Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jj jina moznost nastat nemuze, zitra zas dam vedet jak to vypada
jo jo dej vedet zitra.u me tento mesic nic ja jsem dneska 13den od menstruace,ale bohuzel bez prasku nemivam zadny folikula tento mesic jsem zadne tabletky nebrala doktorka si to takle chtela otestovat zda to tak je na ultrazvuku bohuzel nic v patek nebylo 23ledna mi da prasky na pristi mesic a hura do prvni ivi
Ahojky, v únoru mi bude 40, mám 3 děti po IVF, kdy jsme prožívali doma to, co popisujete, hlavně ten sex na povel byl super, oba moc bavil, proto jsme se rozhodli nečekat, bylo mi tehdy 30. A tak po opravdu úžasném rentgenu vejcovodů, které byly OK a stanoveném hormonálním profilu (u mě vysší FSH) a spermiogramu nic moc, jsem poprvé otěhotněla v 31.letech po dlouhém stimulačním protokolu IVF a mám dvojčátka holky. Vloni na podzim jsem zkusila ještě poslední hrazený pokus pojištovnou IVF spolu s podporou - kapky Gynex u mě a Coenzymu Q10 100 mg a Arginmaxu Forte na obou stranách před stimulací opět dlouhým protokolem a vloni v srpnu se mi narodil ve 39 letech chlapeček - zavedeny byla 2 embrya. Takže držím palce holky.
čáryno to je super, no ja ten sex na povel taky nesnasim, je to sileny…
caryno to mas pravdu ten ten sex na povel to je neco hroznyho,uz nas to ani poradne nebavi a proto ivi a pak ivf.ale smekam klobouk ze ti to tak vyslo kazdy ivf to se jen tak nevydi me je 28let a mxmu 38let
nas to take uz moc nebavi, ted sem od srpna do listopadu nebrala zadne leky a docela se to napravilo a ted v prosinci se to uz zacalo zase vracet do starych koleji
ja ani manzel uz na povel proste nefungujem, vzdycky to jen tak odbydem a je to. a pak nam lidi reknou, ze na to nemame myslet a takové ty kecy
i kdyz spis uz se tomu směju, vzdycky tak poznam, ze tomu ted dotycny absolutne nerozumi a nema cenu se o tom s nim bavit
Závidím všem, kteří otěhotněli přirozeně, oni nevědí, co to je a co IVF obnáší hlavně psychicky, aby bylo tělo i duše OK…o tom, co to stojí na doplatcích nemluvím…
Čáryna píše:
Ahojky, v únoru mi bude 40, mám 3 děti po IVF, kdy jsme prožívali doma to, co popisujete, hlavně ten sex na povel byl super, oba moc bavil, proto jsme se rozhodli nečekat, bylo mi tehdy 30. A tak po opravdu úžasném rentgenu vejcovodů, které byly OK a stanoveném hormonálním profilu (u mě vysší FSH) a spermiogramu nic moc, jsem poprvé otěhotněla v 31.letech po dlouhém stimulačním protokolu IVF a mám dvojčátka holky. Vloni na podzim jsem zkusila ještě poslední hrazený pokus pojištovnou IVF spolu s podporou - kapky Gynex u mě a Coenzymu Q10 100 mg a Arginmaxu Forte na obou stranách před stimulací opět dlouhým protokolem a vloni v srpnu se mi narodil ve 39 letech chlapeček - zavedeny byla 2 embrya. Takže držím palce holky.
Ahojky , já sice na IVF nebyla , ale taky jsme se dva roky snažili , po clostylu jsem sice otěhotněla , ale potratila… i já měla pak vyšší FSH , s čímž mi doktor pravil, že s touhle hodnotou FSH otěhotnět nelze
Hledala jsem různé info na netu , našla jsem kapky Gynex - brala jsem maximální dávky. Už první MS s gynexem byla jiná , pak se mi upravila ovulace , i FSH - a po 5 měs užívání gynexu jsem fakt otěhotněla , rodit bych měla v dubnu ![]()
Příspěvek upraven 09.01.12 v 01:09
Ahojte děvčátka ![]()
Přišla jsem vás povzbudit, abyste vydrželi, odměna bude stát za to.
Nám se po třech letech zadařilo přirozeně, po té co mi doktor stopl stimulaci na IVF, protože jsem neměla skoro žádnou reakci. Dost mě to vzalo a byla jsem smířená s tím, že do nového snažení se pustíme po novém roce a 4.10. jsem našla pozitivní testík.
Chci vám jen dodat sílu, abyste se nevzdávali i když po tom všem je to těžké.
Všem vám tady přeji brzké a klidné těhulkování
![]()
Kali, tak to je super !!!! moc gratuluji, kéž by se nám taky tento sen splnil ![]()
ppajo uplne stebou souhlasim taky miluji ti kecy nemyslete na to atd.ale tenkdo to nezazil vi o tom houby a vetsinou to rikaji ti co jse jim to povedlo hned.
verulim ja taky brala clostik asi 6mesicu ale bohuzel nic.akorat se me po tym pekne spravila menstruace predtym jsem myvala menstruaci 2dny a tedka ju mam 5dni.aspon k necumu to bylo