Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
25.3.12 16:10

Holky, ale já jím normálně docela zdravě. Zvášť teď po té očistné kůže, pořád v podstatě, kromě té čokolády jím povolené potraviny, tj. ráno nějaká kaše (z kaše nebo vloček) do toho ovoce, oříšky a trochu sirupu a kozí mléko. Dopoledne buď ovoce nebo sklenka džusu nebo oboje. Oběd dnes polévka - nedietně vývar z uzených kostí + hodně zeleniny a amarantové těstoviny, druhý chod bio-kuře s přílohou quinoa-celozrná rýže a možská řasa. A k tomu jako zelenina ředkvičky. Jenže jsem prostě unavená a když potřebuju okamžitou energii, tohle mi ji nedá, takže cca 1-2 hodiny po jídle přichází ta potřeba čokolády. Dnes pokus o zahnání jogurtem (bílý a sušené meruňky a trochu šťávy), ale i tak jsem si musela kousek čokošky vzít. Jsem z toho nešťastná, ale fakt, každé odpoledne po obědě - podotýkám obvykle zdravém, mě to přepadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
25.3.12 16:11

Jo, a večeře jím obvykle kupu salátu a pak něco k tomu, třeba kousek celozrného nebo alespoň žitného chleba s lučinou apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
25.3.12 16:13

Jinak dneska dva jiné 10tky testíky, jeden duch, druhý - mamatest normální regulerné 2 čárky. Zítra zkusím ten náš a pokud dobrý, tak jdu na krev a domluvím se se sestřičkama co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
25.3.12 16:23

@Capelucita
kouknu a narazím na tebe a strašně moc a moc ti gratuluji a přeji ti to

jinak všem přeji aby se vám co nejdříve zadařilo ;) my jsme se tohoto smutného výročí naštěstí nedočkali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
25.3.12 16:32

teda Capelicku, tak to klobouk dolu, to jis uzasne..co rikas Motylku?..to si tu cokosku muze doprat ne?;))holky jinak az odrodite/me (?), tak s vama samosebou pocitam na nejake sve hodine ve fitku,bude mi potesenim vas i sebe hodit zpatky do cajku, at jsme krasny mamy :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
25.3.12 16:45

Teď jsem četla články o únavě v 1. trimestru. Prý je daná tím, jak tělo potřebuje hodně energie na budování nového živoat. Proto se snižuje hladina cukru v krvi a také může klesat tlak. jsem rozhodnutá od zítřka začít chodit do práce. Sednu si se šéfem a zkusím se s ním na něčem rozumném domluvit, třeba, že tam budu chodit dopoledne a pak, když všichni půjdou na oběd, já pofičím domů a až si odpočinu, budu pracovat odpoledne nebo večer. Snad to půjde a já to zvládnu.

TeĎ poprvé, při všech serioznějších pokusech, v noci dobře spím. Zavedu Crinone a asi do půl hoďnky usínám jak nemluvně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
25.3.12 16:46

Sarka: asi jsem všude… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
25.3.12 18:22

Capel, tak to jsi hvězda s tou stravou, to máš fakt na čokošku nárok bez bázně a hany. :mrgreen: To sladké je hodně o zvyku. V tom dietním období jsem si v době, kdy na mě šlo hypo (cca 15h, dříve řešeno zákuskem a kávičkou) dala regulérní sváču - nějaký celozrnný plátek se sýrem nebo šunkou třeba. Okamžité uspokojení není takové jako po dortu, ale když chvíli vydržíš, tak tu energii z toho dostaneš taky a vydrží dýl. Ty svačinky jsou ale logisticky náročnější, většinou na to člověk musí myslet už doma a něco kvalitního si sebou do práce vzít, v bufáči pak už narazíš akorát na ty dortíčky, koláčky a paříž. :lol:

eedi: S tou prací to máš těžké, to asi nejlíp posoudíš ty sama. Já mám taky tu výhodu, že si můžu leccos zorganizovat podle sebe, ale navíc se fyzicky moc nenadřu, takže u mě byla volba jasná. Dokud se budu cítit fit, tak budu do práce chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
25.3.12 18:44

Capelu,tak tvoje strava je naposto super,to si čokošku určide dej bez vycitek.
Já jdu na krev zítra,tak doufám,že to budene neaká dobrá hodnota.
Ja td do :srdce: do úráce chodit budu,jednak bych se doma asi zbláznila a jednak mi neschopenka veme hodně peněz z vyplaty.
Děkuji za názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
25.3.12 20:53

holky zitra jdu na pregnyl – boli to pak nejak? nebo jsou nejaky vedlejsi ucinky? bude mi ho doktor pichat rano a pak jdu hned do prace, je to realny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
25.3.12 20:55

ppajo, je to úplně realné, já jsem taky vždycky po pregnylu šla do práce. Mě posledně trochu bolel zadeček, nebo jakoby strpnul ale jinak úplně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
25.3.12 20:56

@ppaja

myslím že práci zvládneš dobře já mě po injekci nikdy nic nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
25.3.12 20:59

ok, tak to jsem rada :mrgreen: to je sileny jak clovek kvuli tomu snazeni chybi v praci, uz mi je to trapny si porad brat neschopenku :oops: a to nam to teprve zacne pac jsem pred prvni ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
26.3.12 11:07

Pregnyl jsem nikdy neměla, takže ani nevím, na co je.

Holky, chválu si nezasloužím. Ráno jsem si chtěla udělat sváču do práce, můj umysl byl, že tam vydržím celé dopoledne, ale chleba nějak ztvrdnul nebo co. Prostě nešel ukrojit, ani mě, ani mému silákovi. Koupila jsem si na sváču takovoutu tu hnusnou předpřipravenou bagetu. Samo, že jsem pak v práci byla unavená a tu bagetu jsem do sebe CELOU narvala. Fuj, teď mě tíží v žaludku… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
26.3.12 12:31

Ahoj holky,
tak jsem byla u dr. a hodnotu hcg mám 130,5 a jsem 29dc To si myslím že je tak akorát i doktor říkal,že je to v normě Ted už jen potvrdit utz,pozval m,ě zase na pátek ale ríkal,že uvidíme,že to trba jestě nebude vidět tak at se nelekám,je to pry hodně madé
No a napsal mi neschopenku,tak jsem neprotestovala,rekl mi že bych měla být rozhodně v klidu a v pohodě a odpočívat.Ze budu mit rizikové. Tak doufám,že to do třetice vyjde.....
Capelu neměj vycitky pro jednou se mic nestane,já měla včera zase kachnu s knedlíkem a zelím…a dnes zase jedu zravě… A kdy jses vlastně k dr.?
Motylku jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital