Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
9.1.12 18:16

zkoušeli jsme 3 měsíce s clostíkem „na přírodno“ z toho jsem jednou měla anovulák ale to jsme zkoušeli na gyndě a teď v CARu mě čeká první IUI. Tento víkend bych měla dostat ms a opět po 2měsíční pauze začnu zobat clostik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
9.1.12 18:21

jj clostik znam ja brala 3 denne a moc na mr nezabral, ted beru tamoxifen a je to lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.1.12 18:23

já brala jen jednou denně ale tentokrát budu brát 2× denně tak jsem zvědavá, jak budu reagovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
9.1.12 18:24

ja vzdycky kdyz me zvedli davku, tak tro bylo lepsi, ale dalsimesic pri stejny davce vubec telo nezareadovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.1.12 18:25

No jsem zvědavá, teď jsem měla 2 měsíce pauzu, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
9.1.12 18:28

budu drzet palce, ja jen nechapu, proc kdyz kazdy mesic mame folikuly, presne naplanovany styk, tak se stejne nezadari vid? proste tomuhle nerozumim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.1.12 18:31

Přesně to si říkám. Všechno je jak má být a stejně nic :nevim: Proto IUI nedávám ani moc šanci a věřím, že IVF pomůže, ale kdo ví, třeba budeme překvapeny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
9.1.12 18:34

na tom ivf je dobry, ze oni poznaj ty sparvny folikuly, ketry maj sanci :) žto je myslim ten hlavni problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.1.12 18:39

No hlavně ať nám nějak pomůžou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
9.1.12 18:40

jj presne tak a jak se manzel kouka na ivf'?muj manzel nejdriv nechtel slyset o spermiogramu, potom o inseminace, pak o ivf a ted uz je smirenej se vsim, jen tu adopci zatim nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.1.12 18:55

pajo ano chodim do statnyho v brne ano je to ma prvni ivi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
9.1.12 18:59

jj ja taky do statniho :) je to na financich opravdu znat co tady tak slysim na diskuzich :palec: i kdyz v soukromym sme byli na spermiogramu a tam je to teda prepych, a kraasa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.1.12 19:01

Tak co se týče IVF, nejdřív chtěl s tím ještě počkat, moc se mu do toho nechtělo, ale teď už to nějak bere, že nás to prostě asi nemine a počítá s tím. Prostě jdem do toho na 100%. Pokud jde o spermiogram, tak on sám začal o tom mluvit, že půjde jako první, že se v něm nemusí „dlabat“ jak ve mně, takže to jsem byla ráda, že ho k tomu nemusím přemlouvat

ppaja píše:
jj presne tak a jak se manzel kouka na ivf'?muj manzel nejdriv nechtel slyset o spermiogramu, potom o inseminace, pak o ivf a ted uz je smirenej se vsim, jen tu adopci zatim nee
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
9.1.12 19:03

tomu memu se tam teda nechtelo, bal se ze proste nebude moct mit deti, preci jen u ty zensky vzdycky maji nejaky leky ale u toho chlapa kdyz nema spermie tak se neda moc nic delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.1.12 19:06

No to jo, taky mi celkem spadl kámen ze srdce, když jsme zjistili, že má dobré výsledky. My chodíme do soukromého CARu, funguje tady pouze rok, takže se ještě rozjíždí. Doktor a sestřičky tam jsou supr a i ty ceny nejsou tak strašné jak v jiných centrech. Příjde mi to tam jak takové rodinné prostředí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí