Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5043
21.3.12 19:48

Capel, máš pravdu. Někdy bych toho svého poklada sice nejradši zapleštila, ale nevyměnila bych ho ani za nic. :mrgreen:

Teri, myslím, že věk tě omlouvá víc než dostatečně. Taky jsem měla před deseti lety radikální názory a myslela si, že znám na všechno odpověď. To je normál. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.3.12 19:49

Co je to zapleštila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
21.3.12 19:56

Promiň, to je takový krojovaný výraz z oblasti mé rodné hroudy, nějak mi to nedocvaklo. :D Je to něco ve smyslu odstřelit na Mars (velmi volný překlad) nebo zaplácnout (doslovný překlad).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.3.12 21:01
Motýlice píše:
Ahoj eedi :mavam: Já včera měla mírné špinění, tak nevím, jestli to není v kopru (přišlo mi to jako by chtěla přijít MS, ale přes ty léky to nešlo…). Jinak mi nic není, nic mě nebolí, nic necítím…uvidíme. Co u Tebe?

Motýlice, jaké bylo to špinění? Já beru Clexane a při sprchování se vždy trochu čistím, na a dneska tam nebyly jen bílé zbytky, ale i takové hnědavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
22.3.12 08:56

Capel, byl to takový lehce nahnědlý výtok. Právě že jsem vůbec nevěděla, jestli to je krev nebo není, přišlo mi to trochu jako výtok, když máš zánět. Ale pak jsem objevila i pár „nitek“ sliznice, tak jsem usoudila, že to asi pocházelo z dělohy a byla to starší krev (málokdy ze mě odchází jasně červená, většinou je to dohněda, když špiním - i před a po MS). Fakt je, že při IVF, když jsem začala špinit (ale silněji), tak hned druhý den se rozjela naplno MS a při prvním KETu jsem nešpinila vůbec, takže teď to bylo jiné. Věřím, že to bude dobré znamení i u Tebe. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
22.3.12 10:28

terinko neplodnost muze byt u chlapa i u zeny ,ja treba vim ze je chyba vemne muj je teda v poradku a urcite bych ho nikdy nevymenila i kdyby byla chyba v nem.kazda mame jiny problem,ja mam problem s folikama ,bez stimuliky folik mam malej nebo zadnej se stimulkou vzdycky jen jedem folik ostatni jsou maly.tedka nas ceka za chvili asi za mesic druha iui.a tobe hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
22.3.12 13:14

Když mě začínají bolet záda jako když má přijít MS. Ale teda, takhle jsem to měla dřív, od té doby, co se cpu hormonama, tak si moje tělo stejně dělá co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
22.3.12 15:47

Capel: No právě. Skrz ty hormony zvenčí už člověk nedokáže na svém těle poznat nic, protože je pořád nadopovaný. Nezbývá, než se nechat překvapit. Já věřím, že to Tvoje zašpinění nebude MS. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
22.3.12 16:33

Ahoj holky,tak dneska jsembyla u dr.na kontrolním UTZ pred mercho jestli nemám cystu. Takže cystu nemám a mám sliznici vyokou ako blázen/doslova rekl doktor a usmíval se u toho/ovulační tekutina pryc a pry je vše tak jak má,takže možnáááá… Akorát me porád bolí bricho uprostřed jako kyž to mám dostat - už od neděle. Normálně to nemívám nebo jen par hodin před tím než nadu mrchu v kalhotkch a halvněmám cykly 32-a více a dnes jsem 25dc /12 den po IUI/ co myslíte? Jsem z toho celá rozvrkočená :oops:
Capelu jak dloho más po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
22.3.12 17:49

Eedi: ty jsi měla dneska UTZ. Ty jo, já bych se bála si tam teĎ nechat cokoli strčit. (zní to blbě, co? :lol: ) ET jsem měla minulé úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
22.3.12 17:50

Motýlice, já „venku“ zatím nešpiním, to bylo uvnitř v tom přebytečném krému. Teda hoky, já taková stydlivka a teď tu píšu tohle.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
22.3.12 17:54

Capelu tak urz snad nevadííí…do sexíku bych ted nesla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
22.3.12 17:59

Capel, já taky spíš vevnitř, ven došlo minimum, ale při zavádění Utrouše má člověk holt docela přehled i o tom, co se děje hluboko uvnitř. :lol: Poněkud naturalistická debata, ale nejsme žádné citlivky, už máme něco za sebou, že… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
22.3.12 17:59

No, já taky ne. Na jednu stranu chutě by byly, ale řekla jsem si, že tentokrát to bude jinak. Po dvou předchozích ET jsem se chtěla chovat víc přirozeně, tak uvidíme......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
22.3.12 18:01

Motýlice: jasně, když jsem byla v lázních, tak mi nejdřív přišlo blbý se všude svlíkat, třebaže jsem se tvářila jako světačka. No, a poslední týden jsem schodila i kaťátka, když jsem šla do šlapacích bazénků. Kámoška na mě koukala a dostala záchvat smíchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí