Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
15.2.12 17:19

no právě, taky mám z toho strach, že to nepříjde. Sice doufám, že alespoň IVF zabere, ale mám známe, kde jim nepomohlo, tak z toho mám taky strach :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
15.2.12 17:35

kaczule a kolikrát tam byly na ivf? ja mam asi taky největší strach že se to prostě ani napotřetí nepovede :,( nevim zda pak pujdem do adopce (pro tu bych byla ja) nebo do darcovství vajíček či spermií (pro to je manžel)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
15.2.12 17:39

no právě, že 3×. I když si říkám, že to jsou vyjímečné případy, tak občas si řeknu, že i já můžu být ten „vyjímečný případ“ :cert: A na hlášky, musíš myslet pozitivně a nemyslet na to už jsem fakt alergická :cert:

koukám, že jdete do IVF až v září. To jste se rozhodli sami, nebo vám to nabídli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
15.2.12 17:43

oni nam rekli ze mame jit ted hned, ale ja ted kvuli praci nemuzu, navic chci jit nejdriv na laparoskopii a pak to chcem zkouset aspon 3 mesice prirozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
15.2.12 17:45

aha, tak to jo… Tak to my ještě zkusíme IUI a pak už půjdem do IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
15.2.12 17:56

taky jsem na to alergicka na to slova nemysli na to urcte to prijde atd.kazdymu rikam kdyz se nekdo pta behem 3 let nam to nevyslo proc by to melo vyjit tedka ?ivi je malo uspesnost proto tomu neverim ze by to mohlo vyjit,ale clovek prece jen doufa.a u ivf je prece jen celkem velka uspesnost tak snad nam to vsem vyjde.holky kdo to nezazil nepochopi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
15.2.12 18:06

hani přesně tak…kdo to nezazil nevi vubec o cem je řeč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
15.2.12 19:32

Ahoj holky,
musíme doufat že se všichni dočkáme…ale taky se bojím toho že ne…
Muj brácha se švagrovou byly taky 3× na IVF a vžy měli ukázkově oplodněné vajícka a nikdy se to nepovedlo - vagrová pak skončila u psychiatra a ted už se smířili s životem bez dětí,adopci nechtějí.
Holkymě dneska nějak bolí bricho - jako nad stydkou kostí ,ale uprostřed ne na straně,ale není to nesnesitelné. Nevím co to je. Hani ty jsi ted měla zaně močáku,jak se to prosím projevuje…?
Kačí urřitě folíky budou.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5577
15.2.12 20:14

Ahoj holky,
náhodou jsem narazila na vaši diskusi a chci vám popřát hodně sil.Je to boj,vím o čem mluvím(snažení 4 roky,3× IVF z toho jednou mimoděl a jednou těhu ukončeno ve 4 měsíci)a to vše proto aby se nám pak povedlo normálně.Nevzdávejte to ikdyž je to někdy těžký a člověk si sáhne až na dno,ale jakmile se to povede tak se na to špatné zapomene.
Přeji vám,aby jste se dočkaly co nejdříve vytouženého cíle :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.2.12 07:36

eedi,ja na ten mocak trpim ale hodne uz to na sobe poznam.chodim casto curat bolelo me v podbrisku pri prohmatu.a pri curani to trosku pali.a v moci jsem mela bilkovinu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.2.12 07:43

eedi,ale to bricho te muze bolet po iui.me taky desne bolelo vcera vecer bricho jako kdybych to mela dostat,tak jsem si sla lehnout,a nak jsem usla tedka uz me neboli.taky beres utrogestan? uz mne to stve jak to furt vytika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.2.12 08:09

holky, teď by už po IUI břicho bolet nemělo, ono může bolet tak akorát v ten den, max. den poté. Není to žádný zákrok, je to jak běžná kontrola, s tím, že ti do tebe dají sperma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.2.12 08:13

kaci ja to myslela trosku jinak nekoho pry uhnizdovani trosku boli a citi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.2.12 08:16

jo, tak to jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
16.2.12 10:34

Hani dnes už mě to taky nebolí,je fakt,že když jsem otěhu,tak me trochu břicho bolelo jako když to mám dostat,ale nepamatuji si to v jaké fázi cyklu to bylo. Ale tak jsem měla děsně natekly a bolavy prsa a to jsem hned věděla,že se něco děje,ale každý těhu je pry jiny,ja byla 2× a fakt to bylo pokaždy jíný. Utrogestan taky beru zavádím 2 na noc ataky mě pekně stve jak to vytéká,dřív jsem je polykala ale v CAR mi rekly,že to nemá smysl,že musím zavádět. Kolik a jak berete utrouše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí