Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
18.3.12 16:51

ahoj eedi :mavam: já jsem dozobala clostik a a ve středu mě čeká kontrola a uvidím, zda bude mé poslední IUI :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
18.3.12 17:01

u mne nic novyho,pristi pondeli jdu do caru.jinak cekam na mrchu ale mam 5 dni cas a dneska jsem dvakrat zaspinila tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
18.3.12 17:59
eedi píše:
Ahoj holky,tak jak se máte?
Motylku - jak je,nějaké příznaky?
Holky co si myslíte o IVM? Láká mě to z duvodu,že se před tím nestimuluje nebo jen minimálně…vzhledem k mému vysokému AMH… :nevim:

Nepřemýšlela jsi nad nativem? Možná bys z nativu měla větší úrodu než já po stimulaci (viz mé AMH). A nezatížila bys tolik tělo farmakama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
18.3.12 18:12

Ahojky,
kaci tak přeji at más ukazkové foliky a IUI se povede…
Hani a snazily jste se v tomto cyklu/oauze/? jestli by to nebyla nidace :kytka:
Capelu - nativ by byl super,ale ja nemám bez stimulky vůbec ovulaci,takze nativ u mě nehrozí - mám folíku hodně,ale zádne nedorustá.
Holky mě dneska celý den pobolíva bricho jako kdybych to měla dostat,ale to mám jestě hooodně času dnes jsem 21dc ale mám dlouhé cykly tak 32 a více,tak nevím co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
18.3.12 18:21

prave ze snazili ovulka byla 10.3 a mi meli styk 8.3 a 11.3 ale urcite se rozjede mrcha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
18.3.12 18:22

Ahoj eedi, a co Clostil? Reaguješ na něj dobře? Mně teda nativ samotný nepřijde úplně nejlepší řešení (kvůli jednomu vejci se podle mě nevyplatí jít do IVF - pokud to není zrovna vynucené okolnostmi). Alespoň nějaká forma stimulace by byla podle mě optimální, třeba Clostil samotný nebo Clostil + malé dávky gonadotropinů. Ale pokud by byly dva folíky a méně, tak bych to spíš nechala proběhnout pod rouškou IUI a ušetřila IVF pokus na jindy, až bude větší úroda. Zkus to probrat s dr., jestli je velký problém konvertovat od IUI na IVF a naopak.
Břicho může znamenat cokoli, těžko říct. Spíš bych to viděla jako dobré znamení, u mě bylo vždycky ticho po pěšině a taky to pak nevyšlo (bohužel ani teď nemám žádné příznaky). Takže třeba se zavrtává. Musíš tomu věřit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
18.3.12 18:27

motolice ja mam zase uplne jinaci zkusenosti me po iui bolelo bricho a vajecniky az do menstruace,a stejne to nevyslo.tak si myslim ze kazdy to ma jinak kazdy je asi jinak citlivy.drzim ti palecky atz ti to vyjde.ty mela jedno embrijko ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
18.3.12 19:00

Motylice: jsou holky, co mají v nativu víc vajíček. Teď jsem mluvila s jednou a ta měla 3 vajíčka, tj. víc než já ve stimulovaném.

Eedi: to jem netušila, že to máš takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
18.3.12 19:02

Hani tak to by mohlo být ono…ale nebudu v tobě vyvolávat plané naděje…nechame se prekvapit..
Motylku,já na clostík zareagovala poze jedním nic moc folíkem a hlavně mi brání při růstu siznice a taky už jsem ho užívala 5× a max je 6× za život,takže do clostíku už jít nechci,ted jsem měla gonal 2× 37,5 a 5× 75 a měla sem taky jen jeden folík…no uvidím co mi poví dr…A souhlasím,že jit do IVF a riskovat pouze 1nebo2 folíky se mi fakt nechce,ty nervy by za to snad ani nestaly…chtěla bych pak mít i nejaké mražácky a bych to připadně nemusela podstupovat znovu…
Jinak to že nemáš zádné příznaky nic neznamená,každe těhu i u jedné ženy je prostě jiné…neboooj držím pěstičky jak můžu…to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
19.3.12 08:45

eedi nadeje si nedavam protoze bez stimulace neverim ze by to mohlo vyjit ale uz dneska vim ze mrcha dneska dorazi protoze si merim b.teplotu vcera byla 37.1 a dneska 36.9 a vzdycky kdyz klesne tak men.dorazi odpoledne nebo nejpozdeji zitra rano.eedi koukam ze mas reakci na injekce nic moc .uz se tesim na dalsi iui aspon se zacne neco dit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
19.3.12 08:56

Capel, to je možné, že to jde, ale myslím, že to bude poměrně vzácné a že spíš to příroda v nativu pouští po jednom vajíčku, nebo se pletu? Každopádně, pro mě je nativ z kategorie sci-fi, protože nemám prakticky žádný cyklus, žádnou ovulaci. Takže chybí osobní zkušenost. Beru to jen z čistě osobního hlediska, že když je možnost vyrobit si více vajíček (a eedi má bezesporu šanci na pořádnou úrodu), tak bych spíš šla i do mírného rizika přestimulování a nedržela se zbytečně při zdi, protože více vajíček znamená větší šanci.
A jak se cítíš? Kdy budeš testit? ;)

eedi, tak clostík asi nebude to pravé ořechové… zkus se zeptat ještě na tamoxifen, je to mírnější alternativa ke Clostilu (nemá vliv na sliznici) a taky se dá kombinovat s gonadotropiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
19.3.12 09:10

Motýlice: já jsem si o nativech myslela to samé co ty. Ale asi víc než jedno z nativu nebude tak neobvyklé, mě si při OPU ptal doktor, zda jsem vůbec stimulovala. Nechtěla jsem ho rozhodit tím, že jsem brala na začátku 300 jednotek na konci mi ještě 75 přidali. Tak jsem jen kývla, že jo.
Jsem pořád děsně unavená, ale včera jsem zvládla být 2 hodiny venku, než jsem si začala stěžovat na únavu. Všeobecně špatně snáším jakékoli léky, třeba mě odrovanjí i antibiotika, a tohle mě zmáhá.

Eedi: napadlo mě to samé co Motýlici, taky bych šla nějak kontrolovaně do rizika hyperstimulačního syndromu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.3.12 18:44

Ahoj holky :mavam: zítra jdu na folikulometrii tak jsem zvědavá, zda tam co bude. Vůbec necítím břicho, tak budu ráda alespoň za jeden folík :nevim: A chtěla bych už taky s dr. probrat co dál, přece jen je to náš poslední pokus s IUI :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
20.3.12 19:24

Ahojky,
Kací tak ti budu zitra držet pěsticky a určitě tam nejaky folíčrk bude a na IUI jeden stačí :hug:
Hani tak co mrcha dorazila? To by ti dorazila ale o dost dřív co? A cim budes vubec stimulovat? to je otazek cooo? 8o :mrgreen:
Capelu a Motýlku jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
20.3.12 19:27

Ahoj eedi :mavam: Já včera měla mírné špinění, tak nevím, jestli to není v kopru (přišlo mi to jako by chtěla přijít MS, ale přes ty léky to nešlo…). Jinak mi nic není, nic mě nebolí, nic necítím…uvidíme. Co u Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí