Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
kaczule jak je tobe? uz citis vajecniky? v pondeli ultrazvuk mas ze?
Ahojky,
Hani nejsi vadná
mohlo by to znametat klidně těhu,mě bolelo pokaždé břicho a hlavně ná te ztraně odkud byla ovu,tam se totiž mimís usadí…
Mě zase pobolívá leva strana a uprostred,jenže mě takhle pobolíva pokažde před mrchou…No a nebo to bohužel může byt taky cysta,ja jí měla už 2×…
Strašně se to vlece…já budu nakonec testi ve středu 22.2. přítel má narozky,tak by to byl pěkný dárek,ale hlavně budu 28dc a 15den po pregnylu…
hanka1120 píše:
kaczule jak je tobe? uz citis vajecniky? v pondeli ultrazvuk mas ze?
Vaječníky necítím, ale je fakt, že jsem je necítila snad nikdy. Možná trošku po pregnylu asi jak to dozrávalo a uvolňovalo se
![]()
hani a eedi, držím moc palečky ![]()
eedi tak hlasi jen jedna carka s testu,takze je pockam na mrchu az se uraci dojit,jen doufam ze jsem netestovala brzo dneska jsem 11den od iui.do kdy mas brat ten utros ty? nevim zda mam utros dneska vysadit nebo jeste ne ve ctvrtek jdu na krev
Ahoj Hani,to mě mrzí,ale jestě klidně ,může být brzy,jsi teprve 27dc. Já mám utrouš vysadit až s mrchou. Jestě zkus testnout v uterý,zítra to nmá cenu.
eedi pokud mrcha nedojde tak testnu jeste ve stredu driv ne at mam jistotu.dobe drzim palecky.
Tak dneska jsem byla na kontrole a ve středu a v pátek mám další IUI ![]()
Byly ještě malé, proto až středa a pátek. Ten největší měl 16 mm a pak 13 mm a pak bylo ještě hodně menších. Dneska jsem teprve 11 DC.
kaci nic si stoho nedelej ja mela inseminaci az 16dc dneska uz jsem 28dc tak cekam co a jak zda ta cervena mrcha prijde ale tobe foliky urcite dorostou
Tak na testu sněhobílo.....ach joooooo já tomu tak věřila
To budu mít zae urcitě cystu,proto to tahání na levé straně,zítra jdu k dr na kontrolu..... Musím do práce ![]()
eedi nesmutni jeste se to muze na testu objevit ja taky cekamco bude
Holky já vím že může být brzo,ale už tomu nevěřím,mám strasnou depku,že to mimi mít fakt nikdy nebudu.
Hani a co ty už dorazila mrcha?
Capelucio už jsi zdravá? Á co jinak co je noveho?
eedi píše:
Holky já vím že může být brzo,ale už tomu nevěřím,mám strasnou depku,že to mimi mít fakt nikdy nebudu.
Hani a co ty už dorazila mrcha?
Capelucio už jsi zdravá? Á co jinak co je noveho?
eedi, úplně tě chápu
Já jsem byla pořád v pohodě až do doby, kdy dorazila mrcha. Začalo to 2. DC, prostě úplná depka. Byla jsem smutná a chtělo se mi brečet
Až nějak od včerejška se cítím v pohodě, takže 2 týdny bez nálady
Pořád myslím na to, co když mi nic nepomůže, co když budu bez dětí… Vím, že na to nemám myslet, ale po 3 letech snažení, koho by to nenapadlo?
eedi, posílám ![]()
Já jdu zítra a v pátek na další IUI tak možná i to mě opět dostalo do takové pohody ![]()