Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2797
28.2.12 18:58

to může být vším možným - ono se všechno sečte -problem zeny plus problem muze a pak se to nedari, hele u nas neni problem skoro v nicem a taky se nedari, uz ste byli slunecnice v nejakem caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
28.2.12 19:00

ano, chodila jsem do FN Olomouc, ale tam ten přístup mě spíše deprimoval, tak jsem zašla před měsícem do Reprofitu a jsem zatím spokojená, doktorka hned konala a poslala mě na to HSG, to dopadlo dobře, tak nevím co dál…už jsem z toho dost smutná, je mi už skoro 31 let,chtěla jsem aspoň 2 děti a s takovou budu ráda za jedno :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
28.2.12 19:06

a slunecnice kdy te ceka inseminace nebo ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
29.2.12 09:01

ppajo hodne stesti pri inseminaci,me se prvni nevysla,takze dalsi planujemehned dalsi cyklus.cim ti budes stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
29.2.12 14:46

Kaczule: ty jsi po gynexu veselejší? To na mě teda žádné takové účinky nemá. :,(

Slunečnice: je ti teprve 31 let, tak co zmatkuješ?, ty mládě! :hug: A jaká vyšetření máš za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
29.2.12 18:11

Zmatkuju?? Jsem poslední kdo ještě nemá dítě…hormonální profil mám v pořádku, léčba na prolaktin, teď už v normě a v pátek jsem byla na HSG-oba vejcovody průchodné…tak nevím.Partner asthenospermie…trochu méně pohyblivé…na inseminaci se mi moc nechce, když vidím a čtu statistiky, ještě jsem neslyšela, že by po tom někdo otěhotněl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
29.2.12 18:15

ja znam asi 3 holky kterym to vyslo po inseminaci podarit se urcite muze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.2.12 18:34
Capelucita píše:
Kaczule: ty jsi po gynexu veselejší? To na mě teda žádné takové účinky nemá. :,(Slunečnice: je ti teprve 31 let, tak co zmatkuješ?, ty mládě! :hug: A jaká vyšetření máš za sebou?

Nemůžu říct, že bych byla díky gynexu happy, ale příjde mi, že jsem taková vyrovnanější :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
29.2.12 20:25
slunečnice81 píše:
Zmatkuju?? Jsem poslední kdo ještě nemá dítě…hormonální profil mám v pořádku, léčba na prolaktin, teď už v normě a v pátek jsem byla na HSG-oba vejcovody průchodné…tak nevím.Partner asthenospermie…trochu méně pohyblivé…na inseminaci se mi moc nechce, když vidím a čtu statistiky, ještě jsem neslyšela, že by po tom někdo otěhotněl…

Poslední mezi kým, kdo nemá dítě? Tady je nás spousta a spousta na ten malý zázrak čeká. A jsou holky, které mají za sebou 8 a víc IVF a nic. Prosím tě, prober se, rozhlídni se kolem sebe, nezmatkuj a začni myslet pozitivně. Hlavně se nelituj a nemysli sebestředně. Stejně tak, jako vějšina holek otěhotní přirozenou cestu, tak některé mají to štěstí, a otěhotní po IUI. Ve spoustě CARech začínají IUI a mezi tím ti udělají nějaké testíky. A když se nezadaří a jsou výsledky testů, tak se jde do IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
29.2.12 21:26

Právě mě překvapilo, kolik holek má problémy, ale v mém okolí všichni otěhotní přirozeně, bez problémů, všechny moje kamarádky,rodina, známé i kolegyně zpráce jsou těhotné nebo už mají miminko a já už 2 roky nic…Já beru IVF jako poslední štaci a nerada bych k tomuto dospěla, ale jak říkáš, třeba i IUI pomůže, partner trochu horší spermio.Jsem 5 dní po HSG tak se třeba zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika333
1.3.12 08:02

Ahoj, tak my už 4roky se snažíme a nic.Kolem mě jsou vsichni těhotný nebo už mají dvě děti a to vysadil prášky jako já.síla :D No jo no co se dá dělat.my máme zas pomalý a málo spermii.A já vše v pohodě.už baštím clostík 1měsíc snad se to podaří.A když ne tak IVF.

• Citovat
  • Upravit
14396
1.3.12 15:03

My už ve snaze jedeme 4. rokem. Já jsem naopak překvapená, kolik lidí kolem mě problémy s otěhotněním mělo. Teda, obvykle se o tom nemluví, ale když se lidi snaží, tu zjistíš, že někdo byl na laparce, někdo řešil endometriozu apod. Když jsem něco vyřizovala telefonem se stavebním úřadem s tím, že nemohu přijít na místní šetření, že jsem ve Františkových lázních, tak paní úřednice hned na mne, jestli tam nejsem k vůli miminku, že její dcera tam byla taky a pak na IVF a mají krásné vnouče. Takže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
1.3.12 19:26

Slunečnice, těch lidí, co mají problémy, je kolem nás víc, ale jak říká Capelucita, moc se o tom nemluví a tak se o tom nedovíš, pokud nejsou vyloženě podezřelé indicie (vysoký věk, dvojčata apod.). Mě asistovaná reprodukce naučila to, že bych se na to rozhodně nikdy nikoho neptala, ani kdybych si myslela, že v tom jede a mohla tak najít spřízněnou duši. Je to citlivé téma a nikdy nevíš, kolik snahy a slziček může být třeba za zdánlivě bezproblémovým početím tvých kamarádek. Vždyť tady jsou i holky, které šly na IVF v 25… Takže klid, mít problémy není zas tak ojedinělé a zrovna na tomhle fóru tě asi těžko někdo polituje. Tak se vzchop a bojuj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
1.3.12 19:47

Tak Vám holky děkuju za podporu, litovat se určitě nelituju, ale je to docela těžké, však to víte.
Já jsem na tomto foru jen z důvodu nějakých informací, které bych se nikde jinde nedozvěděla, i když člověk taky nesmí věřit všemu…každá to máme jinak. Holky znáte někoho komu pomohlo HSG a otěhotněly potom??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.3.12 07:50

ja na tom hsg byla asi 3mesice a zatim se nepovedlo,hsg ti urcite nepomuze to je jen aby zjistili zda mas pruchodne vejcovody.ja uz jsem byla asi na prvni inseminaci a zatim se nepovedla teka za mesic me ceka dalsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí