14 v 23:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
28.1.12 13:31

No tak to by jsi to asi mohla užívat. Slysela jsem že gynex je fakt dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.1.12 19:00

eedi tak co menstruace uz dorazila? holky a co novyho? snazite se? nebo uz je zvas naka tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
28.1.12 21:02

Já jsem právě slyšela opak, že gynex je právě dobré brát při hormonech. Já ho teď užívám první měsíc i když užívám hormony…
http://www.beltina.cz/…2-gynex.html Dole, jak je upozrnění je i napsáno:Gynex je vhodné brát též současně s hormonální léčbou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
29.1.12 10:08

Ahoj holky,tak mrcha konecně dorazila,takže už bastím clostík a těsím se někdy v pulce unora na 1 IUI. Kaczule tak ja jsem vždy slychala opak o gynexu,tak to je pro mě milé překvapení,myslíš teda že bych ho měla zkusit,moc mě láká,ale bojím se toho zvýšení imunity,ale o imunitě je tam jen mala zmínka. Mě totiž mojí vysokou imunitu sražejí léky/kortikoidy/ nesmím jí mít vysokou,vís.Tak já nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.1.12 10:14

No já nevím, já jsem to s tím gynexem riskla a při užívání clostiku jsem měla i ukázkové folikuly a o sliznici se nezmiňoval, tak asi byla v pořádku :nevim: A myslím, že na mě působí dobře i psychicky a nemívám depky, ale uvidím až mi příjde ms :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
29.1.12 10:28

Tak to je super,že na tebe takhle působí…já to zkusím ted na poprvé asi bez něj/stejně už je asi pozde,jsem 4dc/ a pokud se to nepovede tak ho příští cyklus zkusím brát. přeju ti aby ti to vyslo napoprvé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.1.12 10:35

Děkuji, ale raději zůstávám nohama na zemi když jsem za skoro celé 3 roky neviděla ani jednou na tt //, tak nevěřím, že by stačilo IUI :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí