Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Janyyy píše:
kac testuješ moc brzy…ještě neházej flíntu do žita!
myslíš? Já už ale nemám utrogestan a jelikož test je negativní, tak si ani pro další nejdu. O víkendu máme takovou dobrou akci, tak jestli ms nedorazí, tak zkusím testnout ještě v pátek
A taky uvidím, co teploty ![]()
Ahoj holky,
Kací mrzí mě to,ale zkus jestě vydržet a ze nemás utrous vůbec nevadí,kdyby jsi nasla // tak ho proste znovu nasadís.
Ja byla dnes v CAR jsem 9dc a mám folík 14,5 tj docela dobrý ne? Takže bud v sobotu nebo v pondělí bude 2.IUI.
A sliznici mam 6mm. Holky je mi divný,že už potřetí budu ovulovat z levé strany,ja jsem si myslela,že se vajeníky stríají,ale možná to platí jen u přirozených cyklů a ja měla všechny 3 stimulované.
Holky taky u vás v CAR chodíte na kontloly pokažde k někomu jinému? Nebo máte pouze jednoho doktora?
Hani jak to s tebou vypada,kdy jdes do CAR?
Motýlice a kdy máš KET? ![]()
eedi: ![]()
1. Folík 14,5 je super!
2. Vaječníky se nemusí střídat pravidelně, spíš je to náhoda, odkud ovuluješ.
3. K jednomu doktorovi není šance. Musíš se přizpůsobit svému cyklu a ne tomu, kdy tam který doktor zrovna je. To je normální všude.
4. Zrovna jsem přišla z kontroly v CAR a dohodli jsme se, že na KET půjdu už tuto sobotu, tak mám radost.
Motýlku,tak to ti budu moooc držet pěsti,ja pujdu na IUI možná také v sobotu,tak budem třeba testi spolu,i když ty más mnohem větší šanci na uspěch,ale já tomu IUI taky věřím a moooc bych si prála aby mi to vyslo a ja mimi hlavně donosila.
Jinak je mi jasny,že se vše musí uzpůsobit cyklu,ale včera ten oktor asi neměl svůj den
Zitra jdu k jine pi.doktorce tak jsem zvědavá,mám připravené nějaké oazky,tak doufám,že už je na ní vytáhnu,na doktora jsem je včera nevytáhla
![]()
A kam choís do CAR? Ja do Gennet Archa v Praze - mam to 100km.
Eedi: já včera byla na měření, 7 DC, a mám oproti tobě takové malé ťuntínky. Ale sliznici máme cca stejnou. Já teď už od MS piju kontryhel, každý večer jeden hrnek.
Zítra jdu zase na kontrolu a uvidí se, zda OPU v sobotu nebo v pondělí.
eedi do car jdu az 24.3 a muj chce jeste jednou iui,takze bude iui s injekcami.a pak ivf .tento mesic se snazime doma jsem 14dc takze cekam zda ovulka prijde dneska me zacalo bolet na prave strane asi vajecnik takze uvidime.a uplne me prekvapilo u tebe ze mas po injekcach jen jeden folikul ja myslela ze po injekcach budes mit dva folikuli.
Hani, zítra jdu na kontrolu, OPU v sobotu nebo v pondělí. Folikulíků mám, mám to i v odpisu, 2 mini a 3 větší. S mojí diagnozou je to super výkon.
eedi: S těmi šancemi bych to viděla spíš na remízu. Já už tomu zas tak moc nevěřím, přece jen mám za sebou neúspěchy z 1×IVF a 1×KET (kde by člověk řekl, že je slušná šance). Takže ta procenta úspěšnosti už beru dost s rezervou. K testění se ráda připojím, ale varuju předem, že jsem z kategorie trpělivých vyčkávaček a testuju až 14 dní po akci. ![]()
Ahoj holky,
Hani tak ti moooc přeji aby vám to doma vyslo,bylo by to super vid. A už víš co budeš píchat,nebo s to teprve dozvíš? Jinak ten 14,5 folík byl dominantní,a pak byly ješte dva menší,tak uvidím zítra…
Capelu a cím stimuluješ? Já mám Gomal- malé dáky.
Motylku/nevadí,že ti tak říkám,líbí se mi to
/tak to jsme na tom stejně,ja taky testuji opavdu až 14-15dni po akci,protože mám dloooooouo na testu pregnyl
![]()
Holky myslíte,že mužu byt s tý stimulky unavená… už asi dva dny jsem hotová,bolí měcelé tělo,v kříži ajsem faaakt unavená…
Kacíí co testík?
eedi, já si myslím, že z toho klidně unavená můžeš být ![]()
já jsem testila včera a samozřejmě nic ![]()
Dneska jsem 27 DC a jsem 14 den od prvního IUI a pregnylu a v pátek budu 2 týdny od druhého IUI ![]()
Kačí tak to bych asi ješte počkala tak do soboty a ještě testla…mě by se 27dc nic taky neukázalo…vždy jsem měla ducha nejdříve 28-29dc…tak jeste budu držet pěstičky ![]()
Děkuji, ale já už jsem tak nějak s tím smířená a ani ty teploty nejsou žádná sláva
ale moc děkuji
A jak ty jsi na tom? Kdy máš jakou kontrolu?